lemmy sixx Posted July 9, 2022 Report Posted July 9, 2022 (edited) Solo drinker to ti je gadna i veoma opasna stvar 13 hours ago, Srbin Hamza said: kaže Sara da navija za Lacio bukvalno je treba jebat Istina. Iako, i da navija za Juventus ili Milan treba je jebat. Edited July 9, 2022 by lemmy sixx 3
Sreta Posted July 16, 2022 Report Posted July 16, 2022 https://www.alo.rs/razbibriga/razbibriga/homoseksualni-gej-babun-terorisao-selo-petorica-analni-kancer/313115/vest
Sreta Posted July 17, 2022 Report Posted July 17, 2022 Mozda. Ko ima analni kancer u tom slucaju? Ti se ne brini, za lizanje jaja, ne verujem da bus najebal...
Srbin Hamza Posted July 17, 2022 Report Posted July 17, 2022 3 hours ago, Sreta said: Ko ima analni kancer u tom slucaju? SNS-ovci koji mu nisu uplatili keš za Zvezdu a leto tek počelo!
Sreta Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 Vas dvojica se pedera nikada niste skontali, onda je nasao da jebe migrante, ali bas sada kada se haubice salju u Ukrajinu... Ja mislim da ne moze preciznije...
Srbin Hamza Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 samo koji moj žandarmerija to radi, jesu li oni graničari... ili kao migranti optuženi za neki kriminal ukrali Lemiju bocu viskija
bo88gdan Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 Nego sta su, ne mogu da izdrze da se izbore sa njima oni mucenici na Molovim pumpama pred Horgosem ja sam gledao 100 puta kako se ponasaju zivotinje im nisu ravne
Srbin Hamza Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 gladni ljudi kraduckaju mađarske pumpe, ne vidim problem
Demon Seed Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 Neće moći, zna se gde pripada ološ iz Azije, u Linglong postrojenjima
Srbin Hamza Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 i Srbi su ološ iz Azije, samo su Šiptari starosedeoci
bo88gdan Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 🤣 Al je prso Cane 1 hour ago, Srbin Hamza said: i Srbi su ološ iz Azije, samo su Šiptari starosedeoci 1 1
Demon Seed Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 2 hours ago, Srbin Hamza said: i Srbi su ološ iz Azije, samo su Šiptari starosedeoci Ma svi smo mi iz Afrike, samo relativizacija, ta neka drustvena "nauka" i to
Dark_Elf Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 1 hour ago, Srbin Hamza said: ko je izazvo rat, Bora ili Baja Brano Trifković - Džbun 1
Srbin Hamza Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 "Bog čuva Srbina u ratu" a ono zaginulo skoro 2 miliona u XX veku i opet će i opet će preživeti neće
bo88gdan Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 2 hours ago, Srbin Hamza said: "Bog čuva Srbina u ratu" a ono zaginulo skoro 2 miliona u XX veku i opet će i opet će preživeti neće 1
Demon Seed Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 (edited) Sad mi pade na pamet, a zašto ti ne bi umesio taj neki komunistički beskvasni leba i otišao da nahraniš gladne migrante? Taman ako te pojedu, nećemo više morati da čitamo tvoje postove, a greota je ovakav nazovi meme koji si pisao 40min da ne pročitamo, kao što nismo. Svi ljudi su jednaki, ali ne znam jesu li svi jednako ukusni 🤔 Edited July 18, 2022 by Demon Seed
Srbin Hamza Posted July 18, 2022 Report Posted July 18, 2022 jedino što si u pravu je da migrante trebaju Amerikanci i ostala kapitalistička žgadija da nahrane oni su im i ukrali hranu iz ruke i poterali u Evropu ja sigurno ne bih bio srećan da mene migranti pokradu, ali nije u tome stvar kontaš li da su Ameri pobili 2 miliona Arapa na Bliskom istoku? Preživelima ukrali naftu, ukrali živote, uništavali muzej u Bagdadu sa kipovima starim 4-5 hiljada godina. Posrali im se u zemlju i narod. Uporedi to sa Jugoslavijom gde je stradalo 100.000 ljudi i gde si ti kukao 77 dana. 20 puta manje mrtvih i 20 puta manje dana bombardovanja. A 20 puta više su Srbi, Hrvati i Bošnjaci krali. Arkan prvi. Samo to smo malo zaboravili. Sluša se Ceca... i sad neki gladni jadnik da mi bude najveći problem na svetu, neće vala. Neka mu Vulin da da jede.
bo88gdan Posted July 19, 2022 Report Posted July 19, 2022 9 hours ago, Srbin Hamza said: jedino što si u pravu je da migrante trebaju Amerikanci i ostala kapitalistička žgadija da nahrane oni su im i ukrali hranu iz ruke i poterali u Evropu ja sigurno ne bih bio srećan da mene migranti pokradu, ali nije u tome stvar kontaš li da su Ameri pobili 2 miliona Arapa na Bliskom istoku? Preživelima ukrali naftu, ukrali živote, uništavali muzej u Bagdadu sa kipovima starim 4-5 hiljada godina. Posrali im se u zemlju i narod. Uporedi to sa Jugoslavijom gde je stradalo 100.000 ljudi i gde si ti kukao 77 dana. 20 puta manje mrtvih i 20 puta manje dana bombardovanja. A 20 puta više su Srbi, Hrvati i Bošnjaci krali. Arkan prvi. Samo to smo malo zaboravili. Sluša se Ceca... i sad neki gladni jadnik da mi bude najveći problem na svetu, neće vala. Neka mu Vulin da da jede. Neka dodju kao ljudi bilo gde i bice prihvaceni kao ljudi nemoj da menjas teze evo ja sam dobio posao u inostranstvu i morao sam 50 papira da posaljem, overim itd a ne rancic na ledja i idem rokam preko granica, otimam, jebem i maltretiram i onda da Marinika kuka kako su nehumani prema meni lol 1
Recommended Posts