Demon Seed Posted March 25, 2018 Report Posted March 25, 2018 (edited) ma zaebavam se, tj. ŠALIM SE JA MALO . . . don't stop being crazeeeeah smara to kad pomislim da kao mlađa i luđa usijana glava nisam nešto istandrljao, ali ne dam se, veprovi me lome, ja teEram po svome Kad pomenu irelevanciu trajanja, meni Paysage d'Hiver s-t album ima EP feel, jer ima 3 pesme od po nekoliko rifova, bez obzira što traje 54 min xD ili npr. što kaže jedan prijatelj: https://prnt.sc/i3b058 Edited March 25, 2018 by Demon Seed Quote
Toki89 Posted March 25, 2018 Report Posted March 25, 2018 https://soundcloud.com/obc666/nielako opet nedovršeno ja bih snimio drugačije: 4 sloja gitare, 2 levo ,2 desno, ne znam kojim si softverom snimio gitare , probao bih bez kabineta ,onda se uglavnom dobije taj sterilan godžirast ton i na kraju igranje sa ekvalajzerima i kompresijom ,svaki instrument ponaosob Quote
obsessed by cruelty Posted March 25, 2018 Report Posted March 25, 2018 realno, mrzelo me da snimam tolke gitare za demo, ako budem snimao ozbiljno, naravno da će bude, čak i po 4 na jednom kanalu ič nisam producirao, bukvalno random bez podešavanja EQ kompresor i limiter čisto da mogu da pustim na net snimao sam u Studio One, za gitaru koristio BIAS FX da bih probao program, do sad sam Amplitube koristio bradilko, do jaja, slab sam na vake stvari 1 Quote
In The Flesh Posted March 25, 2018 Report Posted March 25, 2018 Odlični ste, momci. OBC, ima li vokala u planu? 1 Quote
obsessed by cruelty Posted March 25, 2018 Report Posted March 25, 2018 ima naravno, samo što sam ja ograničen na neko Peter Steele pevanje ili da urlam ko Neurosis, a još uvek me radi neki seljački ego pa ne dajem nekom drugom da otpeva ali otom potom Quote
obsessed by cruelty Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 kopah danas po nekim (naravno nikad izdatim) projektima, ovo je iz 2016, drugar svira bass 1 Quote
Demon Seed Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Bolje nego poslednji DHG Dobro aj sad Al' ne bih se bunio za malo rafinisaniju verziju ovoga od nji El' nije džentlmenski na ovoj temi da se priča na šta nam sve liči materijal? (ti kao ne znaš na šta liči) Quote
obsessed by cruelty Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 hahaha nema na šta ne liči jbg misim sve je to ionako Iommi napisao... nikad nisam u fazonu "e saću ukradem taj rif odatle" al uvek na neko x-to preslušavanje skapiram šta je Quote
Demon Seed Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 A jes sad Iommi izmislio __________, preskočili smo par koraka Nisam ni ciljao na krađu, nemo sad... jašta, koe će se opterećuješ da ne liči ni na šta, dok ga 'očistiš', stvarno će da ne liči ni na šta :D Kompleksan je to filter da propuštaš rif kroz originality komplekse... što sam nešto poetično raspoložen, radim neku statistiku pa me izbiva na drugu stranu IZBIVA ME NA BES! Quote
obsessed by cruelty Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 ma sprdam se za Ajomija, al izgleda trebalo stavim smajli. ovo dole za peglanje rifova istina, da me ne mrzi da radim to do sad bih se vrv iscimao i izdao nešto, ovako to stoji godinama u kompu jer sam ja nezadovoljan muzikom pa završi na ovoj temi uglavnom Quote
bradilko Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 kopah danas po nekim (naravno nikad izdatim) projektima, ovo je iz 2016, drugar svira bass kidalica. može u diablo soundtrack 1 Quote
Demon Seed Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 ma sprdam se za Ajomija, al izgleda trebalo stavim smajli. ovo dole za peglanje rifova istina, da me ne mrzi da radim to do sad bih se vrv iscimao i izdao nešto, ovako to stoji godinama u kompu jer sam ja nezadovoljan muzikom pa završi na ovoj temi uglavnom To je najzajebanije, smisliš rif upadneš u euforiju, odsviraš ga za neki dan ''pa i nie mi nešto'' i izgubiš polet... Treba nekako iskombinovati taj ''kill your darlings'' pristup izbacivanja mediokritetnih rifova po kratkom postupku sa održanjem elana... Ali ako, ostani ti strog prema sebi, samo nabi' malo gas i nešto fes će da se izlegne No filler policy brt Bolje dobar EP nego mlak album, vazda 3 Quote
obsessed by cruelty Posted April 28, 2018 Report Posted April 28, 2018 opet od pre neku godinu, izmenjao bih ja tu par stvari ali jbg, otišo projekat, ostade mi samo wav koga mrzi da sluša đogani deo nek pusti odma od 1:54 2 Quote
Demon Seed Posted April 28, 2018 Report Posted April 28, 2018 Može i Đogani, naći će se 1min 54sec zabrta Quote
obsessed by cruelty Posted May 3, 2018 Report Posted May 3, 2018 saću palim ableton malo sam kasnije upalio doduše+sam otišao u skroz neki deseti fazon od onoga što sam hteo na početku 1 Quote
obsessed by cruelty Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 OBC, ima li vokala u planu? uglavnom koristim za ovakve stvari random prilagođene matore tekstove nekih mojih starih bendova, ali vokalna "melodija" (ili flow ) će sigurno da ostane ovakva mogao bih i temu sebi da otvorim 1 Quote
obsessed by cruelty Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 sigurno već znate fristajl koncept, s obzirom na to da ga dosta i neki random youtuberi rade ja radim to već godinama, prevashodno jer sam lenj a s druge strane, odatle dobijam ideje za neke ozbiljnije stvari dakle, metronom na taj i taj ritam, odlupam 10 minuta šta mi pada na pamet, posle s gitarom uradim isto znači sve je ovo nastalo u momentu inspiracije, ništa post-dorađivanje tekst je jedan od Filth of Mankind zvaničnih prevoda na engleski, mnogo me mrzi da pišem svoje na primer, za onu pesmu iznad sam uzeo rif iz ovog fristajlanja, na oko 5:19 e da, bubanj sam snimio telefonom lagano inače ovo je staro jedno godinu i po Quote
obsessed by cruelty Posted September 30, 2018 Report Posted September 30, 2018 kopah danas po nekim (naravno nikad izdatim) projektima, ovo je iz 2016, drugar svira bass kuruze, ovo place za tobom Quote
Recommended Posts