Jump to content

Izbori

Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Videh juče Komazeca u dnevniku (izborni deo dnevnika), a iza njega stoji Deretić.

Ja sam tog čoveka smatrao ozbiljnim, koji će mu moj Deretić? Znam i da ga onaj zajebant - prodavač knjiga Lučić podržava.

Još mu samo Dragaš fali, pa da lista bude potpuna.

Videh juče Komazeca u dnevniku (izborni deo dnevnika), a iza njega stoji Deretić.

Ja sam tog čoveka smatrao ozbiljnim, koji će mu moj Deretić? Znam i da ga onaj zajebant - prodavač knjiga Lučić podržava.

Još mu samo Dragaš fali, pa da lista bude potpuna.

Dragaš možda deluje kao budala, ali to sasvim sigurno nije. Mudriji je od Radulovića. Ko je čitao njegove starije tekstove zna.

Đinđula je, u fazi kada mu se bližio kraj, jedino imao poverenja u Dragaša i onog Koraća psihologa, psihijatra, šta li je već po profesiji...

Dragas je na nivou Deretica, bar sto se tice tumacenja nekih istorijskih desavanja.

Nervira, ukratko. Pravi se strucnjak za sve: ekonomiju, politiku, istoriju, psihologiju...Toliko kenja da to pas s maslom ne bi pojeo.

Da se drzi samo ekonomije izgledao bi ozbiljnije, mada, i tu dosta fantazira

Dragaš možda deluje kao budala, ali to sasvim sigurno nije. Mudriji je od Radulovića. Ko je čitao njegove starije tekstove zna.

Đinđula je, u fazi kada mu se bližio kraj, jedino imao poverenja u Dragaša i onog Koraća psihologa, psihijatra, šta li je već po profesiji...

To je po Dragašovoj verziji Đinđić imao poverenja u njega. Znam sve Dragaševe priče (slušam ga ponekad iz razonode), ko zna šta je Đinđić interno mislio o njemu.

Što se mene tiče, on je samo jedan veliki ložač (prvo naloži sebe, pa onda druge).

Pun je kontradiktornosti. Viče: "gde su vam reference"? Dobro care, a gde su tvoje reference? To što si radio u komunističkoj banci, pa onda petljao nešto sa Karićem, ne doživljavam kao neku referencu. Onda je u jednoj emisiji rekao da se ta njegova kompanija obraduje kao malo dete kad dobiju 500 evra posla (a on je na tržištu 30 godina).

Milioni, kamioni, telefoni... samo blebetanje... da je zaista toliko sposoban, kao što priča, on bi sada imao milionsku firmu (bez da je krao.. jer je.. ponavljam.. 30 godina na tržištu).

Pa onda kaže da predsednik države treba da se bira svaki dan... bože me sačuvaj.

Pa onda kaže da na internetu ne može ništa da se nauči. Znači lik ladno ne kapira ni tržišni potencijal interneta. Pa onda dramatizuje da će ko zna šta da se desi vrlo uskoro. Da će propasti svet (to od 2008. priča), i to uskoro, nikako da dođe.

Pa podržava Dveri, pa ne podržava Dveri, pa osnuje svoju neku listu, pa se priključi nekoj levoj listi... uglavnom... muvač... traži naivne i ovde, i u inostranstvu, prodaje im priče, i verovatno ponešto ućari od toga (takav je bar moj utisak).

Ima stvari za koje je on u pravu (mada te stvari i drugi pričaju), i dobro je što poseduje internu energiju, ali generalno je - blefer.

• Upvote 1

Za ovo mogu da potvrdim da je glupost i da cak i moje ime tj papir za glasanje stize na sve 4 adrese koje sam promenio u toku zivota. Jednostavno, debilna administracija, fail obrade podataka, sve se razlikuje po opstinama koje nisu sinhronizovane i desava se to sto se desava ... I btw, to se desava godinama, od kad znam za sebe recimo u zgradi u Paracinu za svake izbore stigne jos 30 koverata ljudi koji ne zive tu. Na taj nacin se ne mogu prevariti izbori, ko je dezurao na izborima nekad zna sigurno da ne moze, mora da se poklopi sve u jedan glas, inace se sve ponistava.

Edited by ShinigаmY

Gde se, bre, obraduje za 500 evra posla... i dalje je pun kao brod...

Svoje poslednje dane Đinđić je provodio u društvu Dragaša i Koraća.

Ima u nekom intervjuu gde to Dragaš kaže za 500 evra, ali iskreno, ko će sad to pronaći... ima milion intervjua.

A ovo za viđanje... pa to ni sam Dragaš ne kaže... nisu se uopšte viđali, nego Dragaš kaže da je (navodno) pre Đinđićevog ubistva, dobijao signale od Đinđića da želi da se vidi sa njim.

A za Koraća pojma nemam...

И ако не улазим овде често,ал ај да се изјасним мало опширније пошто видим да су људи одушевљени мојим ставом из неког разлога.

Paja konvertovan leptejebo, pa ovi izbori imaju sanse ako se ovako nastavi :haha:

Šta analizirate Paju kao da je zastranio, on je pametan mladić, a već duže vreme samo troluje ovu preostalu svetu dvojicu :D

Нисам троловао, само немам увек исте ставове са осталом светом двојицом.

Моја почетна идеја што се тиче гласања генерално је да гласам за патриотску алтернативу ( иако нисам патриота ), јер сматрам да је то права и једина одговарајућа прича за ову државу.

Шта се дешава даље : Имамо барем 3 назови Патриотске странке да не кажем десно настројене. Нек буду Шешељ, Двери и Заветници.

Шта рећи за Шешеља.Увек сам га готивио и ствари које он говори. Кад су га пустили наравно да је била гунгула велика у позитивном смислу, мени је такође било драго и ја сам очекивао да ће наставити своју стару агресивну причу да гура и за њега бих свакако гласао, да њега нису пустили гласао бих за Двери ( за које сам мислио да су много боља алтернатива од радикала без шешеља,барем по до сада изношеним ставовима који су ми се свиђали ) .

Међутим, Воја излази у скроз неком софт кор фазону ( барем по малобројним интервјуима које сам ја гледао и стварима које сам пратио по фејсу ) , и креће да вааља те неке "СрбијаРусија <3 <3 <3" фазоне од којих ми се апсолутно сере и који мени лично изгледају и звуче као тежак булшит за паљенике.

Глишић одлази из Двери, ту постаје јасно да се нешто мути опасно, гледам Бошкове интервјуе, све научено напамет и набубано, представљено у некој благој и смиреној форми , као да снимају за децу у вртићу. Иритантна ми је његова сама појава те он свакако отпада.

Е сад Заветници.

Придружио сам се локалном одбору из локалпатриотских разлога и јер знам људе и знам да су сви чисти и неокаљани и то је била врло чиста ствар.

Неке ствари су се издешавале у међувремену у одбору, неке идеје су наметнуте које ми се нису свиделе те сам се од тога удаљио јер више није то тако чиста ствар као што ЗАИСТА јесте била у почетку. Нећу детаљисати око тога.

Што се тиче Заветника не републичком нивоу. За сада ми стварно изгледају ок и незлонамерно. Са тим што мислим да је превише напржена та идеја генерално и бонус што иде оно "СрбијаРусија <3 <3 <3" што не подносим. Стаменковског сам упознао и слушао шта прича када је био у ЛА, скроз ок и реално изнесено све, Милица са друге стране ми изгледа као ложачица тешка, имао сам могућност и њу да упознам кад је долазила ал ме нешто сврбело јаје јер сам се већ удаљио од Заветника.

Тако да оно, изгледају ми ок Заветници, сем тих замерки које сам изнео горе, јер нећу заокружити србијарусија жваку сигурно.

Као што рекох, Радула изгледа као разуман лик, скроз приземљен и реалан.

Толико од мене.

• Upvote 1

Stvarno sam hteo to isto da iskomentarisem, daj jebote neka mu neko nadje nekog stilistu, ovaj sako mu uopste ne stoji, kao mantil na civiluku ...

I vučić je građen ko kifla pa ima 50%, Koštunica ima lenje oko pa vladao osam godina, Toma bolje da ne pričam na šta liči pa je predsednik :D

Elf poništio Dragaša :tehkista:

Naprednjaci su svi do jednog odvratni... vidiš da počinju da liče jedan na drugoga.

Klonovi. Botovski klonovi.

A gledao sam emisiju... mogli su tako i po minut da ih snime iz kuće... sve se to namerno radi (psihološki).

Vučić se ne skida sa ekrana, i onda vidiš petoro kako stoji kao pred sudom, i ima po minut da priča.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...