Јарослав Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 evo tema Ivana Maksimović >>>>>>>> Ivana Španović
Hail Metal Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Navijam da osvojimo što više medalja, ako može više od hrvatske i da Amerikanci budu najuspešnija nacija po broju medalja, ako može i zlatnih. Lični favorit mi je Alison Felix, nek uzme zlato na 400 i na štafeti, baš je medeno ružno pače. Naravno sve bih menjao za zlato u košarci, ali to i nije realno pored amerikanaca. 1
Sreta Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Privatna reprezentacija Parkera siledzije dozivljava debakl.
obsessed by cruelty Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 (edited) Cemo o kosarci na OI ovde il na temi o kosarci? Zeleo bih samo da kazem: http://www.youtube.com/watch?v=9Q1G0wGU4hQ Edited August 6, 2016 by obsessed by cruelty
Мајор Гашпар Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Јбг, најјављивале се медаље још првог дана, а добио се медаље на бази курца, што би рекао Аца Трица.
obsessed by cruelty Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Na nase pizdarije. "Na bazi kurca" mi postala uzrecica posle tog epskog tajm auta.
Dead Man Drinking Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Ne znam šta će doktor reći na ove hvalospeve koje je Anđus uputio Đovaku
Vic Rattlehead Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Navijam da osvojimo što više medalja, ako može više od hrvatske i da Amerikanci budu najuspešnija nacija po broju medalja, ako može i zlatnih. Lični favorit mi je Alison Felix, nek uzme zlato na 400 i na štafeti, baš je medeno ružno pače. Naravno sve bih menjao za zlato u košarci, ali to i nije realno pored amerikanaca. Pa čak i da Đoković uzme medalju?
Sreta Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Nusret Dolicanin aka Nuki >>>> Cemo o kosarci na OI ovde il na temi o kosarci? Zeleo bih samo da kazem: http://www.youtube.com/watch?v=9Q1G0wGU4hQ Sto bi cika Pedja rekao, da mi ovo udarimo na kosarci, nekako je intimnije... 1
LoveHateLove Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 (edited) Tri medalje su nam vrh, realno. Kakvi kurci veslaci, plivaci, strelci, dzudisti, tekvondoisti ... tu ako izmuzemo jednu medalju, na bazi kurca, bice dobro ... jedina realna medalja je u vaterpolu i Djokovic ako uzme, mada ne bi me iznenadilo da i tu izvisimo ... tako su nas lozili i pred proslu olimpijadu, tipa: "mozemo i deset medalja da navucemo" ... Edited August 7, 2016 by LoveHateLove
Sreta Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Kji ce nam kurac i jedna medalja? Ionako smo papazjanija od drzave, kao da ce medalja znaciti. Moramo nesto drugo da uradimo. BOOOOBANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NaPIJ SE 4
Hail Metal Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Ne znam šta će doktor reći na ove hvalospeve koje je Anđus uputio Đovaku Jadan je onaj koga Anđus hvali Pa čak i da Đoković uzme medalju? A zašto da Troicki recimo ne uzme zlato? Neka uzme Đoković nemam ništa protiv, zlato se računa Srbiji, a to je bitno. 1
Мајор Гашпар Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Спорт са мочугама, што би рекао луди Дуци.
LoveHateLove Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Tacno sam znao da ce Novak da ispali... Rekoh, tri medalje vrh. A dobro, jbg. nije tenis nikad donosio olimpijske medalje sto bi i sad. Znas se ko je branio cast - vaterpolo, kosarka, odbojka, i tu i tamo po neki pojedinac iskoci. Tako ce biti i sad.
23/16 Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 A nasi najavljivali (bar) osam medalja. Smejurija. Svaka cast Kosovu. Posaljes osmoro ucesnika, osvojis zlato.
Recommended Posts