VoivodBG Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Biće Om na prodaju, vinil i disk. Pitao ih putem fejsa. Ovo što vidite na slici je iz Rumunije od pre par dana. nije kompletan merchandise.
Grobodan Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Do jaja brt, jes malo poskup ali Inarborat Kosmos EP bonus <3
Demon Seed Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Ja sam kupio Inarborat Kosmos i onaj Trilogy boxić na Legacy Festivalu <3
Lou Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Ja trilogiju od Rakića svojevremeno. Slušao li je neko taj remaster OM-a? Videh na njihovom sajtu da su sami odradili to prošle godine, sa originalnih traka, ne znam šta su tu tačno čačkali, koji su đavo hteli da poprave...
Јарослав Posted October 6, 2016 Author Report Posted October 6, 2016 (edited) 20:30 - ulaz 21:30 - Ossific 22:30 - NEGURA BUNGET sjajno, ne moram pre 9 da krećem od kuće Edited October 6, 2016 by Јарослав
azal Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 svaki put procitam da se bend zove Oslic. jel su dobri ili da preskocim?
Јарослав Posted October 6, 2016 Author Report Posted October 6, 2016 zanimljivo je, ali ništa epohalno pristojan atmo black
Lunar Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Okej su ti Ossific, ali ja mislim da ih vredi videti zato što u Srbiji nema puno prilika da se sluša takva vrsta muzike. Taj atmo black. 1
chess Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 kupio kartu za 600 kinti, nisam nikad slusao bend u zivotu, idem na bum pa da vidim, mozda me oduseve 5
Kumodraski Vo Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Ja i ortak uzeli poslednje 2 u feliksu. Nisam ni ja nesto slusao al za ovaku cenu valja ispostovati. .
Mickey mouse Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 I ova predgrupa... Ossific mi skroz interesantan band,valjda se dogegam do pola 10...
Јарослав Posted October 7, 2016 Author Report Posted October 7, 2016 mene mrzelo danima da odem po kartu uzeću sutra na ulazu, ko ga jebe sloši mi se kad pomislim da je u božidarcu, em daleko, em kurčev zvuk
chess Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 ja uzeo preko eventima, trazila mi proviziju kao 3% na prodaju karte, tipa 18 dinara tako nesto, tako da ispade 618din kriminal
oʞɾoƃ Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 jebote ja uzeo isto preko eventima i to u kurčevoj menjačnici u Ušću, i platio ravno 600 dinara Okej su ti Ossific, ali ja mislim da ih vredi videti zato što u Srbiji nema puno prilika da se sluša takva vrsta muzike. Taj atmo black. treba neko da dovede Darkspace došlo bi manje ljudi nego na Inquisition onomad ali bi bilo sečenje vena
chess Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 ja u fontani, primetio sam da je istovremeno to prodajno mesto i menjacnica... jel to neki novi posao koji su integrisali zajedno sa osnovnom delatnoscu kojom se bave? inace riba nije imala pojma sta sam izgovorio, okrenula monitor ko meni i skrolovala dok je nisam zaustavio da joj kazem gde da klikne, jos treba njen posao da radim i jos da mi naplati 18 mrtvih dinara provizije za koju sam verovatno zavrnut sudeci po tvom iskustvu tezak kriminal
oʞɾoƃ Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 (edited) eventim je samo proširio mrežu prodaje kroz već postojeće nezavisne menjačnice, nešto kao tiketi za loto na pojedinim trafikama i moj dijalog je bio strava - "jedna karta za Neguru Bunget" - "AAA?!" - "pogledaj 8. oktobar Božidarac i daj mi šta god nađeš" Edited October 7, 2016 by oʞɾoƃ
HeLLsarma Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 jebote ja uzeo isto preko eventima i to u kurčevoj menjačnici u Ušću, i platio ravno 600 dinara treba neko da dovede Darkspace došlo bi manje ljudi nego na Inquisition onomad ali bi bilo sečenje vena Mislim da i oni biraju na kojim mestima ce da sviraju, kapiram da imaju odredjene tehnicke zahteve. A i sviraju po par puta u godini.
Јарослав Posted October 7, 2016 Author Report Posted October 7, 2016 je l' ozbiljno ima u fontani eventim? do kurca, mislio sam da moram do grada, a fontana mi na 5 minuta
chess Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 ima, cim udjes u bioskop fontana tu odma na ulazu blagajna
HeLLsarma Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Ako neće breg Muhamedu... Sto jes, jes...
chess Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 slsuam ovaj album OM, jebote kurac ovo je vrh 4
Face Of Melinda Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 slsuam ovaj album OM, jebote kurac ovo je vrh evo i ja ga slusam danima... secam se pre 10 godina kako smo ga naj-ortak i ja hajpovali mesecima i cega sve tu mozes da nadjes... mnogo dobar trip
oʞɾoƃ Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 OM već znam napamet svaku sekundu tako da sad vrtim Maiestrit da se napujdam
Recommended Posts