Demon Seed Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Voli Demon da kaki. :-D Kakiš ti po tastaturi, ja pišem jedno, a ti ubacuješ Fince. Još ti odgovorim najpolitičkije korektno, a ti opet sa kakenjem eh sad, pa nije Consolamentum ono što je With Hearts Toward None istina, nije, nego je miljama ispred 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 ali u stvari nije, nego je debelo iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 posebno zbog toga što je The Dead of the World prilično dobar album Pristojan album sasvim po nekim opštim mjerilima, mogu i dalje da ga slušam (ali teško nalazim razlog kad već imam ostala njihova izdanja). Kad se uzme u obzir sve ono što mu prethodi - znatno je ispod i to mi smeta kad ga pustim. Sami su nametnuli da za njih važe druga mjerila. Slična situacija kao kada je npr. posljednji Mayhem u pitanju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Block Out su otisli u kurac ali ne (ne)kvalitetom albumâ, tako da je to drugo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Današnji produkcijski standardi ili bolje rečeno šabloni su u velikoj meri doprineli srozavanju mnogih bendova koji su nekada obećavali. Ne treba zanemariti ni poguban uticaj masovnih socijalnih medija i to ne samo na ovom polju društvene delatnosti. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Даље: катаклизам Gledao sam onaj DVD Iron Will i Sylvain kaže da je pravio svu muziku i tekstove dok je bio u bendu, on se manje-više pitao za sve, tako da su ostali tu bili više kao ispomoć. Zato su ga i izbacili iz benda. Kakav je to ludak bio majko mila. Do dan-danas nema mu ravnog. Nažalost, poludeo je načisto. Taj DVD sam skinuo samo zbog njega i baš se vidi da nije sav svoj. Šta bih dao za još jedan album sa njim. Čak je i rekao da bi voleo da se ponovo bavi muzikom, ali teško da će od toga biti nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Dosta tih bendova polako gubi na snazi i zbog godina koje ih sustižu. Realno, i sa najvećom željom, teško da jedna Metallica, Megadeth, Slayer i mnogi mogu iz sebe "izvući" iz sebe fizičku i mentalnu snagu koju su imali pre dvadeset - trideset godina, pogotovo nakon gomile operacija, povreda, droge, alkohola, ovoga, onoga, sve to sustigne. Više mi je zbog toga žao, u najboljem slučaju će obično biti dobar album s obzirom na okolnosti. Jedini kojeg sam do sada video da je sve agresivniji i luđi što je stariji je postapokaliptični Al Jourgensen, taj će da živi svoj "Mad Max" trip do kraja. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 (edited) Onako na brzinu prvo mi ovi padaju na pamet. Kataklysm Deathspell Omega Morbid Angel Dissection Incantation Mayhem Atrium Carceri Burzum Nile Obituary Ofermod Svi ovi bemdovi su bili kurac prije no sto su po tvom mosljenju otisli u kurac Najvece moje razocarenje u zivot je Metallica,cak mi se i crni album svidja i da su tako nastavili nebi ja rijec reka protiv njih ali ne oni hoce da se sisaju i da lakiraju noktici i sta ti ja sve znam...i da prave uzasno lose pjesme... Edited July 29, 2016 by dr.lecter 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 ^ najbesmisleniji post na temi 8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Ma znam ali je tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 ^ najbesmisleniji post na temi Sem ovog dela o Metallici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 (edited) i o lakiranju noktiju Edited July 29, 2016 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 29, 2016 Author Report Share Posted July 29, 2016 Постоји ли права инспирација након 20+ година каријере? Dosta tih bendova polako gubi na snazi i zbog godina koje ih sustižu. Realno, i sa najvećom željom, teško da jedna Metallica, Megadeth, Slayer i mnogi mogu iz sebe "izvući" iz sebe fizičku i mentalnu snagu koju su imali pre dvadeset - trideset godina, pogotovo nakon gomile operacija, povreda, droge, alkohola, ovoga, onoga, sve to sustigne. Više mi je zbog toga žao, u najboljem slučaju će obično biti dobar album s obzirom na okolnosti. Jedini kojeg sam do sada video da je sve agresivniji i luđi što je stariji je postapokaliptični Al Jourgensen, taj će da živi svoj "Mad Max" trip do kraja. Дакле, кад се ФлешГордон тако лијепо осврнуо на ово из увода теме, да се подвуче дотично питање: коме се појавила дуга послије дуге кише? Ко се ваздигао као феникс птица кад су их сви отписали (након дугог боравка у курцу)? Коме се десила друга младост послије прве старости? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Acceptu npr. Nakon trideset godina, sad su pristojan bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 tornado se vratio jaci nego ikad 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Видим да се овде пар пута споменуо обитари али они су далеко од пропадања. После прва 3 врхунска албума снимили су она 2 несрећна студијска и 1 уживо и ја сам чак мислио да њима нема повратка из пропасти али од фроузн ин тајм па на овамо су буквално покидали и показали свима како је могуће вратити се на сцену у најбољем могућем светлу. Бенд који дефинитивно после 20 и кусур година стажа и даље има шта да понуди. Чак и овај последњи албум,који ми је у почетку био једноличан и тотално генеричан,се показао као врло добар и енергичан. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 world demise je za dve dužine bolji od svega nakon frozen in time. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 (edited) Па не бих се баш сложио. Осим 2-3 добре песме цео албум је досадан и једноличан. Цео албум је пун неких чудних мелодија,ко да су експериментисали са тим издањем. Edited July 29, 2016 by Сале 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 kažeš to kao da je nešto loše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Па те назови мелодије су нешто слично као што је сепултура експериментисала на рутс и засрала скроз ствари. Обитари нису скроз али отишли су далеко од оног класичног звука који су гурали на претходним албумима што је било довољно да ми убије доживљај музике. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Da jesu eksperimentisali na World Demise-u, dosta su usporili i ubacili više hc elemenata i tih čudnih melodija, ali je ipak po meni dosta zanimljiviji od ovih novijih, da kažem povratničkih albuma, koji baš zvuče generički, ima na njima dobrih stvari, ali ipak nisu ni do kolena ranijim radovima, mada ne smatram da spadaju u kategoriju bendova koji su totalno pukli, ipak furaju svoj prepoznatljiv stil godinama, a obzirom na to ne može se baš očekivati da im materijal bude u top formi 20 i kusur godina! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Кад смо већ код дет метала Пестиленс је најкласичнији пример како се одличан дет метал бенд врати на сцену и тотално засере ствари. Чак ми је и онај отпаднички сфирс бољи од све га што су после тога снимили. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Apsolutno, jbt sećam se kad je ortak nabavio tada novi povratnički Pestilence i kad smo ga pustili, bili u fazonu strava, ovo jebe kevu, onda kreće druga polovina albuma, i samo odjedno, koji je ovo kurac, počinje smaranje žestoko, koje su samo još više nastavili na Doctrine i Obsideo, verovatno medju najgorim izdanjima koje sam ikada čuo. Čak je i onaj Atheistov Jupiter mnogo bolji, iako je i on prilično razočarenje, od tih bendova po meni je najbolji povratak napravio Morgoth, baš fin album (Ungod), ima na njemu od svega po malo, odlična mešavina Cursed i Odium albuma, iako nije baš tako dobar kao ti albumi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 (edited) Svi ovi bemdovi su bili kurac prije no sto su po tvom mosljenju otisli u kurac Šta reče? Što li se uopšte javljaš kad i ne slušaš tu muziku da te pita čovek... A što se Obituary-a tiče, pustite Cause of Death, pa recimo taj Frozen in Time. Malo je reći nebo i zemlja. Pestilence - Spheres je remek delo. Edited July 29, 2016 by Miilos 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts