vudun Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Udarao sam grafite pored uličnih rupa, preživeo sam i to.
Dark_Elf Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 1 hour ago, 23/16 said: Sada me zvao brat, kaze da je jedno 30-40 buseva krenulo iz Rume za Novi Sad. Zar nije opozicija bar nesto mogla da uradi? Recimo, blokirati izlaz iz selendre kao sto je Ruma, ili bar iseci gume na parkingu. Opozicija je šuplja. Vlast ima ko zna koliko insajdera unutra (Kuruz? :D), tako da i na pomen toga između njih, policija bi ih već čekala da ih spreči. Inače, ako je tačno ovo za Vulina i štrajk glađu, to je posle dužeg vremena da je vlast nadmašila opoziciju u glupim potezima. Čisto sumnjam da je Vučić to aminovao, a verovatno će se završiti i tako, Vulin će reći da je morao da prestane sa štrajkom, jer ga je Vučić ubedio, i nije mogao da izdrži snagu njegovog autoriteta. A i zbog Srbije će prestati.. naravno...
Srbin Hamza Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Vidiš da piše da je opozicija htela da krene sa štrajkom 13. aprila, dakle Vulin ih je samo preduhitrio
kuruz Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 55 minutes ago, Dark_Elf said: Vlast ima ko zna koliko insajdera unutra (Kuruz? :D), tako da i na pomen toga između njih, policija bi ih već čekala da ih spreči. wat?
kuruz Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 pa znam, ali en kapiram čak ni inspiraciju za fazon
Srbin Hamza Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 kolko sam skonto, tokom infiltracije među grobare čak je lomio i vilicu da bi se dokazao DB vapi za takvim profesionalcima 1
B@K@ Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 1 hour ago, Srbin Hamza said: DJB vapi za takvim profesionalcima Фиксд 1
vudun Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Kako su se namestile. Da im se oči snene ne vide. I ne samo oči. 2
vudun Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Babe su bolje u svakom pogledu. Otkad vam ja to govorim. Ali ne, vi zapeli za droljice mlade. 1 2
perzekjušn menijak Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 Za opoziciju nema slobodnih autobusa, "popunjeni svi kapaciteti" https://www.kolubarske.rs/sr/vesti/valjevo/8455/Za-opoziciju-nema-slobodnih-autobusa-popunjeni-svi-kapaciteti.htm#/comments
Dark_Elf Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 Ko što rekoh, ode Vulin kod Vučića na ribanje. Sad se izdire na njega tamo u predsedništvu i gađa ga predmetima, jer ovaj najavljeni štrajk glađu je nešto najgluplje što je vlast uradila oko političkih tema. Tačno sam znao da Vučić nije aminovao to, i da nije tako glup.
vudun Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 https://www.ricochetspecial.com/nekada-popularni-muzicar-narkoman-i-arkanov-ljubimac-oliver-mandicljubi-ruku-vucicu/ Drago mi je što ga je Bora Čorba olešio od batina, u studiju, 1992. godine. Ubio je, bre, Boga u njemu. Ko ne veruje neka priupita Džindžera. Svedoka tadašnjeg - skoro pa masakriranja.
vudun Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 Evil goblin nefarious wicked diabolical villainous reprobate!
bo88gdan Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 Vidimo se sutra na protestu braco i sestre... Nema predaje! 1 1
aRmatuRa Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 Ma jebo te Si Ne Ne, oni su sirili laznu sliku o nama!!!
Srbin Hamza Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 https://www.kurir.rs/vesti/politika/3235693/oliver-mandic-posle-mitinga-u-novom-sadu-digao-srbiju-na-noge-sagnuo-se-i-ovog-ceveka-poljubio-u-ruku-pogodite-koga-video cnn serbia today: vulin štrajkuje, oliver mandić ljubi ruke, milojko i milijana... 7 hours ago, Dark_Elf said: Ko što rekoh, ode Vulin kod Vučića na ribanje. Sad se izdire na njega tamo u predsedništvu i gađa ga predmetima, jer ovaj najavljeni štrajk glađu je nešto najgluplje što je vlast uradila oko političkih tema. Tačno sam znao da Vučić nije aminovao to, i da nije tako glup. brate to je isplanirano. Opozicija je planirala štrajk u skupštini nakon protesta, ovi ih preduhitrili i sad će glupo izgledati ako đilas počne štrajk ovo je u stvari vrlo perfidan potez, možda pokvaren i truo al glup nije sigurno
metal guru Posted April 12, 2019 Report Posted April 12, 2019 Jok i nije glup, vlast strajkuje gladju zbog opozicije. Treba pustiti buvu da opozicija hoce da se otruje, ili skoci sa mosta.
Recommended Posts