sleazyrocker Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Ljubitelji grunge-a da li ste znali da je Bergen jedan od najkisovitijih gradova u Evropi. Po tome mnogo podseca na Seattle, ali ne samo po tome. U Bergenu, gradu black metala, stvara se uporedo nova grunge scena, koju predvodi bend Sedansored. Krilaticom Bergen Is A New Seattle, predvodjeni frontmenom po imenu Ricardo Silva, ovi momci vracaju grunge tamo gde mu je i mesto. Bend se trnutno nalazi u studiju gde radi na svom albumu prvencu. Vise o bendu posetite stranicu : https://www.facebook.com/sedansored/?fref=ts Za sada postoje i dva singla koje mozete cuti: https://www.youtube.com/watch?v=GrUGiaEavqA 1 Quote
Demon Seed Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Smećar pozer Peruanac došao u Norvešku da pravi u Bergenu novi Sijetl. Smeće. 3 Quote
Guest Pit Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 Smecetina na zaru. Vise su Audrey Horne grunge od ovih smecara. 1 Quote
sleazyrocker Posted April 8, 2016 Author Report Posted April 8, 2016 Ne znam sto pljujete toliko. Audrey Horne su hard rock bend, naravno mnogo poznatiji i sa druzim stazom. Quote
Talvi Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 au brate kako je ovo loše a i veze nema sa grunge-om, naročito ova druga pesma jedan od onih trendova koji se ugase pre nego što i započnu Quote
Demon Seed Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 hahaha a nisam ni pustio MOJ ME INSEKT NIKAD NE VARA 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 u pravu ste, veze ovo s grandzom nema, a i sta god da je, grozno je Quote
Demon Seed Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 Pa kako nije, pa slomio je gitaru u norveškom Idolu 2014. godine. U svoji' trijes godina Quote
sleazyrocker Posted January 6, 2017 Author Report Posted January 6, 2017 Najnoviji spot grupe Sedansored! Yerel! Quote
sleazyrocker Posted November 12, 2017 Author Report Posted November 12, 2017 Side Effects video! Quote
Recommended Posts