bo88gdan Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 Grupa Partibrejkers održaće 18. juna koncert na beogradskom stadionu "Tašmajdan", koji je nedavno otvoren posle pet godina rekonstrukcije. Bend će na koncertu pod sloganom "Taš je naš" predstaviti novi album "Sirotinjsko carstvo". Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima i prodajnoj mreži Gigs tix-a po sledećim cenama: -parter: 1200 dinara -tribine: 1300 dinara -fan pit: 1400 dinara Karte će na dan koncerta koštati 1600 dinara i moći će da se kupe na blagajni stadiona Tašmajdan. Organizator koncerta je Studio Berar, izvršna produkcija Marsh Creative Production.
Runner Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 Ocekivao sam donekle jeftinije cijene karata, a i malo mi neobicno za Brejkerse da imaju ove podjele na fan pit, parter i slicno. Nekako mi to ne ide uz njihovu filozofiju, stav ili sta vec.
PajatheTrut Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 mnogo bre jebemmukevu jesmo sirotinjsko carstvo il nismo
Oddball Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Ocekivao sam donekle jeftinije cijene karata, a i malo mi neobicno za Brejkerse da imaju ove podjele na fan pit, parter i slicno. Nekako mi to ne ide uz njihovu filozofiju, stav ili sta vec. a sto jes jes
Angelystor Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 (edited) Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima i prodajnoj mreži Gigs tix-a po sledećim cenama: -parter: 1200 dinara -tribine: 1300 dinara -fan pit: 1400 dinara Karte će na dan koncerta koštati 1600 dinara i moći će da se kupe na blagajni stadiona Tašmajdan. Na dan koncerta će karte za sve kaste da koštaju isto ili šta? Edited May 31, 2016 by Angelystor
Talvi Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 kad počne cert verovatno će da puštaju i za džabe
PajatheTrut Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Nek se napuse kurcine i oni i njihove karte na ulazu i u pretprodaji 2
VoivodBG Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 (edited) Otvorili ste temu da bi kukali o parama. Imate bem ti ćivot za tako nešto. Cene jesu jače, ali je u pretprodaji karta bila 900? Neka Cane pravoslavac i Anton mag sa gitarom naplate svoje rnr mučeništvo. Edited May 31, 2016 by VoivodBG
bo88gdan Posted May 31, 2016 Author Report Posted May 31, 2016 Ko kuka o parama? Ja bih isao i da je duplo skuplja karta
VoivodBG Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Ide se na Brejkerse, malo mi se bljuva od gostiju (Gile i Banana iz El. Org) ali izguraće se nekako.
PajatheTrut Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 ovo vec moze dza ili bu ispred njih sviraju http://mondo.rs/a909967/Zabava/Muzika/Partibrejkersi-koncert-na-Tasmajdanu-Cane.html
VoivodBG Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Hadžo napisao koju o Brejkersima od pre par dana, ono što me je posebno obradovalo je izbor određenih pesama, znači razdrmaće Taš! I konačno, dva sata svirke, to od benda s preko 30 godina u nogama ne dobivaš baš često. Brejkersi imaju svoju set listu od 30-ak pjesama iz koje onda neke stvari ispadaju, ovisno o tome koliko vremena imaju na bini, no ovoga puta su ih odsvirali sve. U set listi se našlo mjesta i za čak šest pjesama s posljednjeg albuma „Sirotinjsko carstvo“, podijeljenih u tri bloka po dvije pjesme, a naslovna stvar, „Sitna lova“ i „Šta radiš“ imaju dovoljno hitoidnog potencijala da prežive u set listi i kada promocija albuma prođe. Ono što me je najviše iznenadilo je to što se bend malo pozabavio arheologijom, pa su iz naftalina vratili u igru „Prsten“ kojeg su jedno vrijeme odbijali svirati, a negdje pred kraj prvog dijela koncerta izuli su me iz cipela raspojasanom rokačinom „Sjajnija budućnost“ s albuma „Ledeno doba“. A za bis su nam isporučili dva prava plesna rock’n’roll broja: „Kako je teško bez tebe“ s njihovog drugog albuma koju nisu imali u set listi stoljećima te legendarnu „Ona živi na brdu“ s debija koja je često ustupala mjesto drugim, slabijim stvarima, a jedan je od njihovih vrhunaca. I za sam kraj produljena blueserica „Ulični hodač“ gdje nas je Cane počastio uobičajenom porcijom „canizama“, ono, život je jedan i živi ga sad, yada yada yada. Ali nije ga drvio kao što inače zna. Dodajte tome i klasične razarače poput „Zemljotres“, „Kreni prema meni“ ili uobičajenog back-to-backa „Put“ i „Hiljadu godina“ i dobili ste klasično dobar nastup Partibrejkersa koji je ovom prigodom bio još i bolji. Kad sam poslije svirke pričao s ekipom iz Nedelišća, lik mi je rekao da je nakon desetak nastupa Brejkersa koje je gledao na velikim binama morao voziti više od četiri sata i doći u jebeni Jagodnjak da bi tamo gledao njihovu najbolju svirku. I to je manje-više stav većine nas koji smo bili sinoć tamo: svirka od koje se nije očekivalo mnogo, ili ništa, pretvorila se u prvorazredno iznenađenje. Kad sam poslije svirke u prolazu sreo bubnjara benda Darka, rekao sam mu da su imali odličnu javnu probu povodom svog predstojećeg koncerta na beogradskom stadionu Tašmajdan, a on je rekao da im je to bila i namjera. Pa, ako niste sigurni treba li ići na taj koncert ili ne, ja vam nakon sinoćnjeg performansa mogu samo dati najtopliju preporuku. https://zlihadzoponovojase.wordpress.com/2016/06/11/partibrejkers-kulinijada-u-jagodnjaku-10-06-2016/#more-268
VoivodBG Posted June 18, 2016 Report Posted June 18, 2016 setlista: ona kaže ljubav pokreće ovaj svet ona sve zna zemljotres lobotomija ćutanje žurim šta radiš? sitna lova put za jug hiljadu godina srce kuca tu je sirotinjsko carstvo noćas u gradu ono što pokušavam hipnotisana gomila rođen loš kreni prema meni svakog dana hoću da znam mesečeva kći sjajnija budućnost dugo te nema ulični hodač sit gladan kako je teško bez tebe ona živi na brdu krug prsten stoj džoni najbolje se putuje RAZNIJELI! 1
Recommended Posts