Jump to content

Da li verujete u postojanje ljubavi na relaciji musko -zenskih emotivno-fizickih odnosa ?  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ljubav je kad nekog ne vidiš dugo a on te nije zaboravio i jos te spominje po sredstvima javnog informisanja.:D No homo :D:rockdevil::pivopije:

Ko kaze da su grobovi hladni, nas Grob je emotivna duša :wub:

• Upvote 3
Posted

Ljubav je kad nekog ne vidiš dugo a on te nije zaboravio i jos te spominje po sredstvima javnog informisanja. :D No homo :D:rockdevil::pivopije:

Ko kaze da su grobovi hladni, nas Grob je emotivna duša :wub:

Grob je zaboravio prostu cinjenicu da je ljubav tamo gde joj se ljudi najmanje nadaju

treba da shvati da ljubav mora da bude kao prolecna kisa koja sitno pada, ali preplavi obale..inace nije ljubav

• Upvote 5
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

:pivopije:

:pivopije: :pivopije: :pivopije:

:pivopije: :pivopije:

:pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije:

:o

izvini brt, ti znaš da sam ja uz tebe

Trebo si dete da joj napraviš, da je (a bogami i sebe :haha: ) usidriš malo, ljubi te brt.

Posted

:haha:

Imam jednu ortakinju koja je pričala kako ne želi decu, niti da se uda, te kad je zakevila omaškom, počela da priča kako to treba da uradimo svi što pre i kako daje smisao životu, blabla. Mislim sve je to ok, ali ono malo šukurac. :)

Posted

Pa jeste, dok ga nema, bež od mene daleko ga bilo, robija ovo ono, kad ga dobiješ, :wub: najviše na svetu, ljubi tt, itd.

UČINI MI ŽIVOT SREĆNIM SIN EEE MOOOOJ

Al' žene su blesave malo kad su te stvari u pitanju, pušti je...

• Upvote 1
Posted

Imam jednu ortakinju koja je pričala kako ne želi decu, niti da se uda, te kad je zakevila omaškom, počela da priča kako to treba da uradimo svi što pre i kako daje smisao životu, blabla. Mislim sve je to ok, ali ono malo šukurac. :)

imam jednu bivšu koja je bila u tom fazonu

dobila jedno dete, posle godinu i po paf, eto ti i drugo :haha:

sva sreća ni jedno nije moje :D

Posted

U sustini

Ljudi nek rade sta im volja i nek cute

Al svi moraju da prave filozofski diskurs od svojih trenutnih opredeljenja

Smarachi

Posted

U tome je poenta. Verujem ja da je ona našla smisao u tome, al' nek ćuti i uživa, a ne da mi propoveda i navlači. Prokleti socbiološki dop.

Posted

Al to onda podrazumeva da si dovoljno lud da ti ne treba potvrda od drugih da je tvoje opredelhenje super, time sto ga slede.

Svako oce followere

Ratovi se vode oko toga

E-e.

Posted

Nikad necu razumeti nikoga ko ikome prica da treba da rodi/pravi dete.

Dete treba imati onda kada zelis da ga imas. To je nezamisliva zivotna promena i najveca moguca odgovornost. Sta ti imas bilo kome da kazes da treba da pravi dete. Gluposti. Ne treba ako ne zeli ili nije spreman. Jebote, ta deca stvarno zasluzuju vise.

Jbt malo sam u pms, ne zamerite :haha:

• Upvote 5
  • 3 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...