Angelystor Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 Od kad se preselih sam izdvojio kutiju sa stvarima koje više ne bih držao na polici, i evo pola godine kasnije konačno se nakanio da otvorim temu Poređano po cenovnom rangu, popusti na količinu (posebno ako neko oće sav Gamma Ray), a u obzir dolaze naravno i razmene. Nemam spisak šta treba, ali recimo da dolazi u obzir sve čega nema ovde Kontakt na PM Diskovi: 300 Alma Mons - Chapter I Gamma Ray - Heading for Tomorrow (MOR izdanje) Gamma Ray - Insanity & Genius (MOR izdanje) Gamma Ray - Powerplant (MOR izdanje, remaster) Gamma Ray - Powerplant (MOR izdanje) Gamma Ray - Sigh No More (MOR izdanje, remaster) Gamma Ray - Sigh No More (MOR izdanje) Hordes Of Decay – The Kings Will Be Ready Judas Priest - British Steel (MOR izdanje) 400 The Dark Psyche (black metal comp) Edgecrusher - Deeper Than Hate Mephorash - Death Awakens Rambo Amadeus - Hipishizik Metafizik (digi) 500 Alogia - Priče o vremenu Deep Purple - Bananas Korpiklaani - Tales Along This Road Rambo Amadeus - Oprem Dobro (slipcase) Requiem - The Arrival Virgin Sin - Brotherhood Of Freaks Warmen - Unknown Soldier Warmen - Beyond Abilities 700 Corrosion of Conformity - Wiseblood Dreams of Damnation - Epic Tales of Vengeance Eyesburn - Solid (slipcase) Necrodeath - Black as Pitch 800 Black Majesty - Sands of Time Dew-Scented - Ill-Natured & Innoscent Sinister - Afterburner 1000 Destruction - Metal Discharge (2CD) + + + Knjige: 300 Blavacka - Glas Tišine Čedomir Čupić - Politika i Zlo Džim Krejs - Posle Smrti Ekart Tol - Tišina Govori 500 Dark Terros 5 - The Gollancz Book of Horror Robert Džordan - Zenica Sveta 700 The Wordsworth Book of HORROR STORIES Grejem Henkok - Tragovi Bogova Quote
Demon Seed Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 Stani stani. Zašto ne bi želeo Gamma Ray da držiš na polici? Šta znači to MOR izdanje, ER to neki Bugarin? Imaš Reverence EP, proklet bio. A ako ti ja dam jedan Sinister, hoćeš onda da staviš oba na policu? Ae idem u kurac da legnem Quote
Angelystor Posted April 11, 2016 Author Report Posted April 11, 2016 Stani stani. Zašto ne bi želeo Gamma Ray da držiš na polici? Šta znači to MOR izdanje, ER to neki Bugarin? Monsters of Rock, ruske licence, imaju booklete višestrane svi, sve kao Sanctuary ili Noise izdanja, samo sa tom oznakom. Imam ja i standardna izdanja još uvek naravno, a imam i ova koja ovde "izlažem" čisto da ih ne bacim Oš da ih uzmeš malom da ga na vreme upoznaš sa kvalitetnom muzikom? Šta zna dete šta je ruska licenca. Imaš Reverence EP, proklet bio. ke ke ke A ako ti ja dam jedan Sinister, hoćeš onda da staviš oba na policu? Zavisi koji. Verovatno ne Ae idem u kurac da legnem A ček, a da ti spakujem ja ove Rayse za poneti? Quote
Grobodan Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 Meni ne treba nista od ponudjenog ali rado bih ti upao na gajbu sa par praznih dzakova. Quote
kuruz Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 i ja, ali samo da pokrijem policu, da se ne vidi na šta si pobacao gomile para Quote
Grobodan Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 Imamo nas dvojica dosta poklapanja ali mislim da bih mogao probrati par stotina naslova. Quote
kuruz Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 ma na njegove power metal, heavi i prog diskove mislim nakupio bih možda i ja nešto treba da mu upadnemo, znam gde živi Quote
Angelystor Posted April 11, 2016 Author Report Posted April 11, 2016 Jel mogu tebe da angažujem kao advokata za slučaj da mi nestane neki disk? ali "heavi", seljak Quote
kuruz Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 tajpo, y je pored i .I. može, daću ti popust Quote
Angelystor Posted April 11, 2016 Author Report Posted April 11, 2016 I treba da daješ popust na nepismenost. Mogu te platim u Gamma Ray-evima. Quote
Grobodan Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 Mogu te ja izlecim od necega u zamenu za onaj Heading sto si mi digao ispred nosa kod brata Makija? Quote
kuruz Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 I treba da daješ popust na nepismenost. Mogu te platim u Gamma Ray-evima. ipak ćeš da dobiješ jačut arifu btw mogo bi mi ostavit taj Hipišizik Quote
Angelystor Posted April 11, 2016 Author Report Posted April 11, 2016 Mogo bi Mogu te ja izlecim od necega u zamenu za onaj Heading sto si mi digao ispred nosa kod brata Makija? Ne smem da se izjašnjavam u vezi sa slučajem dok se konsultujem sa svojim advokatom. Quote
Demon Seed Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 Šta zna dete šta je ruska licenca. A ček, a da ti spakujem ja ove Rayse za poneti? INTO THE CRYPT OF RAYS Neću licence, hvala, slušamo rezance Mada su lepe slike na tim diskovima, mogao bih da mu kupim jedan probni kontigenat da nauči da ih čuva... Al' ne bih ove duple. Quote
Recommended Posts