HUMAN Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 30 minutes ago, HEFEST said: Ljudi ne znam da li vi kontate da je taj iznos od 1,5 milion samo jedan račun uzet proizvoljno, a ne ukupan iznos koji je USAID dao Srbiji. Oni su samo naveli neke sulude stvari koje su americki građani plaćali drugim zemljama. Ukupan iznos je sigurno mnooooogo veći. evo konkretno, kolko je ovo tačno nisam siguran, ali ovo su neki podaci.. https://www.ozonpress.net/ekonomija/usaid-srbija-evo-sta-smo-i-koliko-pomagali-srbiji/
HEFEST Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago (edited) Otvorio se 4 prsta. Puko vodenjak. Naveo sam ti iznad ukupne cifre. Iz ovog tvog članka se ništa ne da zaključiti. U stvari vidim da je ukupno 882 miliona dolara od 2001. godine. To je ono zvanično po papirima, a koliko je nezvanično iz mračnih fondova CIA-e to se ne zna. Edited 2 hours ago by HEFEST
HUMAN Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Pa priča je bila o USAID-u, imaš ovde podatak da je ukupno 1,2 milijarde, a od toga 882 mil. od USAID, koliko je izdvojeno za te mutne i špijunske radnje ko zna, možda i trilioni..
chess Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Svakako kada ti Amerikanci "poklanjaju" nenormalne kolicine novca kroz USAID to nije poklon, prvo te bombarduju i upropaste i ostvare svoje strateske ciljeve pa te onda krpe sa tim parama da bi kao popravili imidz sve naravno u svrhu njihove imperijalisticke agende i sirenje njihovog uticaja. Videcemo koliko ce propatiti sve NVO organizacije koje su dobijale od njih kintu, voleo bih da pate. 1
Haos sam ja Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Ja bih voleo da pate vladine organizacije, za nevladine ćemo lako. 1
Recommended Posts