chess Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Bila je bas dobra svirka, opicili su nekih sat i 20 otprilike, lepo su kombinovali haoticne i iskulirane delove, taman da se odmoris od povremenih mindfuckova. Mnogo to bogatije i rokerskije zvuci uzivo, jedina zamerka je ta sto se nisu bas razaznjivali neki detalji u zvuku, jer je odma zvuk krenuo da muljavi cim se krene intenzivnija svirka, gitare su se najlosije cule, bukvalno nerazumljivo, ne znam zasto sve mora biti toliko glasno. Bubnjar je ubica, razorio me je lik, lomi ga ne prestaje, obrise se peskiricem i nastavi da kida, bas me je oduvao. Zavrsnica isto udarac, koncert trajao taman kolko treba, nemam primedbi. Kumodraski Vo lik poludeo totalno, brat u transu sve vreme bio 1
VoivodBG Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Razneli. Bogat merch, vinili su slatki za ova poslednja dva albuma. Bend profesionalan do bola, čak i kada im nešto krene po zlu sa opremom oni nastavljaju i izgleda kao da nema propusta. Dobar je i zvuk bio, iako će se neki žaliti da su sintovi bili preglasni. Dopada mi se to što su pesme kompaktne uživo, možda su mi postale i draže posle XY preslušavanja albuma. Nema dosadnih momenata i sve nekako proleti relativno brzo. Ubili na kraju sa onom težinom. Nadam se da sledeći put nećemo čekati još 5-6 godina da ih gledamo uživo. 1
Mickey mouse Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Odlično bilo, mnooooogo to heavier zvuči uživo nego na albumima, ona poslednja stvar mi probila bubne opne,no ne žalim. Solidna poseta, kul merch, super band, sta ces vise.
23/16 Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Preglasno za moj ukus, vredelo mnogo vise od cene karte.
Face Of Melinda Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Svi smo bili u transu. SAVRSENO!
Koroviev Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Da je bilo malo duže, maaaalo duže. Dobro se snalaze sa starim stvarima, s obzirom na deficit u postavi. 5-6 godina ne sme proći, to svakako ne.
Oddball Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 aj da se i ja ubacim da, bilo je sasvim super
azal Posted August 28, 2016 Author Report Posted August 28, 2016 bruka svirka nisam bio spreman za ovaj Gemini na kraju.
Лука Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 (edited) Zakasnio malo na koncert, stvarno počelo rano, propustio prve dve pesme, posle pitao ekipu da li je nešto sa Hubardo išlo, rekli nije - tako da je sve ok. Zvuk namestili na sredini koncerta baš solidno, Passing the River bilo mnogo lepo, Gemini bruka. Šteta što nije bar još 20 minuta trajalo, toliko toga je moglo: Symmetrical Arizona ili tako nešto. Malo mi je falilo da se derem The Black Stone posle Gemini ali reko' aj da budem kulturan pa nisam. Voivod kupio neke vinile, držao u ruci sve vreme, ja ga pitao da stavim u moj ranac, nije hteo. Unikatan bend. Edited August 28, 2016 by Лука
azal Posted August 28, 2016 Author Report Posted August 28, 2016 Zakasnio malo na koncert, stvarno počelo rano, propustio prve dve pesme, posle pitao ekipu da li je nešto sa Hubardo išlo, rekli nije - tako da je sve ok. pa laze te ekipa, And He Built Him a Boat si propustio
Лука Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 (edited) E jbg. Ortaci ne znaju. Bar je ta najšlagerskija sa Hubarda. Edited August 28, 2016 by Лука
23/16 Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Ubice me zena sto sam je slagao da ce biti offramp cycle . Šteta sto nisu svirali library, obožavam drugi deo pesme. Merch sasvim korektan.
Лука Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 (edited) Nego reci Lazo, kakav je Toby lik? Deluje baš kao distancirano i odsečno nekako, svaki put kad je bio u BG imao sam neki sličan utisak. Jel nosi sa sobom neke herbarijume u kojima presuje retko izraelsko cveće ili šta već. Edited August 28, 2016 by Лука
azal Posted August 28, 2016 Author Report Posted August 28, 2016 Nego reci Lazo, kakav je Toby lik? Deluje baš kao distancirano i odsečno nekako, svaki put kad je bio u BG imao sam neki sličan utisak. super je lik samo je introvertan
Kumodraski Vo Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Uh bas haoticno bilo.. Upoznao sam nekakoga nek se javi ko je da znam Pozdrav za sve tamo poznate.. Majica motW preljepa.. Jel nasao neko mozda crni alcatel fon sa razbijenim staklom?.. Mislim da sam Melinu uzpoznao pozdrav brate!
Baal Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Super je bilo, debeli je zdrobio bubanj. Pozadi je zvuk bio odličan, napred je bilo baš muljavo.
bradilko Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 ispalih jbg, nikog nisam uspeo da ubedim da ide sa mnom...
Antikristina Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Jao opet ova priča Šta je problem otići sam na koncert?
Face Of Melinda Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Upoznao sam nekakoga nek se javi ko je da znam Mislim da sam Melinu uzpoznao pozdrav brate! Koliko si ti bio uradjen... crno dete Elem, da znas da sam te ocenila da ces biti u nekom kompenzovanom stanju... aj nemoj to vise sebi da radis, u momentu si me zabrinuo
Kumodraski Vo Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Necu vise ne Kayo Dot svirkama pazicu..
bradilko Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Jao opet ova priča Šta je problem otići sam na koncert? nije problem, ali nisam taj tip osobe. a ono, nisam baš ni želeo da se nekom nakačim na vrat...
Antikristina Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Jbg ja otprilike nikad nemam društvo za svirke, šta sad, nikad nigde da ne idem jer nisam taj tip osobe Vidim uglavnom ljude odavde i javim se i prozborim koju al svejedno i da budem sama celo veče, baš me briga
HUMAN Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Melinda sledeći put na Kayo samo sa ovim...
Recommended Posts