Talvi Posted April 30, 2016 Author Report Share Posted April 30, 2016 daju ti popunjen listić ispred glasačkog mesta, ti uđeš unutra i dobiješ regularno prazan, onda u kabini izvadiš popunjen a prazan smotaš u džep i daš ga ovima kad izađeš inače, jeste gledali malopre Vučićevića na Pinku? puštao snimak linčovanja Gadafija jer na twitteru prete Vučiću time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 A to da budu sigurni za koga si glasao. Pa da to realno moze da se izvede, niko ne zna sta se desava iza paravana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Pih. Javlja N1 da ima svega nekoliko stotina ljudi na protestu. Ja očekivao nekilo hiljada minimum. Kažu i da je Mladen Obradović iz Obraza na protestu. Eto, dočekasmo da LSV-LDP budu zajedno na protestu sa Obrazom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Cela Srbija protiv Vucica pedera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 30, 2016 Author Report Share Posted April 30, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 n1 prenosi uzivo protest Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Imate i na stranici Dveri. Ako sam dobro cuo Radule kaze da nastupaju svi zajedno, da se bore za glasove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 30, 2016 Author Report Share Posted April 30, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 AHAHHAHAHHAHAHHA! KAKVA POBEDA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 (edited) Čeda i Obradović jedan do drugoga, rame uz rame, hahahahahs jebem ti život, sad sam sve vidio. Evo i Sindikat citiraju i puštaju aahahahha, pa vaša opozicija je jadnija od ove naše u RS. Edited April 30, 2016 by Vic Rattlehead 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 jeb'o ih beogradski sindikat više. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Paja citirao Nimelera, uvek zgodno dođe Kada su nacisti došli po komuniste,ja sam ćutao; jer nisam bio komunista. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam ćutao; jer nisam bio socijaldemokrata. Kada su došli po sindikalce, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalac. Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni. A što se BullShit-a tiče, mogli su naći nešto malo prikladnije, npr: http://www.youtube.com/watch?v=kRrP-bZvD2s Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Falilo mi je samo jedno "da" da uđem u nju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Bilo je bedno, ali je narod makar pazio da ne gazi cvecnjak. Obradovic pozdravlja rulju sa "pomaze bog", a golobradi slinavci vrishte u ekstazi "BOG TI POMOGAO!!!!!!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Kacite snimak cim bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Kacite snimak cim bude. Snimak mitinga? Nema tu ničeg posebnog, klasične poruke, sem možda kad je Obradović rekao, nespretno slučajno, ili nespretno namerno, da je Vučić izjavio da ni za život ne bi ukrao nijedan glas, pa se zapitao da li je Vučić i dalje živ... tako nekako. Uglavnom, ne vidim da je SNS reagovao na to.. možda im promaklo. Da svinjče Vučićević čuje tu izjavu, tačno bi dobio srčku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Ili kad je Čeda povukao crtu ds-a i za dva nivoa glasnije od ostalih povikao kako se borio protiv Koštuničine krađe oko ustava 2006. ili kako je s nekima šetao na gej paradi, a sa Dverima se oko toga sukobljavao, ali da su tu sad da se bore za istinu i pravdu. Meni suzica zaiskrila. Realno su tužna skupina, ali kad pogledaš i poslušaš posle izjave Vučića, Stefanovića, Martinovića, Vučića, tačno bih posle kao Kuruz glasao za Tomu, samo da se skine ovaj gnusni vladajući sloj... No, wait! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 ispusili ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Jesmo. Svi (SVI, SVI)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Dveri sad da podrze da crkva vencava gej parove.Sad kad su moderni i tolerantni pa prihvataju razlicitosti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Boško poštuje tradicionalne srbske vrednosti, će tuče žene jer to vole i zaslužuju, samo prvo da otrese Slinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 sad ce da pocne da postuju libtardske tradicionalne vrednosti da uskocu u trojku sa dva lika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Može tu svašta da bude, ako se udruže: Crkva da venčava gej parove, Obrazovci koji pale Novi Sad pod parolom "Di su naši novci?", Guča da se održi na Novom Beogradu, A Exit u Niškoj Banji. Jelena Milić koja radi za KGB, žene u crnom sa zahtevima da se oslobodi Srpska Krajina, a Zavetnici da se založe za prisnije veze sa Tiranom... i td. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 A moze li da se organizuje Black Metal Grand Parada? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts