Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Gledao iz daljine, impresivno. Nikad vise ljudi u BG, bez incidenta. Pred kraj neka sitna sranja. Izgleda kao da ceo svet ne spava.

• Like 2
Posted

Olos nije mogao da ne pokvari divan dan jedinstva sa svojim sranjima (gadjanje ljudi kamenicama, zvucni top koji su kerovi pustili pred kraj 15-minutnog cutanja, prebili nekog decka caciji, a i sam sam prisustvovao njihovim pavijanskim prozivkama u bircaninovoj). Samo jako..

• Like 2
Posted

Govna, ni trunke poštovanja za stradale, a kamoli za sve ostale. Živo me zanima kako će vrhuška reagovati na sve ovo.

Hoćemo li doživeti potpuno kuliranje i pljuvačinu, kao i uvek, ili će napokon biti vidljivih znakova činjenja državnih činovnika.

Čisto sumnjam, ali nada umire poslednja.

Moramo jače pritiskati, sa svih strana, ali mudro i strpljivo. Neće ovi sjahati tek tako.

• Upvote 1
Posted

Jbo mamu, dodjoh suvog kuci... Ne noza naravn, kurca.

Nece me ni ovaj top, bio sam u podzemnom kod Londona kupovao viski, samopoceli da upadaju ljudi na stepenice pokretne.  Moram opet da dodjem da cujem tajtop.

• Like 1
Posted

"Svi oni koji su celog dana lagali na režimskim televizijama da je „obojena revolucija propala“ veoma dobro znaju šta se dogodilo u subotu, 15. marta, u Beogradu: izrečeno im je upozorenje pred isključenje"

my2c: ovaj top ce samo da podigne resenost naroda i mobilise dodatno da se suprotstavi, kao i svaki incident do sad. zivi bili pa videli. ima poluge moci, ali je od danas jasno ko dan da nema podrsku vecine naroda

• Like 2
Posted

Свака част свима који су јуче достојанствено протестовали желећи искрене промене овог друштва, али има једно велико "али": промене какве су Србији потребне неће доћи зато што се окупило много људи у центру Београда, пиштало у пиштаљке и дувало у вувузеле, рецитовало стихове и слушало панонског говнара Балашевића, нити ће делови институција који реално не раде свој посао у Србији магично почети да раде оно за шта су плаћени само зато што смо их лепо замолили. Једино решење је тражење парламентарних избора са студентском листом, којој би подршку дале све опозиционе странке без поговора, уз инфраструктуру и људе, али апсолутно без мешања. И још нешто врло битно: полиција ради за власт, а не за народ – то морате једном да схватите. Спортски поздрав!

• Like 1
  • Recently Browsing   2 members

• Create New...