soul wandering Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 azal na temi o izborima - zadnje vreme doslo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Pa teško da je čist, u suprotnom ga ne bi napadali, što ne napadaju Dušana Pavlovića, čovek profesor, drugi u stranci, nema ni jednu mrlju. Samo naravno ovo za šta ga napadaju ili preuveličavaju ili izmišljaju. preuveličevanje i nedostatak informacija niko nije rekao koliku je to zaradu omogućio ženi to nije bitno sa strane legaliteta, ali je bitno da bi javnost znala da li je zaista izvukao ogromne pare ili se radi o uštedi vremena i izbegavanju zamajavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Mnogo su bre glupi ovi Vučićevi pajaci. Dokle god ga Informer bude napadao, Raduloviću će najbrže rasti rejting u očima svih opozicionih glasača. Čine mu debelu uslugu sada, jer će pre ili kasnije neke TV pozvati Radulovića da demantuje ove stvari, što će on iskoristiti i za svoju propagandu. Da su pametni, samo bi ga ignorisali, i dali mu to malo prostora u skupštini, i mnogo bi sporije rastao. Edited April 27, 2016 by Dark_Elf Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 neće normalni ljudi ne čitaju Informer, čak ga ni ne pogledaju, a oni koji to kupuju su svakako već opredeljeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 normalni ljudi ne čitaju Informer, čak ga ni ne pogledaju, a oni koji to kupuju su svakako već opredeljeni Da, ali ljudi čuju da ga Informer blati, kao ja i ti što smo čuli (posredstvom foruma, društvenih mreža, TV-a), i samim tim stvara simpatiju prema Raduloviću, i kod glasača DS-a, i kod glasača ČBČ, a verujem čak i kod nekih glasača Dveri/DSS. Time ga oni lansiraju kao opozicionog lidera na kojeg režim troši najviše energije, što mu diže rejting. Pazi, ako je ovo tek 2-3 dana posle izbora, i ako se nastavi ovako, nije daleko vreme kada će Radulović biti mnogo jači od bilo kod drugog opozicionog lidera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Kaze covek da ce biti premijer posle sledecih izbora . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) ne može meni time da stvori simpatiju Informer blati i Dačića i Pajtića i Tadića, pa mi te spodobe nisu simpatične Edited April 27, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 http://www.teleprompter.rs/neko-gura-cenzus-koaliciju-sta-je-americki-ambasador-sinoc-radio-u-sedistu-ds.html Zar vas nije sramota da na ovaj nacin udjete u parlament libtardi. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 znao sam da je do HAARPa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 dobra ti je literatura. eno ga i hefest u komentarima. može se primetiti neki obrazac i stvoriti slika o prosečnom čitaču telepromptera. upade laza. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 U nek ti sad Vucic zacepi porez pa da ti se tresu usi. :-D Jednog dana ces ljubiti Radulovu sliku kao sto si i Milosevicevu. ;-) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Elf neverica Hah... pa nisam ja ostrašćen kao ti, moj Faprilko, pa da sam u neverici. Ovde postoje dve opcije: 1) Da je Šešelj u pravu, i da su se Dveri prodale, i da ih na silu guraju preko cenzusa (time Zavetnici u suštini postaju ono što su nekada bile Dveri) 2) Da nije u pravu, i da su zaista prešli 5%, ali da želi da ih skine iz parlamenta, da bi očistio prostor oko desnice, i bio jedini desničar koji je protiv vlasti. Šta god da je u pitanju, još je rano izvlačiti zaključke, i treba sačekati da se sve to razbistri. ne može meni time da stvori simpatiju Informer blati i Dačića i Pajtića i Tadića, pa mi te spodobe nisu simpatične Ne može tebi i meni možda, ali ako recimo prosečan glasač DS-a u narednom periodu gleda nemuštog Pajtića i ostale džibere sa jedne strane, i Radulovića koji se žestoko bori protiv režima (i koga režim žestoko napada) sa druge strane, šta misliš kome će želeti da sledeći put pokloni glas? Isto važi i za koaliciju ČBČ. Edited April 27, 2016 by Dark_Elf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Ovde postoje dve opcije: 1) Da je Šešelj u pravu, i da su se Dveri prodale, i da ih na silu guraju preko cenzusa (time Zavetnici u suštini postaju ono što su nekada bile Dveri) 2) Da nije u pravu, i da su zaista prešli 5%, ali da želi da ih skine iz parlamenta, da bi očistio prostor oko desnice, i bio jedini desničar koji je protiv vlasti. A u stvari Šešelj samo savjesno obavlja svoju ulogu Vučićevog trbuhozborca, zajedno sa Vučićevićem i Marićem. desničar koji je protiv vlasti. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 U nek ti sad Vucic zacepi porez pa da ti se tresu usi. :-D Jednog dana ces ljubiti Radulovu sliku kao sto si i Milosevicevu. ;-) Udaraju meni poreze razni Vucici odavno,navikao sam ja na to.Za Radula znam da je mafijas. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 lupao rekete po silikonskoj dolini covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Ko zna za koga taj radi i ko mu je namestio da predje cenzus.Da je ovo normalna drzava izbori bi bili ponovljeni. Nego vidim ruse ono misker narkomansko leglo Eto neke koristi i od tog BG na Vodi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Daj banujte ovog trola / bota. Za koga radi i ko mu je namestio da predje cenzus? Pa ne znam, mozda svi mi koji smo glasali za njega? Ni u jednoj normalnoj drzavi se izbori ne ponavljaju, samo kod nas se to radi, samo se kod nas namestaju izbori i kradu glasovi. A za Mikser, otkud ti znas da je narkomansko leglo? Fixo si se skoro tamo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 De on moze da predje cenzus bez namestanja.Stecajna mafija i strane ambasade sine.Vas nekoliko stotina libtarda sa sve babama i tetkama koje ste vodili da glasaju za njega ste mu bili onih 2 posto sto je imao dok odjednom nije skocio na 6. Mani se libtarde i ne idi na Utoju nikako Misker narkomani sad nemaju vise gde da se fiksaju sa ilegalnim migrantima.dobra vest 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Neko ima svoje misljenje,odmah banovanje, kao neki ss-ovci . Culi smo i tvoje misljenje da ne moze ovaj ili onaj da se bavi politikom, jer avaj, ti si napisao par struktura podataka u nekom kodu. Koga boli kurac? Mnogo si promenio tok covecanstva, pa bi sada da banujes. Dosta je bilo. Ovakvima se ne sme dozvoliti da odlucuju o nama, slobodoumnim ljudima. Troluj Trlaja ko ih jebe. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) A u stvari Šešelj samo savjesno obavlja svoju ulogu Vučićevog trbuhozborca, zajedno sa Vučićevićem i Marićem. Meni je smešno što se Šešelju spočitavaju razne teorije zavere (još od devedesetih), a njegovo delovanje stvara teorije zavere od istih tih, koji to spočitavaju. Ne verujem ja da je on Vučićev čovek. Čuj, pa Vučić mu nosio gajbice do pre koju godinu, a Šešelj karakterno sigurno nije neko ko voli da se saginje čak ni jačem od sebe, a kamoli slabijem. Fura on svoju neku priču koja nekada ide u korist režimu, a nekada protiv. Prosto mi je neverovatno da bi on u vodu bacio sav svoj uspeh u Hagu zarad nekog dila, ili neke male dobiti, a za šta? To niko ne može da kaže za koju cenu? Da bude u parlamentu? Pa bio bi i da je samo napadao režim i da se nije oglasio uopšte povodom opozicije (čak bi možda imao više poslanika). Šta on to još dobija u toj svojoj navodnoj saradnji sa Vučićem? Edited April 27, 2016 by Dark_Elf 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 ruše Miksalište valjda, tamo su pomagali migrantima jebali ih migranti, kod Cvetkove pijace izbeglice i dalje žive u nekom kolektivnom smeštaju njima treba pomagati, a migrante samo liferovati dalje 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Gde da ih liferuješ kad su mađari ogradili granicu a hrvati su hrvati, nije da oni hoće da ostanu ovde. Prvo treba liferovati vešticu Merkel i onog genocidnog manijaka erdogana, njih dvoje su krivi za sve izbeglice sa bliskog istoka koje su u Evropi. Što se tiče stranih ambasada i DJB, šteta što im nisu dali pare za kampanju, dogurali bi preko 10% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Sad je bila sednica RIK na N1, niko drugi vise ne prenosi direktno, osuli svi paljbu po onom retardu a on sisa hemijsku i gleda u pod... koja banda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Beograd -- Aleksandar Vučić kaže da se razmišlja da se pronađe dodatni novac za subvencije investitorima, kako bi Srbija bila konkurentna u privlačenju novih ulaganja. Jaši sirotinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Tako je bre, subvencionisi celu drzavu pa prodaj za dinar, boli te kurac, nije ti to deda ostavio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts