Fapril ethereal Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 ma sumnjiv je taj Radulovic meni jbg brt 3 1
HeLLsarma Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 Pa ako tako gledas onda su svi sumnjivi. I lepo rece on da ne izmislja toplu vodu, hoce da primeni najbolje sisteme iz dosta uspesnih drzava, pa ce da gura sa time i ako ga narod podrzi videcemo kako ce to da primeni. Meni je stvarno smesna stvar kad kazu da se ovde nikada nista nece promeniti, pa naravno da nece ako ne verujemo u promene. Naravno da moze samo moras narednu deceniju da radis na tome i da konacno jednom za svagda se korpucija, siva ekonomija, isisavanje fondova, NVO i ostala govna koja guse budzet posalju na smetliste. 1 1
SkullKrusheR Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 iskusno su isključili komentare i lajkove/dislajkove.
Drogarito Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 a zamisli da uključe monetization opciju xD
Dark_Elf Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 Pa ako tako gledas onda su svi sumnjivi. Loži te bre Fapril bree
Oak Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 Realno i meni je postao sumnjiv, svako ko ima botove je sumnjiv, a radule ih ima i očajni su. Kapiram da je on neka rezervna opcija zapada, kada vučiću istekne rok upotrebe. Glasaću i dalje za njega jer još uvek nije izneverio očekivanja ali sve više se plašim da ne bude priča kao sa g17, naravno ne toliko katastrofalna s obzirom da nije ostalo mnogo stvari koje mogu da se razjebu.
vudun Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 Sreto, ako izvadim Radula iz gepeka BMW-a, hoće li i on da mi aplaudira? 2
truliandedzombileš! Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Realno i meni je postao sumnjiv, svako ko ima botove je sumnjiv, a radule ih ima i očajni su. Kapiram da je on neka rezervna opcija zapada, kada vučiću istekne rok upotrebe. ima razlika, doduše sns botovi svi mahom to rade iz interesa ja sam prilično ubeđen da su ovi radulovićevci iz ubeđenja, evo pun ih i jumetal. a ovo drugo sumnjam jako, kada vučića istroše imaćemo uzdizanje DS-a ponovo ili nekog fabrikata, nekog borka il tako nešto. 1
Demon Seed Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 šta zna Borko, bolje da nam dođu bar jedan mandat DSS/Dveri, da sedimo u kasarni i gledamo na TVu od 10 inča i dve i po boje kako sede u skupštini i zajedno se krste u čuđenju na dešavanja u okviru unutrašnje i spoljne politike
Toki89 Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 da sedimo u crkvi koja je u sklopu kasarne ,fixed*
Sreta Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Radule je onaj covek kome cete reci dobri Djen.... Ako ste debili, ili levandovski..... NE VOLIM TE MAMA VISE OD JASARA Ana je boginja!
HeLLsarma Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Sreto, a sta ce biti ako Seki bude sa Vuckom, hoces napraviti bunu na dahije?
Hail Metal Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Drugar dobio posao na mesec dana od neke agencije protiv korupcje itd... ima 3 mesne zajednice (ne previše velike) da slika predizborne plakate i da ih broji, ne verujem da će za celih mesec dana raditi više od 10 sati ukupno, 45ooo RSD plata.
Sreta Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Sreto, a sta ce biti ako Seki bude sa Vuckom, hoces napraviti bunu na dahije? Pa nista, ispasce majmun, a i ja zajedno sa snjime. Odakle sad to da ce bbiti sa Vucicem? Lazu sine i klevecu, ljudi.
El Karnisero Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Drugar dobio posao na mesec dana od neke agencije protiv korupcje itd... ima 3 mesne zajednice (ne previše velike) da slika predizborne plakate i da ih broji, ne verujem da će za celih mesec dana raditi više od 10 sati ukupno, 45ooo RSD plata. У тој агенцији главну причу воде ови са ФПН-а. Кад видиш Чедомира Чупића да се бори против корупције, све ти је јасно...
Dark_Elf Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Ja sve mogu da razumem, ali retardirani Tadić da se ponovo kandiduje... pa jel' on stvarno misli da će neko glasati za njega? Ja kontam da je Čanku i Čedi lakše da prođu cenzus bez njega. Dok je on vladao, lopovi su se kotrili oko njega, a on to nije primećivao, ili se pravio da ne primećuje (kako beše ona izjava: Ima bezobrazno bogatih). Okrenuo je DS-u leđa u najbitnijem momentu pred izbore, sklepao neku kombi stranku. Čemu li se taj nada? 1 1
HeLLsarma Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Pa nista, ispasce majmun, a i ja zajedno sa snjime. Odakle sad to da ce bbiti sa Vucicem? Lazu sine i klevecu, ljudi. Brt, ni ja ne bih voleo da se to desi ali vidis da nesto mnogo ne pljuje Vucica koliko Tomu. A i cim je bio sa SPS devedestih a nazivao ih olosem i sta sve ne, jbg, mozda i dodje psihopati pod skute.
Dark_Elf Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Šešelj je jasno rekao da bi išao i sa DS, ako bi DS odustala od EU i zalagala se za prijem Srbije u ODKB. Ali ne bojte se, neće Vučko nikada smeti da odustane od EU, pogotovo njegove ucenjene podguzne muve. 1
Sreta Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Ne bi trebalo ici toliko daleko u osudjivanju te kombinaje sa SPS pred pocetak rata. Moralo je tako biti. Seselj mozda i jeste delabona, ali on je za to sto prica odlezao dobrano, sto kod Jeremicevog dede Pozderca u kazamatu, sto u jebenom Hagu. Na kraju krajeva, ne bih mogao da glasam za nekoga ko ne moze da me pocepa u nekoj debati, ko ne moze da me dotuce cinjenicama. Jebo drzavu, ako sam ja bistriji, od na primer, premijera.
Recommended Posts