Мајор Гашпар Posted July 4, 2020 Report Share Posted July 4, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 Velja isti Dimon Sid... Posle kukaju sto je Trlaja veci... Kitom cu ga seci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 (edited) On 7/4/2020 at 7:54 AM, Miilos said: Pretpostavljam da si hteo na random da okačiš... Ili to, ili povezuješ kao autor klipa 😛 Koje je tvoje mišljenje o svemu ovome? 😍 Jeba smajlije na telefonu, hteo sam onog što se smeje 😄 Fascinantan slučaj, kako povezuje, a miran kao buba, bar da je besan pa da dobije psihijatrijsku negu na vreme. Teško mi malo da se smejem jer je dužan tolike pare ali ima ludih momenata, naročito i sa onim šiptarizovanim mladićem pa sve do komentara... @Srbin Hamza Gledaj dečka za primer https://www.instagram.com/besim_zemra/ Dvoje su se tako smuvali: https://badoo.com/bs/profile/0522371057 Seksologija Edited July 5, 2020 by Demon Seed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 Šiptarizam se širi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 Dupli agent Besim Miloš Micović i majka mu Ljiljana! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 Besna dečurlija . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 čovek preležao srbstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 On 7/5/2020 at 1:37 AM, Мајор Гашпар said: Velja se uvek ovako iznervira, kad njegovi zaborave da mu daju lekić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Sta znas od Wishbone Ash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Nikad čuo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Dogodine u Beloj Crkvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Jesam ja to dobro razumeo da nas ovi majmuni opet zatvaraju za vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 https://nova.rs/drustvo/uzivo-beogradani-zbog-policijskog-casa-izasli-na-ulicu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Što bi rekao Pepi Laković u Vukovar jedna priča:"Ala grmi Beograd!" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 On se dobrano opremio sa preko 100 policajaca unutar skupštine i sa dosta suzavca koji ne podseća na isti, znam jer sam fasovao jednom na Akademiji jedan klasičan suzavac, već na neku kombinaciju još nečega. Bukvalno da ti bude muka od toga i uspori i omami te. Kačio sam i snimke da se sve to vidi i da nije raja nikoga tu napadala kao što se priča po medijskim servisima. Skidam kapu inače studentima što su došli, a od recimo vremešnih ljudi nije bilo toliko ove generacije što je pre protestvovala. Pojavili su se i neki ne baš dobri elementi i slojevi ljudi poput navijača i nekih mafijoza ali sam gledao da ne budem pri toj ekipi jer je to pretilo samo da eskalira. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 De su snimci https://pbs.twimg.com/media/EcXDZG5XsAI5gJ1?format=jpg&name=medium Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 @Srbin Hamza na instagramu sam kačio putem story-a. Ako ljudima nije dovoljan pokazatelj da trenutnu vlast absolutno boli kurac za sopstveni narod, pogotovo posle ovakvog tretmana suzavcem i puštanjem armiranih kornjača sa konjima i psima da ih lemaju sa svih strana, a snimaka ima i na Al Jaazeri i na N1, i to usred jebene pandemije nagoreg virusa kojeg smo imali, ja zaista više ne bih znao šta je dovoljno da ti ukaže da smo u septičkoj jami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Nisam ja na instagramu, daj linkNije problem, svi pričaju da je udba organizovala a i taj nogo je srbecil Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 https://nova.rs/hronika/video-malo-patika-malo-samar-srpska-policija-u-akciji/?ref=fbnova&fbclid=IwAR3eywPj2zwfsyrwxr07M7txkuNhoZlSfPVmU_GPaklO7D-TFTPx4NO-KZE# @Srbin Hamza jel se vidi story https://www.instagram.com/stories/hajder_bajder/2348296504846074241/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 N1 je rasturio sinoc. Sve 4 novinarke su odradile odlican posao. Apsolutni pobednici: - pop koji se pobio sa murijom - 3 lika koji su dobili batine, pa se vratili na klupicu kao da se nista nije desilo - lik koji je rekao da ovo radi za preminulog caleta (najezio sam se kada sam gledao) 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Deluje mnogo namešteno sve, ipak ide Vučić da pregovara o Kosovu.Pa ovo s nogom na glavi tipičan primer simulacije. Na pinku emituju tipa koji sinoć sere o vakcinama za hepatitis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Gledao sam komplet prenos na N1 kombinovano sa Al Jazeerom i malo mi je zamirisalo na Peti oktobar. Vjerovatno se varam, ali tako je djelovalo na momente. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 najbolji momenat - novinarka N1 intervjuiše Ruskinju koja reče da je ovde na snazi diktatura i da je ona već sve to prošla u Rusiji, ne navodeći imena i vreme ova kreće da je zapitkuje o tome u Rusiji i da je vraća na to što je rekla, a žena odgovori "devedesetih, kad je bio Jeljcin" odmah nakon toga prekinut razgovor, hvala prijatno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 Pitam se šta o sinoćnim događajima misli Lemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts