azal Posted October 27, 2023 Report Posted October 27, 2023 meni je super, vec mi je zanimljiviji od proslog. dobro je sto su ubacili malo vise uptempo pesama jer su im doom pesme vec dosta by the book i provaljene. lepo mesaju ovde. sreca pa imaju vokala koji moze da podigne prosecnu muziku na visi nivo. Quote
Angelystor Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Def su još u epic heavy vodi ovde nego doom. Meni je doduše "standardni", ali svakako prijatni, Sorcerer, u smislu da ima pamtljivih refrena i poletnih vokalnih deonica, tu i tamo i koji pamtljivi lead, ali su mi riffovi apsolutno mundane i nezanimljivi, i to mi vazda odmagalo da se iole naložim na bend. Uživo kad uhvatih apsolutno isti utisak. Quote
Angelystor Posted November 20, 2023 Report Posted November 20, 2023 Doduše, ova mi je vrh ubodu bar jednu top tier po albumu Quote
ShinigamY Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 (edited) Vrtim novi album od kad je izasao, slazem se sve sto ste rekli, ovo je kidacina. Mnogo mi je zao sto nisam mogao ove godine na Hammer of Doom, propustih Sorcerer, Doomocracy, Disillusion ... Bas se nameracio bio, al izjalovili se planovi. Sorcerer moram nahvatat uzivo kad tad, bas mi je po taman bend za fazon koji sviraju. Gotivio sam ja i prosli album poprilicno, al' ovaj je malo interesantniji overall. Omiljene su mi Thy Kindom Will Come i Break of Dawn. Edited November 22, 2023 by ShinigamY Quote
Angelystor Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 Eno u Poljskoj u martu Sorcerer/Doomocracy, šteta što nije turneja. Quote
azal Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 I ja sam hteo na fest, ali jbg, sad sam bio na Elegy/Extol, ne moze sve. Sorcerer/Disillusion/Doomcracy gig i realno ne bih morao nista vise da gledam sledecih godinu dana. Mozda probam da uhvatim Times of Splendor turneju u Becu na prolece Quote
ShinigamY Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 Times of Splendor obavezno u Minhenu gledam, iako su svirali pre 4-5 godina u nekom malom klubu kad sam bio sa 20 ljudi :D Mora da se gleda to. Quote
Recommended Posts