Demon Seed Posted October 27, 2020 Report Posted October 27, 2020 31 minutes ago, HUMAN said: E ovo već zalazi u domene apsurda I nema je preteknu, Decpel Omegicu. Koji je tvoj kandidat za tu titulu, baš me zanima? Quote
HUMAN Posted October 27, 2020 Report Posted October 27, 2020 Pa Nile recimo. Takodje i Immolation mnogo jak i posle 2000-ih. Od novijih bendova videćemo kako će se razvijati situacija sa Blood Incantation, za sada dva (od dva) fenomenalna albuma.. Quote
HUMAN Posted October 28, 2020 Report Posted October 28, 2020 Pokušao više puta, veruj mi.. jednostavno me ne radi, nisam ti ja baš nešto opsednut disonancom, a ovi se bukvalno dave u tome, rifovi jalovi, bez pravca, oštrine, težine, nikuda ne vode.. Vokal takodje ide totalno random preko muzike bez ikakvog osećaja za ritam, samo recitovanje u nedogled. Pohvalni jedino ti gitarski melo pasaži, daju fin trip, al to mi nedovoljno da bih ih nešto voršipovao, pa čak i da mi budu medju zanimljivijim bendovima.. Quote
Kumodraski Vo Posted October 28, 2020 Report Posted October 28, 2020 Mora to jos da se cuje.. 1 Quote
Demon Seed Posted October 28, 2020 Report Posted October 28, 2020 46 minutes ago, Kumodraski Vo said: Mora to jos da se cuje.. Mora i Benediction... Quote
HUMAN Posted October 28, 2020 Report Posted October 28, 2020 Benedrinkšn >>>>>>>>>>>>> Mada ovih dana vrtim MA ko blentav, čudi me da komšije do sada nisu zvale muriju il' svećenika Quote
Sreta Posted October 29, 2020 Report Posted October 29, 2020 Od 61-70: Uriah Heep. Znaci sedamdesete Uriah Heep. Od 71-80: Uriah Heep. Znaci osamdesete Uriah Heep. OD 81-90: Helloween. Znaci karanje u bulju. Posle toga sve sama gola govna, jedino valja BNW. Znaci IRON MAIDEN! POCRKALI SVI DA BOG DA, NA NEKOM RANCU ROKLETIH! 3 1 Quote
Recommended Posts