vudun Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Srbin Hamza said: nema Šiptara ali doduše mi i nismo u Srbiji Kosovo Republjik Ispustili su Bulovu i IWC Šafhauzen i njihov 666 kalibar...
Dinarski Ratnik Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago 1 hour ago, HEFEST said: Švedska je bukvalno nacistička Nemačka za vreme Gebelsa. Bukvalno. Vlada Trećeg rajha je dovodila u Njemačku milione crnaca, muslimana i indijaca koji su se izvlačili sa svakakvim zločinima jer bi bilo "rasistički" osudit ih? Nisam znao 1 1
HellAwaits Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 2 hours ago, Haos sam ja said: Ova tema in a nutshell: Sažeto, nema šta... 🙃
HUMAN Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago 5 hours ago, HEFEST said: Da angažovanost EU i Amerike koje i podstrekavaju takve proteste i finansiraju ih. Evo ga sada Ilon u americkom trezoru pa ćemo da vidimo šta se još finansira iz njihove kese. Što je Orban diktator veći od Kir Starmera? Od Makrona i Šolca? Oni rade mnogo gore stvari od Orbana. Manipulacija medija je u Britanijii Nemačkoj mnogo gora nego kod nas i u Mađarskoj. Za Francusku i Španiju ne znam. Švedska je bukvalno nacistička Nemačka za vreme Gebelsa. Bukvalno. Kolko je tebi dobro brt. daj pošalji malo te droge da svima bude lepo 1 2
Recommended Posts