dr.lecter Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Prelijepa utakmica sinoc, Nocas se nadam jos ljepsoj....da na kraju utakmice Djidji Bufon pozdravi i utjesi swabonje sa rijecim"bice bolje sledeci put,ja vjerovatno necu biti na golu pa mozda i dobijete"
Angelystor Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Najgore penale u Italiji izveli napadači, ne zna se dal Pele ili Zaza veći klovn ispade..... u stvari, Zaza definitivno sa onim džogiranjem u mestu.
Мајор Гашпар Posted July 2, 2016 Author Report Posted July 2, 2016 Хеведес је то требало да реши у петој серији.
dr.lecter Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Kad je neko srecan on nece ni u WC-u ostati gladan
ShinigamY Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Gluplje penale u zivotu nisam gledao, bez zezanja. Utakmica, djene djene, Nemci dosta dominantiniji bili, da ove nije usrao onaj debilni penal, bilo bi vrv 2:0 do kraja za svabe.
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Najviše što mi ide na kurac kod penala je kad se neki peder zatrči, pa zastane korak pred loptom, to treba sankcionisati nemilosrdno. Sutra će da bude dobro, samo da ne navlače sudije previše Francuzima 1
Мајор Гашпар Posted July 2, 2016 Author Report Posted July 2, 2016 Мене нервирају кратки залети. 80% промашај. На Кроса кућу, бубрег, све.
kuruz Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 na šta liče igrači Junajteda na ovom prvenstvu majko mila rođena 1
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 To sam i ja pomislio malopre kod Darmianovog penala
Мајор Гашпар Posted July 2, 2016 Author Report Posted July 2, 2016 Мислиш на Швајнија? Он готово и да не игра више фудбал.
kuruz Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 mislim na sve idiote, od početka prvenstva me to najviše zanima Runi, Bastijan, izopačeni nesrećni Felaini, Darmijan, De Hea zajebao protiv Hrvata, pa i protiv Italijana, Šnajderlin i Marsijal ni ne igraju, Smoling isto nikakav da ne pominjem to što Mata nije pozvan i to što se degenerici iz Holandije nisu ni plasirali Švajnija boli kurac, nije on kriv što su ga kreteni doveli kad nije bilo vreme za to
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Švajni je još i najbolji od svih tih nabrojanih Felaini je još i umeo pošteno da odigra ove sezone u Unitedu, al' nekako sam propustio sve utakmice Belgije na EP, ne znam šta je radio. Čemu li se nada siroma Murinjo i šta planira sa tolikim idiotima. Najbolje što Martial može je da udavi loptu, nabije kao prasac uz gol aut liniju i da uz božiju pomoć iznudi korner, onda ubac na Ibrahimovića.
Мајор Гашпар Posted July 2, 2016 Author Report Posted July 2, 2016 Мурињо да избори ЛШ наредне сезоне и да пева.
Eidolon Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 Grozna tekma i jednako grozni, ali makar zabavni penali. Sve sve ali onog bildea Zazu specijalno uvedes da izvodi penal i on uradi ONO. Navijao sam za Italijane ali realno nisu zasluzili da prodju, usrao ih je penal svetski a Svabe su bile bolje u vecini meca. Sutra svim silama uz Vikinge.
Hail Metal Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 ako bi mi neko ponudio da vodim ljubav sa nekom medenjakínjom sa svadbe ilí da u jednom danu izgube i djokovic i italija ízabrao bih ovo drugo na svu sreću došlo je i jedno i drugo naravno lažem delimično ali nije mi jasno, nikad lepši nisam bio, i fizički spremniji ništa od medenjakinja a nekad je bilo štogod al ok bio je eye contact u petak sa medenjakinjom iz šanka, nju ću da volim, kakav nosić ima ko ferari iz 75 ććpk 9
vudun Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 Kad ti golman skakuće po liniji kao orangutan onda nema zastajkivanja već se zaletiš i pucaš gde si naumio. 1
ShinigamY Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 https://www.facebook.com/allu.trolls/videos :haha:
vudun Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Kakvi su ovo rezedo portugalski dresovi ala cigano pederano... Ajmo, bre, Radek Bejbl, šta petljaš više, puni te benfikare...
kuruz Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 RUNNING DOWN THE WING HEAR UNITED SING VIVA RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Recommended Posts