Koroviev Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Chadda ministar vanjskih poslova, da ozakoni nezakonito Kosovo. Tasovac for lajf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Odvaljivanje, ali negde mi je baš drago. Recimo za debila Sergeja.... a i što da ne... i za Šešelja. Djb je pokazao veću snagu nego što sam mislio. Nego... WTF is POKS?! Prvi put čujem za njih, a oni skoro prevališe cenzus. Eno Šešelj, Čeda, Čanak, i ostali nisu se skidali sa Pinka i Hepija, a ovi za koje nikada nisam čuo, niti ih video, skoro cenzus. To mi je veoma sumnjivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Pokret Obnove Kraljevine Srbine. Još jedna SNS partija. Verovartno su dobili više SPO/SRS glasača nego što im je SNS namenio Nama treba Pokret Obnove Republike Srbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Sergej definitivno najveći gubitnik, ali ono što hrabri je činjenica da je ogroman broj ljudi ipak podržao bojkot (pre svega) demokratskog fronta, i da u budućnosti ipak ima nade za svrgavanje diktatora, samo treba da se saberu malo više medju sobom, i naravno da se ograde od svakojakog šljama koji su šatro uz njih.. Kakav ti to uspeh vidiš za Djb? Takodje u poslednji čas sklepana opozicija (kao i prošli put), koja samo služi da odvuče po koji glas, na prethodnim su uspeli da ubede veću gomilu, pre svega mladjih, glasača bez ikakvog iskustva.. I ovaj Šapićev "uspeh" će ostati jalov u skupštini.. bukvalno će biti nemi posmatrači, što je diktatoru i bila glavna namera, pa makar dobio i neku bitniju poziciju u ministarstu što ovaj i najavljuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Radule je dobio više % sad nego na predsedničkim ili u Beogradu. To je uspeh 🙂 Program Narodnog Fronta za oslobođenje Srbije: 1. Mora biti revanšizma. Svima oko SNS-a će biti suđeno pošteno i dobiće propisanu kaznu zatvora. Svima iz SzS-a će biti zabranjeno bavljenje politikom i javne funkcije do kraja života. I njihovoj rodbini 2. Svakog političara iz EU, USA, Kine, Rusije, Mađarske.... oterati u 3PM kad god pomene Srbiju 3. Ostalo je manje bitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 6 minutes ago, Dead Man Drinking said: Radule je dobio više % sad nego na predsedničkim ili u Beogradu. To je uspeh 🙂 Pa meni i nije neki uspeh ako je na ovako osakaćenim izborima uzeo koji promil glasova više, ne sećam se sad tačno kako su prošli 2016, ali sam ubedjen da su bili daleko uspešnij od većine (opozicione) konkurencije, uostalom ušli su u skupštinu, sad ne mogu da predju ovako smanjeni cenzus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a612486/Crta-Bez-nepravilnosti-izlaznost-bi-bila-manja.html A najjače da su za sat vremena (izmedju 19 i 20h) imali više od 5% glasača, šta uspavali se naprdnjaci hahaha.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 1 hour ago, Dark_Elf said: Odvaljivanje, ali negde mi je baš drago. Recimo za debila Sergeja.... a i što da ne... i za Šešelja. Djb je pokazao veću snagu nego što sam mislio. Nego... WTF is POKS?! Prvi put čujem za njih, a oni skoro prevališe cenzus. Eno Šešelj, Čeda, Čanak, i ostali nisu se skidali sa Pinka i Hepija, a ovi za koje nikada nisam čuo, niti ih video, skoro cenzus. To mi je veoma sumnjivo. POKS? Prati genezu, ide reminder: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 1 hour ago, HUMAN said: Kakav ti to uspeh vidiš za Djb? Iskreno, očekivao sam da dobije 0,5% ili manje. Zato me je iznenadio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Izlaznost moj kur 51 % Juče sam ispred kuće mazio kučiće jedno sat vremena. Dotrčali sa raskrsnice čim su me opazili na terasU. Za tih sat vremena čoveka na ulici video nisam, ni automobil da prođe, a inače ih ima puno tokom dana. Kao da je bio policijski čas! No, vrhovni respirator je mrvio govna pre RIK-a i ostalih, porikavali dabogda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 POKS je SPO na LSDju, za sve maloumnike koji ne idu dalje od "bez kralja ne valja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Poks je spo simulakrumUds je ds simulakrumMetla je dss simulakrumAleksandar je Vojislav Šešelj simulakrum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Konacno sam zadovoljan rezultatima izbora. Sergej prica kako je bojkot uzeo 4%, Radule se hvali kako je nastala nova politicka opcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Vladimir Vuletić reko 7-8% uzeo bojkot pravi srbski bojkot jedan je Musa Kesedžija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 and now something completely different Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 2 hours ago, Demon Seed said: POKS je SPO na LSDju, za sve maloumnike koji ne idu dalje od "bez kralja ne valja" Lol... koja ekipa :D Elitizam u pravom smislu te reči. Oću i ja ovu krunu da nosim u grad kad sam pijan. Nem' pojma, ja prvi put čujem za njih. Nit' sam ih video negde, niti ijednog njihovog predstavnika da gostuje negde. Prvi put čujem za njih. Ne kapiram samo koja je SNS-u matematika da ih napumpa glasovima, pa šta fali Čedici, koji bi bio najposlušniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 mislim da je to banda Predraga Markovića, bradonje nekad u G17 ne verujem da su ih pumpali, glupanderi monarhistički krezubi, verovatno i za Zvezdu navijaju, ima ih 3% valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 3 minutes ago, Srbin Hamza said: and now something completely different Kralj, kažem ja. :) Slušo sam ga ja u nekoj emisiji gde je tvrdio da je Vučić preneo Zorani Aids, kada su imali neke SNS orgije (gde su jeli hranu sa golih devojaka), a pominjao je i pedofiliju. Da, reko je i da su Vučiću uvalili neko piće, gde je on dobio rak. Najjači Sandule! Dewjane Lučiću - stidi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 2 hours ago, Demon Seed said: POKS je SPO na LSDju, za sve maloumnike koji ne idu dalje od "bez kralja ne valja" Trebali su da se nazovu Corona Crew, bili bi hit😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Ne uđe Hana, šteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Ali Radule verovatno jeste. Malo kursadzijskog humora. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Mislim da su njoj svi drugi ušli sem Radula😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Nešto mi je poslednjih dana izgledala oronulo, skoro kao Srbkinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Tragična pokrajinska sudbina Chadde Cigana: http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a612626/U-Skupstinu-Vojvodine-od-devet-lista-ne-ulaze-samo-Cede-Jovanovica-i-Zukorlica.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Čeda je baš ono pivo s grejpom, jadan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts