ManiaC Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Jednoga dana ce Srbi svakako morati da ukapiraju da za njih kao narod nije zivot u demokratskom sistemu,vec gvozdena drzavna disciplina u kojoj ce pravila jednostavno morati da se postuju. Kod nas politicari menjaju stranke cesce nego cipele i stranke nam predstavljaju interesne grupe pre nego skup moralnih i postenih ljudi sa voljom i znanjem da resavaju probleme u kojima se kao narod nalazimo. Svakoj vlasti je kriva ona prethodna i tako ce biti uvek.Samo sto ce za koju godinu,verovatno gomila bivsih da se sjedini u neku novu partiju. Onoga trenutka kada vlast uzme u ruke neko ko ce da zabrani i to bukvalno Grand Parade,Parove i Farme.Ko ce da strpa sav kriminalni i bahati sljam na dugogodisnje zatvorske kazne tada ce Srbiji da bude bolje. Kad prosecnom srpskom klincu glavni cilj bude bio da zavrsi faks sa dobrom ocenom da bi mogao da se zaposli u svojoj drzavi i da normalno zivi umesto da u nadrkanom autu vozi silikonsku drolju tada ce da nam sine A za to ne trebaju ni EU ni Rusija ni Kina. Samo cvrsta ruka ovde moze da donese rezultate. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Pa neće Radulović biti na lokalu, verovatno neki padobranci koje je skupio u poslednji trenutak čisto da bi imao listu za lokal, isključujući bg opštine i eventualno novi sad. Kako neće? Misliš on lično, ili pokret uopšte neće? Ako je ovo prvo. Pa nema veze da li je on lično. Treba videti taj njegov "sistem" o kome toliko priča, i koji tako fantastično funkcioniše da se sve bolji od boljeg utrkuje da radi za dobrobit naroda. Može i na lokalu da se galami i poziva na transparentnost... na nezavisne institucije i tako dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Vladace Srbijom Aleksandar Drazic, svi ce citati Dzivdzanijadu kao obavezno stivo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 (edited) http://www.glasomer.rs/ Nisu baš objektivni s obzirom da je meni izašlo 53% SDS 52% LS 50% Zavetnici Edited April 13, 2016 by Oak Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 49% Levica Srbije 43% Dosta je bilo 43% LDP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Мени 42% Зеветници, 42% ЛДП, 41% Левица. Бацити у реку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Koje smece:66 nekakvi zavetnici,65 dss,64 srs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 53% Dosta je bilo, 52% LDP, 52% Levica Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Lazi, lazi, lazi, lazi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Оверити на 12:08. Какву је фацу сложио Педер. Убиће неког. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 50% LDP 47% Zavetnici 47% Borko Ko su bre ovi Zavetnici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 52% Dveri, 51% DSS 47 % SRS A kada sam hteo da ispadnem đubre i čekirao sve suprotno izašlo je 20 % Savez vojvođanskih Mađara, 17 % LDP, 17 % DJB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 (edited) 51% Zavetnici 48% DSS 45% Dveri kapiram da su najbitnija pitanja o veronauci, građanskom vaspitanju, EU i NATO, za ostalo pretpostavljam da svi manje-više isto glasaju Edited April 13, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Nemam pojma, ja sam za to da se oporezuju popovi. Pitanje o veronauci je skroz nebitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 (edited) i ja za porez, al protiv izbacivanja iz škola nek uči ko voli jeste nebitno Edited April 13, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Ne u NATO i NE za poklanjanje obradive zemlje peščanim šeicima Dva pitanja gde sam čekirao ''veoma važno'', ako se izuzme prva strana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 51% Zavetnici 48% DSS 45% Dveri kapiram da su najbitnija pitanja o veronauci, građanskom vaspitanju, EU i NATO, za ostalo pretpostavljam da svi manje-više isto glasaju Салонски четник. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Ne u NATO i NE za poklanjanje obradive zemlje peščanim šeicima Dva pitanja gde sam čekirao ''veoma važno'', ako se izuzme prva strana. isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 ne izbegavaj temu o ligi sampiona 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 moraju i mali nekada da se raduju to je odlika velikih, da brinu o manjima od sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 ja sam mislio da novinarke ne kleče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 nisu u suprotnosti u suštini, Zakon o platnim uslugama definiše institucionalni okvir plaćanja, a Zakon o deviznom poslovanju daje pravila o plaćanju u dinarima i devizama itd na PayPal računu ne mogu stajati dinari, koliko znam, pa se zbog toga svako plaćanje smatra deviznim Opet ja o uštipcima Ovo je primer računa koji daje PP Ako ja dobro razumem, ja sam njemu platio u dinarima, a on je dobio evre. Tako da sa moje strane, sve je po PS-u. Jedino ako on je registrovan u Srbiji, a ne može da dobije ovaj iznos u RSD, onda on ima problem Možda grešim, iskreno, mrzi me da čitam 115 strana ovog zakona. Npr. i Novinarnica nudi PP opciju za plaćanje, tako da mi je čudno da baš niko ne zna da je to zabranjeno, ako stvarno jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts