chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 traje i trajace jos dugo izgleda, kakav majmun ovaj iz RIK, ovo je totalni bezobrazluk na delu, ljudi gledajte banana drzavu uzivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 čekam fejprli da mi se pridruži sve da im razjebemo. i dovedemo sandicu i zekzek radula da vladaju 30 godina dok ne srede sve. Dodik za predsednika Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 vrh rečenica - mogao sam ja da odem, pa da protekom vremena svi ti prigovori budu odbijeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 kad se setim kako je oterao asistenta sa fakulteta, preuzeo njegove grupe za vezbe, i onda nas terao da kupimo njegovu knjigu da bi polozili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 hahahaha kako ga urnisu pitanjima, zao mi coveka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 ovo je skandal sta se radi na sednici RIK, sve smuljano se glasa po nekom ubrzanom postupku, pola sale se zali, ninic se zali a odgovo ovog sisaca hemijske je - imate pravo da se zalite.... kriminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 kad se setim kako je oterao asistenta sa fakulteta, preuzeo njegove grupe za vezbe, i onda nas terao da kupimo njegovu knjigu da bi polozili Balšu je i trebalo oterati Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Znam da je Labus profesor na tom fuckultetu. Bagerom na isti. Niški >>> novosadski >>> beogradski >>> kragujevački prauuuni Edited April 27, 2016 by vudun Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Balšu je i trebalo oterati Balsa, jeste. Zasto je trebalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Labus mi dao 8, kao i Antic. Samo Djurdjevic 6, sad ga stize kazna! Sta su rekli,nastavljaju za sat? Taj Balsa je vazio za nekog smekera, neosnovano potpuno. Edited April 27, 2016 by soul wandering Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Meni je 90 % profana bilo pred penzijom. Samo stara kajla... Edited April 27, 2016 by vudun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 :haha: Sto se ne zadavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Znam da je Labus profesor na tom fuckultetu. Bagerom na isti. Niški >>> novosadski >>> beogradski >>> kragujevački prauuuni ma kakvi novosadski je komičan samo beogradski Balsa, jeste. Zasto je trebalo? zato što je plagirao doktorsku disertaciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Govedo ono brdsko. Jebale ih diplome. I to rade samo da bi guzici nabili nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Dodik za predsednika partizan prvak evrope u... sportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Ko voli, neka posluša malko današnji Gnev Srbije, ima zanimljivih zaključaka (iako se sa mnogima ne slažem). Ja lično, volim da upalim neku igru, i da slušam ove analize dok rokam karakondžule u nekom fantasy svetu. https://vimeo.com/164435302 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 hahaha http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-3562014/Mock-group-surprise-election-success-Serbian-town.html https://www.washingtonpost.com/national/mock-group-becomes-surprise-election-success-in-serbian-town/2016/04/27/a5ea5bac-0c9b-11e6-bc53-db634ca94a2a_story.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Auu kako su izmanipulisali glasovima sa kosova, strahota. Šta tek reći za Šešelja ljigu, najjači su mi hc radikali koji odobravaju njegove izjave da bi išao sa Vučićem u vladu ako se odrekne eu, dakle može da se pljačka i uništava samo da ne maskira to pričom o eu nego pričom o Rusiji, težak oblik govnara. A tek opravdanja što će napraviti milion koalicija na lokalu, to nije bitno, bitno je da neće na republici, pa jbt... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 27, 2016 Author Report Share Posted April 27, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 lepo reče Đujić za Šešelja - tu nema ni Srbina ni čoveka 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 http://informer.rs/vesti/izbori/68471/SESELJ-EKSKLUZIVNO-INFORMER-Izvescu-cetnike-ulicu-lazne-patriote-udju-Skupstinu ako je neko ziveo u iluziji ko je seselj, sad mu je sve jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Elf da pojasni ovo, mozda to i ne izgleda bas tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Niko ne sme da vas pita, pa moram ja - zašto ste se toliko ugojili? - Što bi rekao glumac Petar Božović, sumnjam na hranu. Od povratka iz Haga ugojio sam se više od 25 kilograma. Nekako sam se tokom 12 godina u zatvoru uželeo hrane, pa ne mogu ničemu da odolim, a naročito sam slab na baklave... Moraću da smršam, da budem u formi za Skupštinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 na kraju ce Sanda i Bosko da mi postanu simpaticni I meni isto. Moj neki "osjecaj za feeling" je takav da smatram da su DSS/Dveri imali kapaciteta da 'ladno predju cenzus na ovim izborima. Koliko god da mi nisu simpaticni, neuvjerljivo mi djeluje da bi mogli da ostanu ispod, pa sam zato u fazonu dajte ljudima da predju kad su vec osvojili, koji kurac ih vise zajebavate. Za Tadica i njegovu koaliciju bih i mogao prihvatiti da bi mogli da se klackaju oko granice za cenzus, ali za DSS/Dveri ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 http://informer.rs/v...-udju-Skupstinu ako je neko ziveo u iluziji ko je seselj, sad mu je sve jasno Informer, bastion novinarstva, temelj profesionalizma, i stub objektivnosti. Verovatno je u tom intervjuu istina samo to kad Voja kaže da se glasovi trebaju prebrojati. Elf da pojasni ovo, mozda to i ne izgleda bas tako Dosadilo mi više da ti pojašnjavam, crna ovco forumska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts