Oak Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Jedini pravi uspeh bi bio da se izbori u celoj državi ponove, što se neće desiti, ovi će verovatno ući u skupštinu i polako će svi da zaborave, uputiće se ove tužbe što su najavili, to niko neće procesuirati i zaboraviće se kao 24 stana, fejk doktorati i ostala sranja, pa u sred noći poruše pet zgrada i policija kaže da nema šta da istražuje, o čemu da pričamo. I iskreno bih voleo da je tačno ono Šešeljevo da je američki ambasador gurnuo ove dve koalicije preko cenzusa jer to znači da polako smenjuju psihopatu. „Početak provere izbora na Kosovu pokazuje da je recimo u Vitini glasao čovek koji je rođen 1872. godine i koji ima 144 godine“ - See more at: https://www.krik.rs/opozicija-brojne-nepravilnosti-na-glasanju/#sthash.enVDkDzT.dpuf Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 spustiše Dveri za jedan glas ispod cenzusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 realno, totalno su nebitni i niko ih ne ni jebe 2%. jos čbč da ode ispod 5%, posto ni oni nikog ne zanimaju... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Banana država, bolja je Amerika 100 puta. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 realno, totalno su nebitni i niko ih ne ni jebe 2%. jos čbč da ode ispod 5%, posto ni oni nikog ne zanimaju... ti dečko baš imaš problem sa poimanjem demokratije. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 ne ponistavaju se izbori jer nekom fali jedan glas. ni jedni izbori nisu bez ikakvih nepravilnosti. i mnogo manje ukupne nepravilnosti mogu proizvesti situaciju da nekom fali jedan glas za prag. prema tome bi svaki put kada se neko vrzma oko praga trebalo ponistavati izbore. prilikom ponavljanja izbora se stvara opasnost da gradjani pojacano glasaju za tu opciju koja se dozivljava kao napadana. to je aberacija u demokratiji i ne predstavlja njihovu stvarnu politicku volju vec se vode kratkotrajnim utiscima proizvedenim u toku samog izbornog procesa. vrlo ozbiljan problem sve u svemu, nisam ni ja siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Проблем је што се сви буне за цензус, а евидентно је да су избори покрадени за много више. Ја сам рецимо убеђен да ДЈБ има бар 8 одсто гласова ако су ови признали 6, као што сам убеђен да су Двери и ДСС далеко изнад цензуса, на чистх 6-6,5 одсто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 pa tobro mozes ti biti ubedjen ali to ti je skroz subjektivno, jer ja sam recimo mislio da ce djb osvojiti manje nego sto jesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 SMRT TIRANINU! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 prilikom ponavljanja izbora se stvara opasnost da gradjani pojacano glasaju za tu opciju koja se dozivljava kao napadana. to je aberacija u demokratiji i ne predstavlja njihovu stvarnu politicku volju vec se vode kratkotrajnim utiscima proizvedenim u toku samog izbornog procesa. vrlo ozbiljan problem sve u svemu, nisam ni ja siguran. pa i u regularnim izborima nije predstavljena stvarna volja već kratkortajni utisak proizveden predizbornom kampanjom... koja u slučaju naprednjaka traje od 2012,,, ja ne verujem da bi ponovljeni izbori koristili opoziciji, sps i sns imaju neumorne i zaluđene birače koji glasaju do smrti a neki i posle smrti... opozicija nema tako požrtvovano biračko telo... po nekoj logici bi radikali mogli da padnu zbog postizbornog ponašanja onog klovna... mada ne verujem da bi se to desilo... da parafraziram nešto što je fapril citirao na jednoj drugoj temi koja mnogo dobro opisuje odnos naprednih birača prema vučiću njihova ljubav je kao letnji pljusak koji neprestano lije, u kojem ćemo se podaviti i mi ostali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 jeste, ali jedno je kampanja koja sluzi za to, a drugo su izbori koji bi trebalo da budu sve samo ne kapanja. mislim da je to onako nepotrebno objasnjavati ma bice sve ok, vratice se dveri preko praga kad se izbroje sa ponovljenih izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Ustadoh mamuran, i imam šta da vidim. 1 glas? Auuu kakav cirkus... pa ovo bre nije ni banana država, nego samo banana. Evo, ja ću da im dam taj jedan glas, da potpišem šta treba, javno, bez ikakvog problema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 evo kaže obradović da nije čak ni jedan ceo glas, za 0,75 glasova (imaju 4,9999%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Smejurija. Gde ja zivim, jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 САША РАДУЛОВИЋ ЗА НЕДЕЉНИК: ПОСЛЕ СЛЕДЕЋИХ ИЗБОРА БИЋУ ПРЕМИЈЕР Radule je još uvek u fazonu "aaaa sveee" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 (edited) pa pazi, nije nemoguce da ulete neke pare sa zapada za njegovu kampanju... realno, on je tu najozbiljniji kandidat iz svih pro-evropskih stranaka... svakako ce imati vecu podrsku od tamo nekih Pajtica i ostale boranije Edited April 29, 2016 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 (edited) Oće, jebe se više EU & USA za vlast u Srbiji, malo im je njihovih problema. To samo u našim teorijama zavere i dalje postoji. Dokle god smo mi zvanično za EU i dobrosusedske odnose sa svima (Kosovom), stoli ih bojko ko je na vlasti Edited April 29, 2016 by Dead Man Drinking 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 (edited) za njih je to sića... naravno da im je bitno, s obzirom da je iz godine u godinu sve manji procenat onih koji su za prikljucenje EU i NATO. moraju da nadju nekog ko ce da unese neki novi optimizam Edited April 29, 2016 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Sve je manje onih koji su za EU, ali i za NATO, Rusiju i ostale gluposti. Sve je više onih koji bi da beže, neki vani, a neki ka nebu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Pa ne plaća zapad vučiću kampanju nego domaći tajkuni i novac sa kipra, zapad je davao pare 90ih i za peti oktobar, jebe im se da daju pare za neku opciju kad su sve opcije njihove, dovoljno je da dođu u par poseta i daju par izjava a vučić to iskoristi u medijskom mraku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 sve vas treba poslati u logore u nasoj drugoj majci otadzbini Severnoj Koreji zajedno sa stecajnim mafijasem i hohstaplerom Radulovicem. 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Aj ti prvi, a mi ćemo za tobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Pa ne plaća zapad vučiću kampanju nego domaći tajkuni i novac sa kipra, zapad je davao pare 90ih i za peti oktobar, jebe im se da daju pare za neku opciju kad su sve opcije njihove, dovoljno je da dođu u par poseta i daju par izjava a vučić to iskoristi u medijskom mraku. Nisam ni mislio da ce dati neke silne pare. Ne mora da bude finansijska podrska ali dovoljno je da ga forsiraju u medijima koji su u stranom vlasnistvu. Radule se nije izjasnjavao ni o NATO-u, ni o sankcijama prema Rusiji, Kosovu...To se jos uvek ocekuje od nas, prema tome, zajebi pricu da im je svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Ova tema ima 114 stranica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Na kolko će da stane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts