Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ono kad kazem da sam na yumetalu od 2001. Desila se tri razlicita zivota u medjuvremenu 🤣

• Like 1
Posted
18 hours ago, HUMAN said:

Ok ako je divljenje i veličanje (tudjeg) vlastodržca odraz yum oldskulštva onda si u pravu

Ti brt ne znaš izgleda sta je veličanje. Veličanje je kada o nekome pričaš u superlativima, a to ja nisam uradio. Da bi to bolje shvatio objasniću ti šta sam napisao. Napisao sam da u poređenju sa retardima Putin izgleda kao bog vasione i da je objektivno bolji u svakom pogledu. To ne znači čak ni da je dobar nego više kao kada praznu pogačicu uporediš sa govnetom pogačica izgleda kao šatobrijan. Nadam se da sam bio od pomoći. 😄

• Like 1
  • Downvote 1
Posted

Osobito sam ponosan na vlastitu malenkost što i dalje ne potpadam pod uticaj ova jedina dva veštačko-globalističko-populistička i  izdajničko-kurvinsko-prevarantska tabora političkog neba obezglavljene Srbije...

• Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Nikada ti nisam rekao, ali osobito mi se sviđaju tvoje stilske figure i način izražavanja. Takođe pogodio si i suštinu problema. Mi nemamo šofera za volanom nego majmunče koje upravlja ka provaliji bez dna (tj. evropskoj uniji) na čije dno nikada nećemo stići. I svi ostali koji bi da preuzmu šofersko mesto su u biti majmunčići koji bi isto tako upravljali samo možda ne bi piškili i kakili po sedištima. Možda je to bolje, ali pitanje je koliko. 

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
20 minutes ago, HEFEST said:

Nikada ti nisam rekao, ali osobito mi se sviđaju tvoje stilske figure i način izražavanja.

Oh, vragolančiču, prestani. Zarumenit ću se...

• Like 1
Posted
8 hours ago, Toki89 said:

Već liči na Soroša, Rokfelera itd jebote. Gušter ljigavi

A ovo jel bolji zapad ili Rusija, realno ne postoji značajna razlika između njih. Oboje su globohomo, samo što se Rusija fokusira na globo a zapad na homo, i oboma je u interesu da Srbija i istočna Evropa uopšteno budu njima potlačeni.

Mada oboje su bolji od Kine, nadam se da bar tu nema nesuglasice.

Posted (edited)

U Kini neboder od 50 spratova se sagradi za 10-15 dana. Drug u Šenženu živi i slikao mi svaki dan progres. U mom gradu most dugačak 300 metara gradimo već sigurno 3 godine i kraj još nije na vidiku. Ljudi iz okolnih sela udaljeni 6 km od grada putuju u isti putem koji je dugačak 15 km. Ima gore.

Edited by HEFEST
Posted

I Nemci su 30ih izgradili autobanove za mesec, dva dana, najbrže na svetu. I jedno 35.000 tenkova dok si reko keks. Takva naprednost od tad nije viđena.

• Like 1
Posted

Što ne bi izgradili, kad im je lova kapljala od Union Banking korporacije, na čijem čelu je bio Preskot Buš ( deda i otac pedofilsko-predsedničke dinastije Buš ) a bili su tu i Rokfelerovi crni fondovi...

Posted

https://n1info.rs/vesti/marinika-tepic-objavila-fotografiju-policija-drzi-zvucni-top-na-dzipu-kod-narodne-skupstine-foto/

I bi zvucni top. Samo ne znam kako mogu da lazu ovako da nije nista bilo za stvar koja se lako moze razotkriti eventualno, ili je to neprofesionalno odradjeno ili su totalno pogubljeni...

A Dacic izjavljuje:

- Ti sistemi stoje u našim magacinima u kutijama. Oni jesu u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova, ali nisu ubačeni u upotrebu, niti su montirani na bilo koje naše vozilo ili sistem - rekao je Dačić za Danas.

Posted

Upitan zbog čega je onda izjavio da MUP ne poseduje zvučni top niti bilo koja druga slična zvučna oružja, ministar kaže da je u pitanju nespretna izjava.

„To je nespretna izjava. Pod time se mislilo da MUP nije uvrstio ovo sredstvo u svoj arsenal sredstava prinude“, naveo je Dačić.

Eto, rešeno. Nespretna izjava. Jbg. dogadja se.

• Like 1
Posted

"Lažu nas. Znamo da nas lažu. Znaju da znamo da nas lažu. I opet nas lažu." - Aleksandar Solženjicin

Inače, ne mogu da se ne prisjetim razoružavanja pre dvije godine nakon što je onaj mali debil u Ribnikaru pobio svoje vršnjake i da se zapitam da li bi vlast bila ovoliko bezobrazna u oči protesta kad bi narod bio više naoružan

Posted (edited)

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/zandarm-tvrdi-danas-vise-zvucnih-topova-bilo-rasporedjeno-u-subotu-na-protestu/

„Rečeno nam je i da je jedan uređaj postavljen u ili pored predsedništva, kao i da su traktori koji su parkirani oko Pionirskog parka, postavljeni upravo kako bi odbili udar topa ukoliko bi top bio upotrebljen, jer su u parku bili i naši ljudi“, kaže on.

Edited by perzekjušn menijak
  • Create New...