23/16 Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Jbt, sada sam se setio da sam prvo glasao za romsku stranku, pa je ispalo da je to neka lazna ekipa. Onda sam glasao za Vlahe, pa je ispalo da je i to fejk (Vukadinovic). Onda sam glasao za Madjare, a oni odlucili da idu sa SNS-om. U stvari, dobro je sto je bojkot... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Ko ne glasa Šiptare prevariće se na svakim izborima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Da je Kurti izašao sa svojom listom, pa i da glasam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Kakva lista, auuh... nije ni čudo što smo u kurcu. Pokušavam, ali ne mogu da zamislim efektnije uništavanje stranke, nego da godinu dana budeš za bojkot, i mesec dana pre izbora se prijaviš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Glasajući za Chaddu, neumitno pospešujete progres srBske privrede, mlinarstva kao takvog, ali i alpnizma. Suludo je i govoriti o srBskoj, ali i porodicama svealbanskog življa u Srbiji, te na teritoriji neovisnog Kosova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Istina da me ta stavka za alpinizam ozbiljno koleba i naginje da glasam za Čedu, ali mislim da ću ipak u bojkot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Razmisli. Velika je šansa da ćeš upravo ti biti jedini koji je na tvom jedinstvenom biračkom mestu glasao za Chaddu. Moj plan je da odem u 6 i 30, glasno obznanim da sam ja taj, kad se u 20:15 suoče s jednim glasom za autora kultne knjige Moj sukob s prošlošću i ostalim godišnjim dobima, da izostane dilema ko je to čista srca učinio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Moram prvo da uberem neko pruće sa Fruške Gore, i da se išibam po leđima, i samokaznim što sam beo. To će mi pročistiti um, i onda ću moći da trezveno razmislim o Čedici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Chadda bi ti preporučio da prvo uzmeš malo beline, a onda samokazniš društvenu zajednicu glasanjem za njega crnpurastog. Trezvenost se ne isplati, oduvek je govorio Chadda, uzimajući u obzir vlastita decenijska iskustva. Pruće samo s Imalaja. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Djed mi je iz susedne Donje Toponice. Ne lažem. Ne zaebavam se. Najluđi kraj... i najlepši. Čarobno lijep. Nabasah na ovu vest https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1692149 pa kliknuh na komentare, zatim na ''preporučeni'', pa čitaj i šetaj dole... polako, studiozno i dubiozno. Onda povučem dim iz elektronsku, opa još malo na dole... scroll down, te upadnu u oko odnos +/-, fino, polako se diže... tako tako samo tako, otrežnjenje je uvijek bolno. Zastadoh tu negde među škrabotinama, ima svakojakih... i Bili ima svoje botove, dobro, miči još malo ispod. Stop, aha. Pa, tako sam i mislio. Jedan gutljaj iz limenke, nije Ožujsko, teraj još malo, lagani rad. Zar je već kraj? Izgleda da pročitasmo sve izjave za štampu. Sto ljudi - sto ćudi... nadrogiran mi budi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 loš fotošop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Ima nade, vratiće se Boža :haha: https://nova.rs/politika/delic-u-medu-nama-ne-mogu-nemo-da-gledam-da-ds-nestaje/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 (edited) Edited June 11, 2020 by 23/16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 (edited) 44 minutes ago, Dead Man Drinking said: Ima nade, vratiće se Boža https://nova.rs/politika/delic-u-medu-nama-ne-mogu-nemo-da-gledam-da-ds-nestaje/ gospodin je inače neki direktor/visoki menadžer u Lazardu, francuskoj firmi koja je bila privatizacioni savetnik kada je pokušana privatizacija Telekoma 2015. godine i pre godinu ili dve, kada je Vansi dobio koncesiju za aerodrom Edited June 11, 2020 by kuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Daleko mu lepa kuća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Izgorila mu lepa kuća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Sreća pa nas spasio Vučić od njega! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miter Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Jebao vas Slobodan Milošević, Vjekoslav Šešelj, Vojislav koštunica, Vladimir Vladimirovič Putin Jebala vas Rusija i Kina zajedno I nek nastaaaavi da vas jebe MALI ALEK, BOLJE NISTE NI ZASLUŽILI ( ZA SVE PUTINOVCE PARTIZANE I OSTALA GOVNA) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 1 hour ago, Demon Seed said: Sreća pa nas spasio Vučić od njega! Vučić sproveo sve što je Đelić napisao u svojoj knjizi: smanjio plate i penzije, stvorio korporativne klastere na vodi, smanjio poreze bogatima, privatizovao medije i kulturu, zadržao monetarnu ortodoksiju, ne ulaže u poljoprivredu nego tercijarni sektor. Sve bukvalno što je tražio Đelić u "Kada će nam biti bolje". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Šta je monetarna ortodoksija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 ortodoksija u monetarnoj politici, pa i kompletnoj ekonomskoj politici, nači slušaš šta ti svecka banka i mmf govore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 1 hour ago, miter said: Jebao vas Slobodan Milošević, Vjekoslav Šešelj, Vojislav koštunica, Vladimir Vladimirovič Putin Jebala vas Rusija i Kina zajedno I nek nastaaaavi da vas jebe MALI ALEK, BOLJE NISTE NI ZASLUŽILI ( ZA SVE PUTINOVCE PARTIZANE I OSTALA GOVNA) Sve go cigan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 1 hour ago, Srbin Hamza said: ortodoksija u monetarnoj politici, pa i kompletnoj ekonomskoj politici, nači slušaš šta ti svecka banka i mmf govore Ahaa, misliš orthodoksni judaizam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 pre germanizam, pošto su neoliberali redom nemci i poneki fašista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts