Jump to content

Izbori

Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Gledam sinoć, i čudim se koliko je policija spora. Njima je 2-3 sata trebalo da dovuku nove snage ispred skupštine. 

A to pokazuje i koliko je opozicija, još sporija i nesposobnija. Neko organizovaniji bi istrolovao policiju ispred skupštine sa 200 ljudi, a sa 500 ljudi bi upalo na RTS. 
Mada ja mislim da nije dobra ideja upadati na RTS. Trebali su upasti i zapaliti prostorije Informera, ili Alo-a, i time bi pokazali Vučiću da se ne slažu sa ovom lobotomijom. 

Ali ako za nešto postoji izraz "skupilo se kuso i repato", to je onda za ovo. 
Jedni su za Noga, drugi misle da je on udbaš, treći su za Dunđera, četvrti za kralja, peti su demokrate, liberali, desničari, zamajani studenti... i td. 

Više tih organizacija ima, nego protestanata. 

• Downvote 4

1 hour ago, Dark_Elf said:

A to pokazuje i koliko je opozicija, još sporija i nesposobnija. Neko organizovaniji bi istrolovao policiju ispred skupštine sa 200 ljudi, a sa 500 ljudi bi upalo na RTS. 
Mada ja mislim da nije dobra ideja upadati na RTS. Trebali su upasti i zapaliti prostorije Informera, ili Alo-a, i time bi pokazali Vučiću da se ne slažu sa ovom lobotomijom.

to bi njega baš potreslo i odmah bi shvatio da ne treba više da lobomotira ljude, pa bi momentalno prestao s tim
sad inače ne zna čemu služe Alo i Informer i kako se ponašaju

1 hour ago, Dark_Elf said:

Jedni su za Noga, drugi misle da je on udbaš, treći su za Dunđera, četvrti za kralja, peti su demokrate, liberali, desničari, zamajani studenti... i td. 

Pa to i jeste najbolja stvar kod jucerasnjeg protesta.

• Upvote 1
  • Downvote 1

3 hours ago, 23/16 said:

N1 je rasturio sinoc. Sve 4 novinarke su odradile odlican posao.

Ovo, ja da slučajno nisam pustio N1 oko deset ne bi imao pojma šta se dešava (jbg ne pratim nikakve društvene mreže..)

Stvarno im svaka čast i opet dokazuju da ako iko nešto radi kako treba trenutno u ovoj zemlji to su upravo ovi ljudi!

A oni koji ih nazivaju izdajnicima, sinoć koliko sam video posakrivali se po mišijim rupama, pa sad ko zna šta fabrikuju..

• Upvote 2

1 hour ago, aRmatuRa said:

I opet se radikali ukenjali od sake jada kusog i repatog. Sad ko je tu glup?

O čemu ti pričaš? 

Kakvi radikali? 

45 minutes ago, kuruz said:

to bi njega baš potreslo i odmah bi shvatio da ne treba više da lobomotira ljude, pa bi momentalno prestao s tim
sad inače ne zna čemu služe Alo i Informer i kako se ponašaju

Nije poenta njega da potrese, poenta je da potrese novinarsku đubrad. 

Barem neki od njih bi se predomislili da rade taj posao. 

Popustio je. 
Neće da bude izgleda policijskog časa. 

E sada će opozicija, kao po običaju, da napravi grešku. 
Umesto da sada kažu: POBEDA, i na sav glas ponavljaju to narednih dana, i namerno sada spreče okupljanje narednih dana, da se ne bi rasipala energija, oni su pozvali ljude da izađu. 

E tako se troši narodna energija. Jer sada kada izađu, koji je zahtev? 
Koji god da je, psiho neće da im ispuni. I onda će opet on ispasti jači, i mnogi građani će da se osete potrošeno. 

Tako ja bar to vidim. 

Ko što rekoh - ispušili ga.
Tačno se navuki na psihovu maipulaciju i izazov.

Lepo je rekao (ko ume da čuje) - popuštam, pobedili ste juče, i neće biti policijskog časa.
Ali biću večeras u predsedništvu - čekam vas.

I umesto da sada usledi strateško povlačenje, i da judi kući slave pobedu... prošlo bi dve nedelje i psiho bi opet počeo da talasa.
Onda, bi izašlo 4 puta više ljudi, jer bi sećanje na prošlu pobedu bilo sveže, a energija ne bi bila razbucana.

Nešto debelo nije u redu, kad ja, anonimus, kontam psihovu strategiju (možda sam i ja psiho), a svi ti vajni lideri opozicije ne.
Sve u svemu, po ko zna koji put, su mu učinili uslugu.

• Downvote 7

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...