Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije frka, samo neka se prođe u četvrtfinale i tamo se uzme pobeda, pa kad bi to uspelo u odbojci, košarci i vaterpolu bilo bi baš fino :)

Posted

Брука како играју ове Американке.

Продала ме Бојана Петровић. Није ни требала да се враћа.

Ja uzeo lovu na koseve, Amerikanke samo plus :bigblue:

Posted (edited)

Speis dzem na srpski nacin, zamalo :D bitno dae demistifikovana ova banda sa divljeg zapada...prezabavno e bilo gleati nase, kacu se oslobodili pritiska...sve njihove mane na ednom mestu servirane, brao Sale takticare...sto rece Sarenac - da se i oni uzdrmau, da vide da moe biti prpa :) ubili smo ih u svim poljima, sem snagom...i one uzgubljen lopte, u rangu petlica

Siaian mec, treba pogleati bar jos par puta ovo skolovanje

Edited by KazimKazim
Posted (edited)

Malo sam pogledao Twitter posle par meseci, medenjak :

CphZ7AYVIAEzZq-.jpg

Čestitke našim odbojkašicama i košarkašicama, lepo odigrano, košarkaše nisam gledao, zadnje dve četvrtine sam odgledao snimak, Ameri igrali sa 50%. Izvukosmo se u vaterpolu i ulažem 1000 din ako budemo išli na Hrvate u košarci i vaterpolu.

Čestitke najboljem iraču tenisa svih vremena na zlatnoj medalji u dublu. Bilo bi super kad bi uzeo i u singlu, ali biće teško protiv Del Potra i Mareja.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Kakav epohalan meč Del Potro - Nadal, jedan od najboljih koji sam gledao, iz kojih se govana sve iščupao Nadal, ali na kraju je ipak izgubio. Svaka čast Delpu zaslužio je, srce dao za pobedu, kao i Nadal. Nadam se makar bronzi za Nadala.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ljudi ovo sto nas nasi iz Saveza uveravaju da je atmosfera i dalje odlicna u Olimpijskom timu bez obzira na rezultate mogu da potvrdim iz prve ruke. Naime, iz pouzdanih izvora saznajem da su u olimpijskom selu nase nocne zurke ubedljivo najbolje, da to treba doziveti, ne moze se recima opisati koliko je dobro zezanje.

(hajde da ludujemo ove noci, 11. avgust 2016 21:56)

:haha:

http://www.b92.net/sport/rio2016/komentari.php?nav_id=1164886

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...