HUMAN Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago Takodje mu pojasni da je London (pre)pun milijardera sa istoka
Dinarski Ratnik Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago 22 hours ago, kuruz said: netačan je deo da su ovi drugi lenji, glupi i nesposobni Tako je, istaknuto su vrijedni kad je u pitanju organizovan kriminal
kuruz Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago 2 hours ago, Haos sam ja said: ne, anti-zapadna ideologija podrazumeva pro-istočnu wrong 2
Srbin Hamza Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago 4 hours ago, Haos sam ja said: Ne, anti-zapadna ideologija podrazumeva pro-istočnu a ja sam ukazao na te istočne alternative. Da je zapad halapljiv, bezobrazno dvoličan i surovo eksploatatorski nastrojen to je tačno, nego mi se istočne alternative čine još znatno gorim. ne kontam o čemu se radi ovde jedno je spoljna politika, drugo unutrašnja u spoljnoj politici nema demokratije pitanje je samo ko ugrožava unutrašnju politiku više, a to je trenutno zapadna strana 2 2
Recommended Posts