oʞɾoƃ Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 ^upravo tako, uvežbano i zategnuto, kao što se i očekivalo
HUMAN Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 E jbg, znači ipak greška što sam ovo propustio.. no nema veze, čeka se reunion, taman da se Vorel vrati u formu, ako preživi (po ovoj priči) hahaha
oʞɾoƃ Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 ja sam definitivno spustio očekivanja na "da stigne da izda drugi solo album" mislim da se ne lažemo, ova jedna nova pesma što su svirali zvuči dosta jebački
Gospa na Sivcu Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Propao je od dijabetesa koji je vukao godinama a da nije imao pojma, pa se u poslednje dve godine naglo osusio i zbabao od istog. Naravno i reke alkohola su dovele do tog ishoda... Zato je i pravio one pauzice, brzo se zamori. Nadam se da ce se bar malo oporaviti, i svaka mu cast na hrabrosti da podje na turneju, treba energije za to. A on je ima, i drago mi je da je pored svega pozitivno raspolozen jer je stvarno napravio divnu atmosferu i ispostovao publiku maksimalno. 2
StarbreakeR Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Au jbt, nisam znao da boluje od dijabetesa To dosta objašnjava...
Recommended Posts