Dead Man Drinking Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 Pusti to, nego možeš li da mi središ albanski pasoš? Da se preselim u Valonu i rešem se (skoro) svih problema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 vidim vlada socijalistički gradonačelnik Dritan Ljelji!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 (edited) Mrzi me sad da odgovaram, ali mali apropo. Je l' postooji način da ne dobijam obaveštenja kad me Dimon, citirao, pomenuo, pomenuo mi tetku, i na bilo koji način obratio. Mogu li nekako da se izbegnu obaveštenja o tome? IKAKO? Edited June 8, 2020 by Dark_Elf Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Sergej se jako izblamirao sinoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 4 hours ago, Dark_Elf said: Mrzi me sad da odgovaram, ali mali apropo. Je l' postooji način da ne dobijam obaveštenja kad me Dimon, citirao, pomenuo, pomenuo mi tetku, i na bilo koji način obratio. Mogu li nekako da se izbegnu obaveštenja o tome? IKAKO? ignore opcija plus isključiš notifikaciju za mentions u podešavanjima svog profila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Vulinoubilački rat: dva brata dvije tetke sišu: https://nova.rs/politika/vulinov-brat-zestoka-opozicija-ne-razgovaramo-o-politici/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 podržavam, samo nek se izvinjavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Kaćeš ti Kuruze neki selfi gde klečiš? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 nema nikakvog razloga da mi to radimo naše je da se radujemo svakom sranju u Zapadnoj Evropi i Americi i nadamo se svom trenutku a vala i pravedno je da kolonijalne sile bar malo najebu od zemalja koje su kolonizovali, odnosno iz kojih su dovozili robove 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Ipak mislim da bi trebalo da klekneš i da se izviniš što si belac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 vreme je da otvoriš JuTjub kanal koji bi parirao Teši 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 KLEČAĆE ONI... na kuruzu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Kuruze, ti si pravnik pa verovatno znas. Ko je ovde u pravu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 (edited) 12 hours ago, Dark_Elf said: Mrzi me sad da odgovaram, ali mali apropo. Je l' postooji način da ne dobijam obaveštenja kad me Dimon, citirao, pomenuo, pomenuo mi tetku, i na bilo koji način obratio. Mogu li nekako da se izbegnu obaveštenja o tome? IKAKO? Haha evo još jedna za tebe ako nisi isključio još... Šta uradi čoveku jedan "@" Nemoj da mešaš tetku u ovo... Moram da priznam da sam namerno stavio @ da ti slučajno ne promakne, ipak ja ne mogu više da postujem po 10+ (tj. ne mogu ni 5+ xD) dnevno, na čemu sam izuzetno zahvalan @Baal Popij rakijicu ili 5 i neće toliko boleti notifikacije, one nemaju inherentni značaj, samo onaj koji im ti dodeliš... Najmudriji ljudi imaju telefone kojima uvek gori ona lampica u svim bojama a njih boli kurac 😄 Kuruz ne pije pa je moro da me blokira i mnogo je psihički zdraviji otkad je to uradio... Kol'ko su smešni ljudi kojima neko sa foruma i društvenih mreža može da digne pritisak xD Al' dobro možda su i neviniJeg duha samim tim što su naivniji i teže kontrolišu sebe, možda neposrednije iskuse i životne radosti... Meni su oduvek bili najzabavniji oni najretardiraniji postovi, mada kad je neko u tom uncanny valley između full retard i relativno razuman, onda sam se pecao u duboke diskusije. Ali i tu sam dosta naučio, blagosloveni bili. Vrv misliš i da kao liberal podržavam ovo poziranje u jarmovima i lancima NEITHER STORMFUL CONVULSIONS NOR AN APEX OF LIGHT SHALL BREAK THE YOKE Retardi su oba tri, i crnčuge, i white trash, i panduri, i ovi beli libtardi što se izvinjavaju crnjama... I feministkinje su retardi, i genderfluidni, sve retard do retarda. I Trump opet presednik, jebe ne vadi! News flash: despite making only 13% of the population, crnci ne čine 50% zločina, nego ih beli panduri više hapse no belce, to je Edited June 8, 2020 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 (edited) Zakon o javnom beležništvu službeno područje beležnika određuje prema području osnovnog suda na kojem se nalazi sedište beležnika, a područja sudova se određuju prema Zakonu o sedištima i područjima sudova i tužilaštava po opštinama konkretno, taj zakon kaže da je Treći osnovni sud u Beogradu nadležan za područja Novog Beograda, Surčina i Zemuna, što znači da je notar koji ima sedište u jednoj od te tri opštine nadležan za iste te tri opštine prema tome, notar sa Novog Beograda nije nadležan za preduzimanje službenih radnji na Čukarici i Starom gradu, kao što Sergej piše Edited June 8, 2020 by kuruz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 (edited) Sergej debilčina bar da nije prekršio bojkot da vidimo te mizerne cifre koliko naroda ne želi da glasa za ove SNS opcije, ovako nećemo ni to. A ne ume ništa konkretno sem da pominje keve na twitteru Jesam pomenuo da su i Srbi retardi? Edited June 8, 2020 by Demon Seed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 ma necu da te stavim na block, ne mrzim ja tebe, niti ikoga, samo me notifikacije smaraju ziveli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Haha ziveli popio i ja jedno vince uz rucak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Elfe zovi eksorcista Na yumu ništa jadnije od ignore opcije.. 2 hours ago, Demon Seed said: Sergej debilčina bar da nije prekršio bojkot da vidimo te mizerne cifre koliko naroda ne želi da glasa za ove SNS opcije, ovako nećemo ni to. Jebem li ga, slažem se i ja da ako su već propagirali bojkot više od godinu dana da su sa tom idejom trebali ići do kraja.. Opet sa druge strane, to nije nikakav garant da ovi ne bi udvostručili, utrostručili itd. broj glasača, tako da relevantan odgovor svakako ne bismo dobili u bilo kojoj varijanti.. Ali definitivno da je opozicija barem malo mudrija ne bi pravila ovakve zavrzlame na sve strane, bukvalno prave zicer, na ionako već izgubljenim izborima od strane sns mašinerije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Čeda Bošnjak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Ćirilica ludilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 1 hour ago, kuruz said: Čeda Bošnjak Kakav je Chadda neumrli strateg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Prvo ide loša http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a608033/RIK-odbio-proglasenje-liste-Grupe-gradjana-Pokret-Levijatan-zivim-za-Srbiju.html a onda fantastična vest! https://www.rik.parlament.gov.rs/tekst/1937/izborne-liste.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts