Jump to content

Izbori

Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Klasičan Babić.

Treba nama jedan Gvantanamo za ove političke ljige, pa posle godinu dana kad se vrate u skupštinu ima da budu kao bubice mirni i pošteni.

ne znam šta pričaš ti

njima je gvantanamo i goli otok već u glavi.

nama ne trebaju bubice, već poslanici koji zapravo smeju da nešto kažu i kada nisu u dupetu svog vođe.

Ovi klipovi su ''neophodni'' za siroke narodne mase, oni koji su za pokret kapiraju neophodnost istih. Na RTS-u kada gostujes glavni cilj je da se useres Vucicu u zivot koliko mozes jer tim jezikom mozes da dopres do onih ljudi do kojih inace ne mozes na najbrzi nacin. Kada vide da si protiv njega onda ce se zainteresovati za tebe, besmisleno je trositi vreme na politicki program u takvim emisijama. Postoji razlicita strategija u zavisnosti od toga gde gostujes, ovaj klip je strategija za proste ljude, tako ja mislim. Od gostovanja na RTS-u pa do sad skupio je novih 1000 lajkova, to je bukvalno za jedan dan, valjda to dovoljno govori.

• Upvote 1

Problem kod Radulovica je na primer sto sam mu i ja potpisao listu,a ne pada mi na pamet da glasam za njega.Tako je isto potpisalo barem jos 20 slucajnih prolaznika,koji su hteli da malo smekaju dve lepe devojke koje su skupljale te potpise.Barem ovde kod mene u kraju,gde su skupljali ispred najprometnije prodavnice.

Radulovic ce na neki sledecim izborima imati manje glasova nego sto ce ih dobiti sada.Njegovom pokretu je jedina sansa da sada udje u parlament sto je tesko.Jer on nije nov na politickoj sceni.Pamte prosecni medijski konzumenti lica politicara jako dobro.

Ja definitivno ne glasam za nikoga.Isti mi je kurac da li ce da vlada Vucic,Tadic,Pajtic.Kao sto mi je pun kurac DSS/Dveri sa njihovim kontradiktornim porukama i potezima.

Seselju ne verujem.Sem sto ga postujem zbog Haga,nikad kad pogledamo njegovu karijeru nije preuzeo odgovornost ni zasta.Predavao je izbore,isao da se slika po ratistu dok su ljudi ginuli,ulazio u koalicije sa komunistima...neka hvala...ko zna sta mu je sledeci potez.

Glasao bih za nekoga ko bi otvoreno u kampanji rekao.Kad pobedimo uvodimo vanredno stanje dok ne pocistimo sav olos i sljam.

Nije ovo za siroke narodne mase nego za ljude koji su vec upoznati sa programom stranke ali se lome da li da daju glas, posto je pitanje da li ce preci cenzus ili ne.

Za siroke narodne mase ce trebati mnogo ozbiljnije da porade na marketingu. Naravno, preduslov je da udju u skupstinu, zato i snimaju ove klipove.

ne znam sta znaci to pismen, vecina ljudi je ipak pismena, ako pod tim podrazumevamo neko najosnovnije obrazovanje, nepismeni ljudi sigurno nece da pretrazuju YT klipove, posto cisto sumnjam da ce ovo da se vrti na nekoj od televizija, a i ti nepismeni nisu nikad ni culi za Radulu, tako da ih zabole da li ce preci cenzus ili nece.

Edited by LoveHateLove

Ne postavlja se klip na youtube ako hoćeš da animiraš široke narodne mase nego kao reklama u toku dnevnika ili farme na pinku.

Radulović bolje da nije nikakvu kampanju radio, trebao je da se usresredi na one potpise, ovako imam osećaj samo da je izgubio nekoliko hiljada glasova blamiranjem sa potpisima i amaterskom kampanjom.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Klip je retardiran, ali mi još više smetaju ovi klipovi:

http://www.youtube.com/watch?v=tooqu5TcbhM

http://www.youtube.com/watch?v=bGKgsEG8pzE

Suviše... suviše negativno.

Da su stavili da ovaj krik prekine neka moćna naracija "dosta je bilo!", možda bi i nekako prošlo.

Nadam se da neće da puštaju na TV to.

A ova snajka sa tablicom množenja, slušao sam je na youtube , ne nekoj tribini, i smučilo mi se od patetike tipa: "morate verovati u sebe", i nekim kvazi humorom. Mora da se malko išlifuje za pojavljivanje u javnosti. Na TV duelu bi je prosečan političar zgazio.

Inače, Radulović danas odličan u Kažiprstu.

Edited by Dark_Elf

Ni meni se ne svidjaju ti klipovi konkretno, imaju promasaja poput ovih klipova, a imaju i pogodaka... jebiga, moraju jos da se ispraksiraju sa marketingom, svaki pocetak je tezak, bice to verovatno mnogo ozbiljnije sve kako bude vreme odmicalo, bitno je da postoji volja i zelja i iskrena namera da se nesto promeni.

• Upvote 4

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...