ManiaC Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Yu metal Srbima Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 ljudi molim vas palite N1 ko ima, useravaju se u zivot onom majmunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 https://pbs.twimg.co...AxmXK.jpg:large Sve jasno ko' dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Juče sam baš komentarisao Đurđevića. Kad sam polagao nasledno 2009. godine, koleginici koja je imala samo devetke i desetke je zalepio šesticu na pismenom delu ispita. Njegovo pravilo je bilo da onaj ko na pismenom ostvari rezultat koji odgovara šestici ne može ni da ide na usmeni, tj. ne može da odgovara za višu ocenu. Nije joj dozvolio da pogleda ocenjen test. Ona je poništila ocenu i polagala ponovo. Opet joj je zalepio šesticu i opet joj nije dozvolio da pogleda svoj test. Tačno ga zabole da iznese prave rezultate izbora. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Ivan Ninić @INinic 23 минпре 23 минута SNS izgubio većinu na RIK.... pauza Odbijen prigovor. A stručne službe pripremile rešenje "USVAJA SE" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=WDZMdLBNwY4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Dušan Pavlović @d_pavlovic 15 минпре 15 минута Kakav cirkus od države. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 ДСС @dsscentar 2 сатапре 2 сата У току је огољена крађа! Вучићев режим новим приговорима које нико до сада није видео жели да понови изборе на многим бирачким местима! ДСС @dsscentar 4 минпре 4 минута Резултати Двери-ДСС на местима на којима су поништени избори на основу приговора који су се данас појавили: 6,97%, 7,94, 5,74%, 5,94, 7,30% hehe, ludnica moze da pocne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 A jooooooj lopine kako ste se sjebali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Juče sam baš komentarisao Đurđevića. Kad sam polagao nasledno 2009. godine, koleginici koja je imala samo devetke i desetke je zalepio šesticu na pismenom delu ispita. Njegovo pravilo je bilo da onaj ko na pismenom ostvari rezultat koji odgovara šestici ne može ni da ide na usmeni, tj. ne može da odgovara za višu ocenu. Nije joj dozvolio da pogleda ocenjen test. Ona je poništila ocenu i polagala ponovo. Opet joj je zalepio šesticu i opet joj nije dozvolio da pogleda svoj test. Tačno ga zabole da iznese prave rezultate izbora. ja na vezbama kod onog drugog imala samo jednu prelaznu i lik mi dao 6 sa vezbi. na ispit samo izasla kod djurdjevica na one zadatke, uradila to, i dobila 6. i ocistila godinu. izvinite na ovome, nastavite o izborima sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 na kraju ce Sanda i Bosko da mi postanu simpaticni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 na kraju ce Sanda i Bosko da mi postanu simpaticni Što? Je l' naslućuješ da idu tvojim stopama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 nema sta da se nastavi, polako se zahuktava situacija i priprema teren za totalni haos koji sledi, epilog ce biti kao i pre 15 godina trulianded se uputio sa molotovljevim koktelom ka skupstini sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 vadim automate iz naftalina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 sad sam videla zivkovica inace, viri iz nekog oldtajmera, jebe mu se tacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 hahah to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Fotkali smo "Ajkulu" Zorana Živkovića, super druženje i sjajan model! Mala rođendanska proslava u stilu sajta Autoslavia. "Tačno u dogovoreno vreme, na parking je sletela Boginja, a za njenim volanom bio je gospodin Zoran Živković, jedna od malobrojnih javnih ličnosti koja je komfor novih automobila odlučila da zameni šarmom starog lima. “Hajde, upadajte!” doviknuo nam je kroz otvoren prozor i uvaljeni u meka kožna sedišta, zajedno sa njim smo se zaputili ka jednom dedinjskom kružnom toku u neposrednoj blizini Muzeja istorije Jugoslavije." ... Drugar mi radi za Autoslaviu, pa me podseti bas na ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 al se zajebao Vučić s ovim izborima, cirkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 dajte to sto je bilo na N1, ako ima link naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 trulianded se uputio sa molotovljevim koktelom ka skupstini sad čekam fejprli da mi se pridruži sve da im razjebemo. i dovedemo sandicu i zekzek radula da vladaju 30 godina dok ne srede sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 http://rs.n1info.com/ - ima na sajtu direktan prenos cim se udje na sajt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) @trlnddzmbls ne mogu brt, moram da cackam neki html jbg poyyy Edited April 27, 2016 by Fapril ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 pa ovo na n1 jos traje kul,tnx brt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts