Vlaja Buraz Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Суочимо се са истином: већина нама драгих бендова је отишла у курац још давно. Неки су се покуша(ва)ли вратити. Мало ко је успио. Углавном је то повезано са комерцијалним успјехом, а нешто мање са старењем - током живота. Којег вам је бенда највише жао? За кога мислите да је требао дати још неки албум као већ неки албум који мЛого волимо? За кога мислите да је неправедно оптужен да је отишао у курац? Постоји ли права инспирација након 20+ година каријере? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Gojira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 prvi koji mi pada na pamet - megadeth. što se mene tiče, musavi je trebao da okači gitaru o klin i povuče se iz javnosti pre 6-7 godina. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Morbid Angel broj 1 ubedljivo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 ne znam gde bih poceo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Virgin Steele. Svaki drugi dan se budim u znoju jer mi neki od dva poslednja albuma naiđe u snu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 amorfis 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Morbid Angel je najepskiji odlazak u kurac kojem sam u životu svedočio, Amorphis suptilniji ali lično bolniji odlazak u sivilo, kad je MA otišao u kurac bar smo se smejali mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Dream Theater/Sonata Arctica/Biffy Clyro (sa poslednjim albumom, pogotovo) na prvu pomisao Skal nepravedno klevece novi Megadeth...super album po svim parametrima, cak su i obradu fenomenalnu uzeli...za dva prethodnika simfonia...destrukcie In Flames ebeni zaboravih...naiveci pad u univerzumu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Dve najvece frustracije u zivotu su mi Metalika (ali oni su se i oporavili) i Morbid Angel, ciju rekonvalescenciju cekamo. Dva benda koji su se najepskije uvalili sa nebesa u govna su Sepultura i Queensryche (i oni se kako tako vratise doduse), prosto frapantno koliko su govnjivi postali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Devin, Nevermore, Zabranjeno pušenje Metalika je pala jedino sa DM, sve ostalo je perfekcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Skal nepravedno klevece novi Megadeth...super album po svim parametrima, cak su i obradu fenomenalnu uzeli...za dva prethodnika simfonia...destrukcie nije loš, ali nije baš ni super. svakako je moglo bez njega. previše je bilo drame pre i nakon izlaska albuma u odnosu na samu muziku i kvalitet albuma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Ensiferum nakon Jarija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Sepultura i Queensryche svakako. Megadeth je skretao i pre 20 godina, pa se vraćao. Musavac je jak kao zemlja, tu mu se mora odati priznanje. Metalika nikada nije padala, samo je imala prolaznu krizu sa St.Anger. Moramo naučiti da se ovaaaj precizno izražavamo. Drim Tiatar je pukao kao zvečka. Amorphis i In Flames su bili smešni i pre 10 godina. Budimo iskreni i priznajmo da nam je krivo što nam Ildjarn još nije potrajao, ali život ide dalje, stare Priste ćemo vrteti i sa 100 godina, ako doživimo te godine pozne. A ako doživimo sigurno nam neće dosaditi. Titikaka. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Maiden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Destruction je bio u buli i pre nego što ih je Frubi poharao, ali pomalo je neočekivano to što se Kreator još uvek drži. Na aparatima, ali se drži. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Može li prvo neko da definiše odlazak u kurac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 ne moze. posto grob idalje slusa sa zadovoljstvom 95% bendova koji su po meni otisli u kurac. cak je i ubedjen da se Queensryche opet dobar bend tako da ces morati subjektivno po svom kriterijumu sa odlucis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Ok, onda možda Tiamat. Lepe su promene u zvuku pravili 90-ih a onda su otišli u kurac. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Cryptopsy da se ne zaboravi isto. I Cynic jbt, sa zadnjim albumom su bas otisli u kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 pejn of salvejšn opeth nevermore korn aca lukas i folk haus bend 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Pa Gojira jbg jos je i aktuelno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Kad sam video naslov teme nekako sam prvo pomislio na bendove koji su startovali dobro a ubrzo se raspali, i na dobre demo bendove koji nisu uspeli da se ostvare i budu poznatiji pa se raspali posle kraceg vremena. Mozda bi mogli da otvorimo temu i za takve xD Ovako nemam pojma odakle da krenem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Onako na brzinu prvo mi ovi padaju na pamet. Kataklysm Deathspell Omega Morbid Angel Dissection Incantation Mayhem Atrium Carceri Burzum Nile Obituary Ofermod 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Metallica definitivno...bejahu bogovi a onda su izbacili onaj tupavi load i ostale albume što se tiče Morbid Angela ,najbolja pesma mi je Radikult mada nisam neki fan njih ,tako da mi je svejedno Gansi su duboko propali još odavno ,mada možda je i bolje što je tako ,nikad ne bi mogli da napišu nešto kao Appetite opet Megadeth se fino drži ,redovno izbacuju albume ,Endgame je bio solidan 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts