bradilko Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Trebao je Agent Fresco da ih dovede kao predgrupu najjača je fora što uskoro kreće ta turneja vola/fresco/katatonia početak u plovdivu, bugarska xD Quote
obsessed by cruelty Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 28. je u Frankfurtu ta ekipa, ovih dana treba da razjasnim situaciju, ali postoji neka 30-40% mogucnost da cu da budem tamo tad. Taman nisam ni znao da je i Vola u tom paketu. Kolko si platio? Gledam negde po netu, 25-30e. Quote
azal Posted October 4, 2016 Author Report Posted October 4, 2016 bili sjajni u subotu. Bas mnogo uvezbani, svaka cast bubnjaru novom, imao je mesec dana da uvezba materijal posto pravi bubnjar nije mogao na turneju zbog poslovnih obaveza. Super mi je sto imaju samo jednu gitaru, jer je zvuk bas cist. nema onog mulja koja prati 80 posto djentara koji se ne zovu Meshuggah. Pritom ti meshuggah riffovi bas zvuce onako mekano, melodicno, nemas osecaj da se desava nabadanje, bas sve vreme jako prijatan zvuk, sto i jeste najbolji element bend, to sto su ultra melodicni iako koriste tako neke djentarske riffove uglavnom. Plasio sam se malo za pevaca posto na albumu mu je glas stalno pod efektima, mislio sam da to radi manje zbog atmosfere vise zbog toga sto mi glas nije bas najsigurniji, ali uopste nije tako. Peva perfektno, tako da je na koncertu (Katatonia, Agent Fresco, Vola) Jonas iz Katatonia bio lako najgori vokal to vece. evo jedan kratak snimak Owls Quote
bradilko Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 ne znam, od svih koncerta na kojima sam bio, djent bendovi su mi ubedljivo najčistiji zvuk imali, a baš sam tripovao da će da zvuči sve ko neko muljavo govno... a bio sam na tesseractu, peripheryju i animals as leaders. eto, drago mi je i za volu, i njih bih baš voleo uživo da čujem. Quote
Phallusifer Posted August 7, 2018 Report Posted August 7, 2018 Al bi bila fora da su oni predgrupa za Leprous i Fresca. Tacno bi se rasprsnuo po zidovima od srece lol Quote
Phallusifer Posted August 7, 2018 Report Posted August 7, 2018 Haha xD Mozda i bolje tako, pa Vola drugi put, da lepo rasporedimo xD A dobra nova stvar i video. U jednom delu sam se slucajno setio ovoga https://bit.ly/2ORiXn3 pa sam sjebao sebi spot Quote
bradilko Posted August 7, 2018 Report Posted August 7, 2018 Al bi bila fora da su oni predgrupa za Leprous i Fresca. Tacno bi se rasprsnuo po zidovima od srece lol bio bi event decenije Quote
azal Posted August 8, 2018 Author Report Posted August 8, 2018 i meni bas prosek. zvuci dosta kao Dredg kad ne djentuju, sto je do jaja. ali djentarski delovi su dosta dosadni. Quote
23/16 Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 A jbt, istog dana sviraju u Berlinu kada i Caligula's Horse. U stvari, ako sam dobro video, 21og je Caligula u Budimpesti, VOLA dan kasnije. Odlicno. Quote
Face Of Melinda Posted August 11, 2018 Report Posted August 11, 2018 Prilika da se uhvate oba benda... koliko videh VOLA svira sa Monuments i u Zagrebu. VOLA se ne propusta za Caligulu ce se videti jos, Bradilko, ako cete ti i zena da idete javljaj druze Quote
23/16 Posted August 11, 2018 Report Posted August 11, 2018 Caligula zajebava, sviraju samo novi album. Quote
azal Posted August 13, 2018 Author Report Posted August 13, 2018 mislim da cu ja caligulu u zagrebu, volu sam vec gledao u boljem paketu, monuments ne mogu da smislim. ako ce neko kolima u ZG nek javi Quote
Haos sam ja Posted August 13, 2018 Report Posted August 13, 2018 Ja verovatno, samo ne znam još da li ću ići na dan certa ili koji dan ranije. Quote
azal Posted August 13, 2018 Author Report Posted August 13, 2018 taman, meni ce verovatno trebati samo voznja nazad Quote
23/16 Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 (edited) Edited August 31, 2018 by azal Quote
Recommended Posts