Jump to content

Recommended Posts

Posted

i meni prilicno dosadna. Future Bird je pesma koja je manje vise bazirana na jednoj temi i jedna mi je od omiljenih pesama Vole jer je genijalno aranzirana.

ovde mi tema na klavijaturi vec ide na kurac pre drugog refrena. dobijam neke vajbove najgorih Raunchy pesama i najdosadnijih Voyager stvari.  

• Upvote 1
Posted

Meni dobra pesma, izbacivanjem ružnih klavijatura automatski bi postala i odlična, one su jedini segment pesme koji mi se ne sviđa i čitavu stvar vuče na dole.

Posted

meni su klavijature skroz ok, cela se pesma i bazira na njima, napravi oko ružnog rifa nešto skladno.

previše bi bila clean i dosadna pesma bez njih.

• 1 month later...
Posted

videćemo kakav će biti ostatak albuma, prethodna dva singla su solidna ako zanemarimo you better watch out, the wolf is coming, save yourself 😄 

• 1 month later...
Posted

još uvek gajim nade, paper je super ako se ignoriše tekst, tongue koliko god da se pljuju klavijature, ona škrip melodija je zarazna, e sad ova treća, nije moralo...

• 1 month later...
Posted

na prvo slusanje bas bezveze. skroz streamlined i fokusiran da svaka pesma bude pre svega catchy, ali nekako nijedna stvar mi nije vise catchy od bilo koje malo interesantnije stare pesme. nije ono Soilwork - Figure Number Five fazon gde si u fazonu, ok, jeste sve tupavije ali je stvarno svaka pesma hit single. 

dosta iritantnih klavijatura, dosta vise elektronike nego inace, mnogo manje dobrih riffova. 

Posted

Dobro poređenje sa Figure Number Five, to je taj momenat karijere. Videćemo kako će ići, svaki album ide sve više u tom smeru, bitno mi da iščupam koji hit odavde, prog snob ostao negde daleko. 

• 2 weeks later...
Posted

Hah, mislio sam da preterujete malo na poslednjih par strana, kad ono pojedini momenti na novom albumu stvarno jesu malo cringe - ne samo tekstualno, već i muzički. :haha: Daleko od toga da je album katastrofa, doduše, ima zabavnih deonica i kul pesama. Najbolje stvari su mi pri početku, pogotovo Break my lying tongue, zapravo mi se sviđa ona blesava prodorna klavijatura. 

Međutim, eto, skoro čitavu deceniju kasnije, momci nisu nadmašili svoj prvenac. Inmazes je stvarno bio bomba. :rockdevil:

Posted

Meni album skroz na nivou prethodnih ali da, ne pomera priču u daljem smeru. Leprous bi npr dali ono što im je ostalo od mošnica za ovakve refrene. Još mi ona Wolf stvar najgora tj najkrindž.

• Like 1