23/16 Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 (edited) Nije. Rekao je sinoc da je ovo predzadnji koncert na turneji. Iznenadilo me je sto je Trkulja bio na svirci . Edited September 7, 2016 by 23/16
Grobodan Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Ne bih da zvučim maliciozno, ali meni sve kod ovog benda deluje tako pederski, od imena benda, same muzike, preko članova do merch-a Otkrio si toplu vodu, naravno da je gej. I fanovi su gej, vidis valjda da su Laza i Ball najveci fanovi a zna se da su oni teski pederi. Nego razbijanje sinoc u NS. Skidam im kapu i gace da su se iscimali da dodju u jebeni Fircijev klub i da odsviraju iz srca za 50 ljudi. Totalno neki drugaciji trip ali sjajno je bilo, zvuk milina, oni bas iscepali kako valja. Iako krecu na evropsku turneju za par nedelja s Katatonijom, dosli su u zabit i dali sve od sebe, to jednostavno mora da se ceni. Kupio sam Destrier, videh i da je dosta ljudi otislo posle na merch pa se nadam da su izvukli bar nesto. Naravno svi mi se potpisali, totalno su gej i dragi i super.
23/16 Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 I Oliver Mandic xD Ja ladno mislio da je neki kopiket . Mada, bilo mi malo cudno kada je pricao kako je nekom poznatom muzicaru sredio 2 ribe u Parizu i naterao ga da obeca da nece platiti vise od 10k dolara. Kupio sam Destrier, videh i da je dosta ljudi otislo posle na merch pa se nadam da su izvukli bar nesto. Ja uzeo belu majicu. Jos samo da smrsam i da mogu da je obucem.
Chicken Little 420 Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 (edited) I Oliver Mandic xD el on? jos ja kazem, ovaj lik isti oliver mandic, ahahaha i pivo 100 dindzi, do jaja mi smo uzeli gej vinil, i fotkali se, gej naravno... i groba je Edited September 7, 2016 by Chicken Little 420
Captain Spaulding Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 el on? jos ja kazem, ovaj lik isti oliver mandic, ahahaha U jednom momentu kaze : "Moj savet ti je PGP RTS" 1
bradilko Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 (edited) brate, s kakvim se vi ljudima družite ako su vam ovi likovi gay? ili je to ona fora, nisu klasične prljave metalike, MORA DA SU GEJ... Edited September 7, 2016 by bradilko 2
obsessed by cruelty Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 bolje pitanje s kim se TI druzis ako ti oni nisu gej morao sam zicer jbg 3 1
23/16 Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Ako ne gresim, dobili smo pesmu vise nego Beogradjani . 1
bradilko Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 bolje pitanje s kim se TI druzis ako ti oni nisu gej morao sam zicer jbg sve je moguće ali ja i dalje ne vidim po čemu su gej... 1 2
HUMAN Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 ali ja i dalje ne vidim po čemu su gej... Ne znam koji ti još dokaz treba? Jedino da se naguze na stejdžu, a jel' bilo toga?? 2 6
chess Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 koga bre boli kurac da li su gej ili ne, paul masvidal i sean reinert su gej pa ih svi slusate bilo u cynic ili death, koliko smarate 3 2
Chicken Little 420 Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 (edited) Pozdravili su te Paul, Reinert i Gaahl. ulete chess Edited September 7, 2016 by Chicken Little 420
Oddball Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 da realno sto je pa to bitno. A osim toga mozda su samo simpatizeri. A ne cekaj, to je sve doslo sa trulog zapada, jel tako bese 1
HUMAN Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Ne zaboravite boga, Halforda! Poenta je, što za razliku od ovih, njihova muzika nije gay 1 4
bradilko Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 (edited) koga bre boli kurac da li su gej ili ne, paul masvidal i sean reinert su gej pa ih svi slusate bilo u cynic ili death, koliko smarate to je bila i moja poenta Edited September 7, 2016 by bradilko
obsessed by cruelty Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Uvek se setim onoga "I see all those old dudes out there just banging their heads to our records," Reinert said, wearing an imposing goatee and extra-large Miami Dolphins jersey. "And I have to think — 'That stuff you're banging your head to? That is some gay, gay metal, man.'" 1 1
HUMAN Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 nisi slusao aeon spoke i two Čuo sam, ne svidja mi se, od sajd projekata pomenutih umetnika volim Gordian Knot i Fight 2
Captain Spaulding Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 (edited) Ja ne znam da li ste vi ozbiljni sa konstatacijama ko je gej a ko nije ili kriticno trolujete? Koga boli kurac ako je muzika do jaja Edited September 7, 2016 by Captain Spaulding 1
Recommended Posts