Jump to content

Izbori

Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Jbt, sada sam se setio da sam prvo glasao za romsku stranku, pa je ispalo da je to neka lazna ekipa.

Onda sam glasao za Vlahe, pa je ispalo da je i to fejk (Vukadinovic).

Onda sam glasao za Madjare, a oni odlucili da idu sa SNS-om.

U stvari, dobro je sto je bojkot...

• Downvote 2

Glasajući za Chaddu, neumitno pospešujete progres srBske privrede, mlinarstva kao takvog, ali i alpnizma. Suludo je i govoriti o srBskoj, ali i porodicama svealbanskog življa u Srbiji, te na teritoriji neovisnog Kosova.

• Like 2

Razmisli. Velika je šansa da ćeš upravo ti biti jedini koji je na tvom jedinstvenom biračkom mestu glasao za Chaddu. Moj plan je da odem u 6 i 30, glasno obznanim da sam ja taj, kad se u 20:15 suoče s jednim glasom za autora kultne knjige Moj sukob s prošlošću i ostalim godišnjim dobima, da izostane dilema ko je to čista srca učinio.

Chadda bi ti preporučio da prvo uzmeš malo beline, a onda samokazniš društvenu zajednicu glasanjem za njega crnpurastog. Trezvenost se ne isplati, oduvek je govorio Chadda, uzimajući u obzir vlastita decenijska iskustva. Pruće samo s Imalaja.

• Like 1
  • Upvote 2

Djed mi je iz susedne Donje Toponice. Ne lažem. Ne zaebavam se. Najluđi kraj... i najlepši. Čarobno lijep.

Nabasah na ovu vest https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1692149 pa kliknuh na komentare, zatim na ''preporučeni'', pa čitaj i šetaj dole... polako, studiozno i dubiozno.

Onda povučem dim iz elektronsku, opa još malo na dole... scroll down, te upadnu u oko odnos +/-,  fino, polako se diže... tako tako samo tako, otrežnjenje je uvijek bolno. Zastadoh tu negde među škrabotinama, ima svakojakih... i Bili ima svoje botove, dobro, miči još malo ispod. Stop, aha. Pa, tako sam i mislio. Jedan gutljaj iz limenke, nije Ožujsko, teraj još malo, lagani rad. Zar je već kraj? Izgleda da pročitasmo sve izjave za štampu. Sto ljudi - sto ćudi... nadrogiran mi budi.

• Upvote 2

44 minutes ago, Dead Man Drinking said:

gospodin je inače neki direktor/visoki menadžer u Lazardu, francuskoj firmi koja je bila privatizacioni savetnik kada je pokušana privatizacija Telekoma 2015. godine i pre godinu ili dve, kada je Vansi dobio koncesiju za aerodrom

Edited by kuruz

Jebao vas Slobodan Milošević, Vjekoslav Šešelj, Vojislav koštunica, Vladimir Vladimirovič Putin

Jebala vas Rusija i Kina zajedno

I nek nastaaaavi da vas jebe MALI ALEK, BOLJE NISTE NI ZASLUŽILI 

( ZA SVE PUTINOVCE PARTIZANE I OSTALA GOVNA)

• Upvote 2

1 hour ago, Demon Seed said:

Sreća pa nas spasio Vučić od njega!

Vučić sproveo sve što je Đelić napisao u svojoj knjizi: smanjio plate i penzije, stvorio korporativne klastere na vodi, smanjio poreze bogatima, privatizovao medije i kulturu, zadržao monetarnu ortodoksiju, ne ulaže u poljoprivredu nego tercijarni sektor. Sve bukvalno što je tražio Đelić u "Kada će nam biti bolje".

1 hour ago, miter said:

Jebao vas Slobodan Milošević, Vjekoslav Šešelj, Vojislav koštunica, Vladimir Vladimirovič Putin

Jebala vas Rusija i Kina zajedno

I nek nastaaaavi da vas jebe MALI ALEK, BOLJE NISTE NI ZASLUŽILI 

( ZA SVE PUTINOVCE PARTIZANE I OSTALA GOVNA)

Sve go cigan.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...