Zen Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Dragi clanovi i oni koji se tako osecate ove godine, u mojoj i doktorkinoj reziji izvolite krenuti u lov na yumetal jaja pravila su jednostana jaja su skrivana po postovima po temama teme su sa prve strane, takoreci, aktuelne jaja se kriju u postovima koji se nalaze od pocetka teme najdalje do 10. strane, ili otpozadi teme najdublje 10. strana unazad ili negde oko 'ristovih godina ili sveca ili rukoveti, al to ce Doktorka morati da vam objasni treba da ima 42 jajeta, sem ako nesto nismo zajebale i jos po nesto sto nije jaje, al moze da posluzi racunaju se svi forumi i podforumi, sem onog poslednjeg de je djubre sa snagom reci i ostalo. i sem altara, naravno, ali imamo mi tamo nasa jaja, tako da je to ok. Posto je yumetal poznat po vaskolikoj bratskosestrinskoj ljubavi medj clanovima, nagrade prate taj koncept NAGRADE: 1. ko nadje krst +10 jaja - clanu po izboru cemo promeniti nick i titulu 2. ko nadje zeku + 6 jaja - clanu po izboru cemo promeniti nick 3. ko nadje pile + 6 jaja - clanu po izboru cemo promeniti titulu 4. svako jaje nalazacu dodaje 10 poena reputacije koje ce moci da dodeljuje drugima, jaja se sabiraju 5. nagrada publike - do kraja meseca ko dobije (ne osvoji, vec mu uvale) vise od 100 poena reputacije pozitivne ili negativne, dobice nesto lepo dok traju zalihe. PRAVILA na ovoj temi ko prvi postuje link na post sa jajetom/zekom/krstom/piletom priznaje se da je osvojio to *nagrade ce se sprovoditi u trajanju od najmanje 7 a najvise mesec dana, to cemo odluciti kada se podele* **pravo igre imaju svi, ali moderatori nemaju pravo na nagrade sem poena reputacije *** nagrade se ne mogu primeniti na moderatore i admina haha :vucic: НЕК СУ ЈАЈА ВАЗДА У ВАШУ КОРИСТ!!!
Vresište Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Damn. Vidi se da su pos'diplomci pisali pravila. Ko će lista tol'ko....
Vuk Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Da li to ovako izgleda? Ma ko ih jebe.. ja cu uvek slusati ono sto mi se svidja od njih a pljuvati ono sto ne volim.... 2
Sreta Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Ne mogu da procitam nista. Govno sam i nek se to zna! VUCINA BRATE ZOVI TAKSI! 2 1
Face Of Melinda Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 (edited) Dobar start za Vuka, to je taj broj ili mozda 34? Keep it going!!! Edited May 1, 2016 by Face Of Melinda
PajatheTrut Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Не желим да учествујем у овом про-католичком евенту. Мислио сам да ће бити нешто у духу православља! ПО МАТЕЈУ 5. ГЛАВА 27.чули сте како је казано старима: не лини прељубе. 28.А ја вам кажем да сваки који погледа на жену са жељом, већ је учинио прељубу у срцу својему 3
Vuk Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 (edited) Dobar start za Vuka, to je taj broj ili mozda 34? Keep it going!!! Samo Jeshua u srcu xD Edited May 1, 2016 by Vuk
Antikristina Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Evo sta kaze Ajnstajn o ovome: "Buddhism has the characteristics of what would be expected in a cosmic religion for the future: it transcends a personal God, avoids dogmas and theology; it covers both the natural & spiritual, and it is based on a religious sense aspiring from the experience of all things, natural and spiritual, as a meaningful unity" Albert Einstein Eo ga još jedno Onima kojima se rezultat završava na ''TJ''... jesu pametni ljudi. Au bre adminka kud ovaj najgadniji baš, bar da si čokoladni 2 1
Machka Naopachka Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 A verujem da postoji neki nacin da se uradi pretraga jbt
B@K@ Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Pa rek'o Sreta da čekamo Shiningamija, samo da ažurira pokazivače.
Grobodan Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Dragi clanovi i oni koji se tako osecate ove godine, u mojoj i doktorkinoj reziji izvolite krenuti u lov na yumetal jaja pravila su jednostana jaja su skrivana po postovima po temama teme su sa prve strane, takoreci, aktuelne jaja se kriju u postovima koji se nalaze od pocetka teme najdalje do 10. strane, ili otpozadi teme najdublje 10. strana unazad ili negde oko 'ristovih godina ili sveca ili rukoveti, al to ce Doktorka morati da vam objasni treba da ima 42 jajeta, sem ako nesto nismo zajebale i jos po nesto sto nije jaje, al moze da posluzi racunaju se svi forumi i podforumi, sem onog poslednjeg de je djubre sa snagom reci i ostalo. i sem altara, naravno, ali imamo mi tamo nasa jaja, tako da je to ok. Posto je yumetal poznat po vaskolikoj bratskosestrinskoj ljubavi medj clanovima, nagrade prate taj koncept NAGRADE: 1. ko nadje krst +10 jaja - clanu po izboru cemo promeniti nick i titulu 2. ko nadje zeku + 6 jaja - clanu po izboru cemo promeniti nick 3. ko nadje pile + 6 jaja - clanu po izboru cemo promeniti titulu 4. svako jaje nalazacu dodaje 10 poena reputacije koje ce moci da dodeljuje drugima, jaja se sabiraju 5. nagrada publike - do kraja meseca ko dobije (ne osvoji, vec mu uvale) vise od 100 poena reputacije pozitivne ili negativne, dobice nesto lepo dok traju zalihe. PRAVILA na ovoj temi ko prvi postuje link na post sa jajetom/zekom/krstom/piletom priznaje se da je osvojio to *nagrade ce se sprovoditi u trajanju od najmanje 7 a najvise mesec dana, to cemo odluciti kada se podele* **pravo igre imaju svi, ali moderatori nemaju pravo na nagrade sem poena reputacije *** nagrade se ne mogu primeniti na moderatore i admina haha :vucic: НЕК СУ ЈАЈА ВАЗДА У ВАШУ КОРИСТ!!! tl;dr 1 1
Machka Naopachka Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Pa rek'o Sreta da čekamo Shiningamija, samo da ažurira pokazivače. Jel?
Face Of Melinda Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Jeste, dodje Shinigamy i sva jaja pokupi za sebe *mislim da drugar ima pametnija posla btw* Anyway nije lov tako tezak, cekirajte velike i pinovane teme. A neka jaja su zaglavila medju manje poznate bendove samo zbog imena tih bendova i umetnika jerbo su im imena u vezi sa hranom.
ShinigamY Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Ajd ako nadjem malo slobodnog vremena, zbudzicemo skriptu, kad su vec ocekivanja velika
Face Of Melinda Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Hahahaha Pero, opusteno, posle onog sa sakrivanjem Batinih postova, ovo mu dodje na isti fazon
Kumodraski Vo Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 http://www.yumetal.n..._40#entry911069 <3 ali sramota sto nema nista na kayo dot temi apish me... 1
Face Of Melinda Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Avangarda je avangardna ali jaje je na prvoj strami keep searching
Face Of Melinda Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 treba i skripta za konverziju zvezde u partizan ali jbga zivot je kucka
Recommended Posts