Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Loš kostur trenutno

Match 1 Switzerland v Poljska

Match 2 Hrvatska v Slovačka/ 3B/E/F

Match 3 Vels v Albania/Severna Irska/Turska 3A/C/D

Match 4 WF v RE

Match 5 Nemačka v Albania/Slovačka/ 3A/B/F

Match 6 Italija v Španija

Match 7 France v Severna Irska/Turska/ 3C/D/E

Match 8 Engleska v RF

U ceo jedan deo nabijeni i Nemci i Italija i Španija i Francuska i Engleska, a u drugom Hrvati lagano do finala...osim ako ih tipa Portugal ili Vels ne iznenade :D

Edited by Angelystor
Posted

Hrvatska i Spanija odigrali najbolju utakmicu na sampionatu...nadam se da ce u Knock-Out sistemu svaka biti ovakva...Perisic,Rakitic,Srna,TurbanogluCorluka,klase za sebe..Ramos kurton probuseni...

Volio bih da Portugal odigra jedan sigurni 2-2 to jest da se Ungari ne opuste previse i onda sa Swabonjama

Odjavlujem, poceli sa himnom

Posted

Bio sam sa ovu minulu Novu godinu...ekipa se setila spontano da se krene, bez rezervacia i cuda...sto bi rekao kapetan Bertoreli - vada misteika tu meika :bigblue: Edva smo uspeli da udzemo u neki od lokala, toe kuvalo od omladine (i to, vecinski 18-)...onoliki stampedo djece nisam video u zivotu

Tesnjar siaino mesto, dogovaramo se ednom za neku pianku :feniks_smaili:

Posted

Ispade Portugal sad xD

ja sam istripovao da prolaze dve trećeplasirane, a ne 4, izvinjavam se xD

debilan sistem

je l' ova promena mesta Portugala i Irske menja nešto u rasporedu za 1/8 finala ili jok?

Posted

je l' ova promena mesta Portugala i Irske menja nešto u rasporedu za 1/8 finala ili jok?

Menja naravno.

Portugal ide na Hrvate a Italijani na Špance. Što je u principu kul jer iz obe tekme ispadaju po jedna govna :)

Posted

ITA - SPA se znalo u svakom slučaju, mislio sam na promenu mesta u klasifikaciji trećih ekipa... pitam jer mi se čini da je na flashscore stajao CRO-POR fixture za 1/8 finala i pre nego da ga Irska da Italijanima i preskoči Portugal, možda sam se prebacio...

Posted

trebalo ja da idem u Tešnjar pre mesec dana, kolega slavio trideseti tamo

al kita marjanova, jebala me maksilofacijalna

Posted

Cek, jel sam dobro shvatio, Albanjerosi su ga izduvali zato sto je Portugal izjednacio? I jos pride Portugalci idu na Hrvate? Covece, najbolji moguci scenario, pod uslovom da pederko odigra motivisano kao Mesi mozemo da dozivimo najvecu fudbalsku radost na ovom prvenstvu a to je da i Albanci i Hrvati poduvaju. U suprotnom, ujaci idu opusteno do polufinala :no:

• Downvote 1
Posted (edited)

A u polufinalu ih čeka Vels? :D

Mogli bi Hrvati da osvoje. xD

Uzeću ja dodigram finale Italija - Hrvatska, ček da vidimo kvuoote... 41.00

Edited by Demon Seed
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...