soul wandering Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 sta cemo sa nikolicem? a da, naredne godine su predsednicki izbori. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Vučić je u Požegi rekao da su se tokom izborne noći dešavale neke pomalo čudne stvari i osvrnuo se na dolazak opozicije u RIK. "Vidim da je i SNS tražio uvid u sav birački materijal, jer su se neke pomalo čudne stvari dešavale. Zamislite da sam ja upao u neku komisiju, i odjednom promenjeni rezultati, sve kako su oni hteli", rekao je Vučić. nije se pomirio sa cinjenicom da prelaze cenzus, mislim da ce uspeti silama da ih izbaci sa granice i spusti ispod, a onda krece sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 u situaciji kada na vlasti imamo psihopatu diktatorsku ponašanje DS-a i SRS-a u kampanji je bilo neprihvatljivo i dovoljno da niko ne glasa za njih. Prvi su napadali Radulovića (više širili defetizam i poturali neke sulude teorije), drugi po DSS/Dveri. Ako je i samo zbog borbe za delić kolača - previše je. DS se malo oprao sada posle izbora, makar time što je stao uz liste na ivici cenzusa. Dok SRS samo potvrđuje da je vučićeva opozicija. Neće oni u vlast, neće se Šešelj odreći svoje ideologije, niti Vučić svojih gazda. Biće najjača opoziciona stranka, praviće lokalne koalicije sa SNSom gde god može i treba i svima lepo. Osim narodu, al jebeš tu stoku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 neće, zato što uskoro, kako je krenulo, neće biti opozicija, već vlast sa pederom Ne verujem u tu varijantu. Nema šanse da se Vučić odrekne EU. Suviše je ucenjen i kompromitovan. A ako se ne odrekne EU, a Šeki ipak uđe sa njim u koaliciju, na sledećim izborima radikali neće imati cenzus. Samo bi pucao sebi u nogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Srpska napredna stranka saopštila je da je osnovala svoj pravni tim koji je nadležnim institucijama uputio zvaničan zahtev da se glasovi sa izbora održanih 24. aprila ponovo prebroje. Naprednjaci kažu da je ovaj zahtev upućen zbog "očiglednih zloupotreba, određenih nejasnoća i nelogičnosti" za vreme izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Šešelj ima besmrtnu ideologiju, al zato SPS ima besmrtne glasače "Vidim da je i SNS tražio uvid u sav birački materijal, jer su se neke pomalo čudne stvari dešavale. Zamislite da sam ja upao u neku komisiju, i odjednom promenjeni rezultati, sve kako su oni hteli", rekao je Vučić. hahaahahahaha izgleda da su to bez njega odlučili hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 (edited) Slažem se sa konstatacijom da je Šeki udbaš, a udbaši su, kao što znamo, ono najgore iz divne SFRJ. Ljudski talog. I oni, a i njihovi potomci. Imao je on strašno poniženje od strane te iste službe, u zatvoru, sredinom 80-ih. Tada je i odlepio. Neka specifična vrsta šizofrenije, kiselo grožđe sindrom, isto kao i Vučić. S tim što mu je mlađani Vođa i zajebani psihopata. A psihopate su, opet kao što znamo, u ekstazi kada kinje i zlostavljaju druge. Pa makar se to ispoljavalo i preko smanjivanja penzija, koje su zarađene i neotuđive, ili pak stalnim vratolomijama u medijima. 24 / 7 Odavno normalnih ljudi, poput Borisava Jovića, nema na vlasti. Ipak smo mi kolonija, a u svakoj koloniji mora da bude stanje ludila i haosa. Takvo stanje družini udbaških milionera najviše odgovara. Tada se šljam najbolje snalazi. Edited April 26, 2016 by vudun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Dobro, možete li onda da pojasnite koji su ciljevi Udbe? Da li je i Vučić njihov čovek, i šta oni imaju od toga što je Šešelj navodno njihov proizvod? Da li drže i DS, ili ne drže? I da ponovim: koji su im ciljevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Da sprovode zamisli Velikog brata na terenu, da peru pare, da se nenormalno bogate i bahate, da po potrebi režiraju ubistva ili pak štite estradu (slučaj Kantrimen) itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 upravo mi bila kuma žena pred penzijom odlazi da crnči po jebenoj slovačkoj. ovo više nije odliv mozgova, bežanija mladih, ovo je egzodus svega pristojnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Inače, taj neki profil sa kog navodno Šešelj sere je lažni https://twitter.com/seselj_vojislav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Da sprovode zamisli Velikog brata na terenu, da peru pare, da se nenormalno bogate i bahate, da po potrebi režiraju ubistva ili pak štite estradu (slučaj Kantrimen) itd. Pa to nije baš pravi odgovor na pitanje koje sam postavio. Više su pretpostavke u fazonu Dejana Lučića (koji i sam ne veruje u to, ali mu pomaže da uvaljuje knjige). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 (edited) Meni ih je svih zajedno dosta, necu vise da pratim politicka desavanja bar pola godine. A i ne znam sta bih novo od njih mogao covek da cuje, vec napamet znas sta ce svako da kaze cim zine. A i definitivno se ne zna vise kome covek da veruje, ali ono, bira se manje zlo. Kako god okrenes leba ovde nema ni za 10 ni za 20 godina, za dalje cemo videti. Edited April 26, 2016 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Inače, taj neki profil sa kog navodno Šešelj sere je lažni https://twitter.com/seselj_vojislav nije, rekoše ljudi bliski SRS da je sve što tamo piše autentično Dobro, možete li onda da pojasnite koji su ciljevi Udbe? Da li je i Vučić njihov čovek, i šta oni imaju od toga što je Šešelj navodno njihov proizvod? Da li drže i DS, ili ne drže? I da ponovim: koji su im ciljevi? da mi možemo da pojasnimo koji su ciljevi službe, služba ne bi postojala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 bez obziro na novopeceno prijateljstvo, sluzba je sluzba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Smešno mi je što je Dačić odmah pozvao Vučića da mu čestita. Mogu da zamislim kakvim maznim glasom mu se obraćao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Borko Stefanović, sajt posle izbora: http://www.borkostef.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 26, 2016 Author Report Share Posted April 26, 2016 pa bio je takav i ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Eto ideje za naslov nove knjige, "vučićevićeva podguzna muva šešelj" ili "vučićeva spin dama vojislav šešelj" 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 pa bio je takav i ranije aha.. pa meni se čini da bejah na njegovom sajtu pre mesec-dva, i nije bio ovakav. Bio je skroman, ali ne baš ovoliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Svi sajtovi treba da budu takvi, crni ili beli, najbolje crno-beli. Bez skripti javaskripta, reklama, trakera, kanvasa, kuraca-palaca... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 ne znam da li zapazate recimo po prevozu, ali ljudi samo informer citaju. nekad ugledam kurir koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Pa kao ona bakuta što voli Vučića ko sina 'čitam taj Informer, ima tu svašta' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 dobro naučno fantastično štivo, čujem Martin će u novoj knjizi da pozajmi lika iz informera, Vučičevića, da se pojavi kao ružniji brat Hodora, ovaj će umesto hodor hodor da viče državni udar državni udar. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts