bradilko Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Jbg ja otprilike nikad nemam društvo za svirke, šta sad, nikad nigde da ne idem jer nisam taj tip osobe Vidim uglavnom ljude odavde i javim se i prozborim koju al svejedno i da budem sama celo veče, baš me briga ja obično imam s nekim no, sto ljudi...
Antikristina Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Pa dobro, razmazili te ljudi Nego kažem samo da to treba prevazići jer se mnogo propušta a glupo je 1
bradilko Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 ima istine. nego kažem, retko mi se dešava, srećom
Lou Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Ubiše momci. Napred je bilo malo bučnije nego što bi trebalo da bude, vidim da se ovde priča isto što i tamo nakon svirke o kakvoći zvuka u zadnjem delu kluba. Ništa strašno, doduše, a i onako mi se nije mrdalo, uhvatio sam lep ugao. Svakako su pobedili ekipu koja priča, kontam da je u pitanju bila ista (niža) vrsta, a možda i ista grupa ljudi koji su onomad u "Ciklonu" ujebali svaki tihi trenutak svirke - sada nisu uspeli da se probiju kroz težinu zvuka. I prekratko je, bre, bilo, sat i dvanaest minuta sa bisom. Pozdrav za ekipu, znate ko ste, lepo smo se družili. Vole, šta uradi.
23/16 Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Sta znam, ja sam bio u zadnjem delu i opet je to zvucalo losije nego sto sam ocekivao. Jos je neki lik koji je sedeo iza mene neprestano dobacivao .
Recommended Posts