HUMAN Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Bila i murija.. Verovatno u svojstvu taxi službe, nadam se da grešim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 5 hours ago, HUMAN said: Mora kažem da sam opet jako ponosan na moj kraj (stari grad) bez navijača, baklji, sendvičara i ološa raznog, ali zato ogromna podrška u 20 : 05 uz lonce, šerpe i naravno Sepulturine, Panterine i sl. hitove De živiš? Ja u keve Jevre nisu još stigli vamo. Al u vlajkovićevoj kad sam parkurao kombi iz plejera istovarujure opremu i to brdo. Reko vi ćete sns u zvezde da kujete oni se smeškaju i ćute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 U Pančićevoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Pa dobro bilo i za očekivati Dorćol je najglasniji. Vidim sad ortak piše po fejsu im psovao majku ustašku. Oni siđi dole šmekeru ti pokažem ustašu. Kaže jbg nemam dozvolu ne radim za DB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Ne znam samo ko im dopušta da se penju na zgradu kad se već zna ko su u pitanju. Nedelju dana su se čuli samo oni koji su protiv diktature Vučićeve i to ne mali broj ljudi, pa je moralo da se interveniše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Pa '' predsednici'' zgrada. Stranački kadar. Zato sam ja i napušio svog kad mi tražio jmbg🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 47 minutes ago, Vresište said: Pa '' predsednici'' zgrada. Stranački kadar. Zato sam ja i napušio svog kad mi tražio jmbg🤣 Ma jasno je meni ko je, više je bilo retoričko pitanje, kakvi to "ljudi" dopuštaju.. Deluje patetično ovako Djilas, ali ljudi ne shvataju koliko ponižavajuće deluje kad ti se deset minuta sa razglasa vrti ta ista rečenica, još u tvom kraju, užas.. Ovo se nije radilo ni devedesetih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 (edited) Evo ti komšije presreću aktiviste dok silaze sa krova. Pih, i Dorćol omekšao. Ne bi sišli pre dvadesetak godina. Uzgred znam ko je zadnji lik na snimku. Bio je brdo vremena neki kurac u savezu studenata. Iritantan dozlaboga https://sasamihajlovic.wordpress.com/about/ Simak ovde https://youtu.be/VTrLcpr3Xek Edited May 3, 2020 by Vresište Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 On 4/30/2020 at 12:48 PM, kuruz said: Đilas i Tadić #šerpuju i pozivaju na revoluciju bez nasilja ovi bolesnici pale baklje po krovovima zgrada Radulović negira opasnost, neće da nosi zaštitu i citira neke opskurne likove koji šire neistine o virusu leb te jebo Jedino Koštunica normalan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 35 minutes ago, Vresište said: Evo ti komšije presreću aktiviste dok silaze sa krova. Pih, i Dorćol omekšao. Ne bi sišli pre dvadesetak godina. Uzgred znam ko je zadnji lik na snimku. Bio je brdo vremena neki kurac u savezu studenata. Iritantan dozlaboga https://sasamihajlovic.wordpress.com/about/ Simak ovde https://youtu.be/VTrLcpr3Xek Pa šta su po tebi trebali da urade? Nije Dorćol više mangupski ili mafijaški kraj, mada izgleda u poslednje vreme i to ponovo pokušavaju, svako malo niču neke nove zgradice s fensi kafićima, teretanicama i sl. Baš odlično, znači planirali su više zgrada da okupiraju.. Oterati govna u tri lepe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 10 minutes ago, HUMAN said: Nije Dorćol više mangupski ili mafijaški kraj, Pa ovi moji ortaci odozdo imaju bar jedno 2 godine mardelja među sobom. Ono magupski. Ne znam tebra. Ne kažem ništa. Al valja se opremiti, malo je uzavrelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Edit... Ustvari lažem ne verujem ni da imaju godinu dana🤣 Sve u svemu budalasto je sve ovo. Al je fazon kad će počnu na gajbu da upadaju što ih ne podnosiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Srbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Sreta nije na Dorćolu, odavno nije pod kontrolom. Da jeste, lepo bi popio, jebe se njemu. Vidi ti Demona, kako ume da zavuče, profesorski. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Uzavrelo jeste ali to stoka iz SNS i hoće. Ja lično nemam ništa protiv toga da im glave šutiram ulicom. Zaslužili su to odavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Sve što ja vidim ovde je da bogati plaču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Svaki svoga ubijte subašu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 10 hours ago, Мајор Гашпар said: Vidi ti Demona, kako ume da zavuče, profesorski. Ma jeeste zavuko ga.. Koštunjavi samo nije obavešten o trenutnim dogadjajima, piše memoare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Nemo me razočaravaš HUMANe brt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Pa de se njega seti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Koštunica je kuruzov Nappi srbske političke scene. zar Tadić nema najveću glavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 1 hour ago, Demon Seed said: Nemo me razočaravaš HUMANe brt Pa svi se baskare u meckama i audijima a jedino on vozi Yuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Stoku Sns-ovsku treba politi vodom i zaključati na krovu da malo promrznu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 I da dođe Šešelj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts