Јарослав Posted August 26, 2016 Author Report Posted August 26, 2016 vas koji bojkotujete bend zbog prostora u kojem sviraju treba stavljati u one stubove srama iz srednjeg veka ne bojkotujem bend, nego ne želim da slušam nešto što bi trebalo da bude kvalitetno, a zbog prostora zvuči kao neki demo bend koji se popeo na binu posle dve probe
Antikristina Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Brt šta sad, karta je 600kinti, bože moj Htedoh da napišem isto što i Talvi
Talvi Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 (edited) ne bojkotujem bend, nego ne želim da slušam nešto što bi trebalo da bude kvalitetno, a zbog prostora zvuči kao neki demo bend koji se popeo na binu posle dve probe obrni-okreni, ti možeš da dođeš tamo i podržiš ih, dovedeš još koga, pazariš kakav fin merch ako ima, a možeš i tu veče da sediš kod kuće i vrtiš mp3 nikad nisam kapirao baš toliko pljuvanje po Božidarcu, bilo je tamo super svirki a i ima daleko gorih prostora Edited August 26, 2016 by Talvi
azal Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 ne razumem zasto prebacuju, ocekuju preko 300 ljudi?
Јарослав Posted August 26, 2016 Author Report Posted August 26, 2016 nikad nisam kapirao baš toliko pljuvanje po Božidarcu, bilo je tamo super svirki a i ima daleko gorih prostora bilo je super svirki, stoji to, ali takođe stoji i da gori zvuk od onoga tamo nisam čuo jedem i ja kurac, doći ću svakako, ali mi entuzijazam opadne 50% kad vidim da je svirka u Božidarcu
HUMAN Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Jare gledaj sa vedrije strane, moglo je biti prebačeno u Sioux!
Lou Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Sa konja na magarca. Nije Božidarac toliko loš, dobar tonac može da namesti pristojan zvuk, ali ništa ne pomaže odzvanjanju u praznoj sali.
Mickey mouse Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 sranje. ne mora nužno da bude loš zvuk,bilo je recimo na Mono bas okej,ali Božidar je totalno anti-bm prostor... al kartu sam vec kupio,bice masivan merch,ima da bude dobrooooo...
Oddball Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 a ok Bozidarac mi je blizi od DOBa ali majku mu jebem realno je kurac od mesta
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 Zbog specijalnog i dugog seta koji NEGURA BUNGET svira na ovoj turneji, na koncertu neće biti dodatnih gostiju sem već najavljenog benda Ossific iz Kanade. 4
Јарослав Posted October 3, 2016 Author Report Posted October 3, 2016 jeste samo se na dan koncerta menja cena
Oak Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Kewl, nikad nisam bio u Božidarcu, nadam se samo da je bolji zvuk nego što je bio na Kayo Dotu, ono je bila tragedija buke a ne zvuk. 2
Kumodraski Vo Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Bozidarac je jos gori al nije na meni da sudim zvuk na KD
Lou Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Nema šta da bude "još gori", "Elektropionir" ima dobar zvuk, a u Božidarcu mora da bude iskusan tonac i popunjena sala za tako nešto.
azal Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 zvuk nije bio uopste toliko los na Kayo Dotu. daleko od toga da nisi mogao da skapiras koje su pesme svirali i sta se desavalo. bozidarac je dobar za Neguru jer ce moci svi oni drevni instrumenti da im stanu na binu :bez cimanja.
Lou Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 To mi je palo na pamet, Dordeduh su onomad u Gun-u produžili binu da bi stao onaj rog, a u Domu omladine su se nagurali tako da nisu mogli da se mrdnu. Nije drugačija situacija ni ovde, pod uslovom da ne piče matricu kao na Exit-u.
Lunar Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Nema Om-a. Ima li barem nekih setlisti da se vidi sta ce svirati?
Mickey mouse Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Nema Om-a. Ja mislim da ce biti; skoro je objavljena remasterovana verzija Om-a sa bonus diskom, čisto sumnjam da je ne nose... http://www.negurabunget.com/webshop/
Recommended Posts