bradilko Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 (edited) http://www.serbian-m...rog-dominacija/ Odlican opis NS koncerta (za razliku od BG dela koji mi se nije dojmio). slažem se, ns izveštaj - kako treba pisati članak, bg izveštaj - plašim se pedera stil. najluđe je što bi ns izveštaj mogao da se iskoristi i kao bg izveštaj, pošto je bio potpuno isti utisak (minus one more song ) Edited September 9, 2016 by bradilko 1
Angelystor Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Bg izveštaj i jeste samo ekstendovani yumetal post, namerno neozbiljan, nije kao da je trebao članak za Politiku.
bradilko Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 kao forumski post, apsolutno ok. van toga, ne poseduje ni jedan kvalitet novinskog članka... 2 1
kuruz Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 odličan BG izveštaj još vidim Agent Steel pomenut, reko' ovo me podseća na jednog čoveka i onda vidim potpis
soul wandering Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 razumem drugarstvo i sve, ali neko je morao reci da je car go 4 1
Angelystor Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Ma kakav car Imate besplatan izveštaj na metal portalu, nije kao da ste kupili Guardian ili ne znam šta pa da očekujete maksimalnu ozbiljnost i neznamkakav izveštaj. Mislim, kudos onima koji se potrude i napišu ga stvarno kao za novine, mene ne interesuje to da radim. 1 1
soul wandering Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 upravo, besplatan izvestaj. dakle nisi pisao na temu kako sam cuvao svoje dupe na certu od gejeva sa bine. nista licno nemoj da shvatas ovo, prosto ko nije bio na certu iz ovoga nista bukvalno nece saznati. ali pozdrav za trud i drugarstvo naravno 3 1
Grobodan Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 (edited) Mislim da preozbiljno shvatate ovaj izvestaj iz BG, kao sto rekose iznad ovi. Car metal portala, casopisa, fanzina itd i jeste ta neposrednost, svako ima pravo glasa. Ja vidim sve informacije potrebne o certu u BGu, ubaceno nekoliko fora, ko ne razume okej ali da je lose nije. S druge strane, ni ja sam nemam mrvu novinarskog obrazovanja, jednostavno sam tako napisao jer mi je doslo. Sam bih sebi zamerio sto sam neke fraze ponovio, pisao sam izvestaj izmedju dve epizode Stranger Things pa sam malo zbrzao ako vam se svidja hvala. Oba pristupa imaju svoje cari, sto neko rece zamisli da su oba izvestaja istog stila. Edited September 9, 2016 by Grobodan 1 1
Grobodan Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 E znas kako je bilo dobro... jesi bio mozda?
soul wandering Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 @grob saznao si iz izvestaja koliko i od mene-svirka je bila super, evo prica tuznu zivotnu pricu, pokazuje nam svoje kuce fore su, bar meni, dosadne ono, ja sam u fazonu ili radi stvari kako valja ili nemoj da radis, ali to sam samo ja stop dvostrukim arsinima! 4 1
Grobodan Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Stoji ta tvoja recenica da je izvestaj pisan za neko ozbiljno glasilo, ali ovo je metal portal ne kome mislim da samo Laki ima novinarsko obrazovanje od svih.
soul wandering Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 ne vredi tvrdoglavi, odustajem ali nijesi u pravu.
In The Flesh Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Mejt je branio Angelistora zbog iste stvari oko koje se svađao sa Demon Seed-om. Nije njemu lako, pusti... 2
Grobodan Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 ne vredi tvrdoglavi, odustajem ali nijesi u pravu. Nisam tvrdoglav uopste, sve se vodi na to da se tebi na svidja a meni da. Ali da ne bude da je neki nepotizam, ja sam prosledio tekst Darku, on Lakiju, oni obojica uopste nemaju coveka koji je pisao tekst. Da im se nije svideo ne bi ga pustili online.
soul wandering Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 (edited) pa nije bio ko drugi da napise...darko je vidim isao u NS isto, a i ti kmekalo, tako da bolje ista nego nista. losi su ti argumenti. Edited September 9, 2016 by soul wandering
23/16 Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 (edited) Ali da ne bude da je neki nepotizam, ja sam prosledio tekst Darku, on Lakiju, oni obojica uopste nemaju coveka koji je pisao tekst. Da im se nije svideo ne bi ga pustili online. Neko je ciljao na nepotizam ? Meni se BG tekst nije svideo i samo me je ucinio nervoznim. Tvoj je sa druge strane prilicno dobar - odlicno je preneo atmosferu sa koncerta i bas mi je prijalo da procitam nesto pozitivno . Edited September 9, 2016 by 23/16 1
Grobodan Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 pa nije bio ko drugi da napise...darko je vidim isao u NS isto, a i ti kmekalo, tako da bolje ista nego nista. losi su ti argumenti. Igor je bio sam na koncertu u Bgu? On isto ne pise uopste za Serbian Metal, nikad nijedan izvestaj nije napisao. Ja sam ga zamolio da to odradi iz istog razloga iz kog zovem npr tebe ili Kuruza za pravni savet, zato sto znam da se razumete u metariju. On je to uradio na nacin koji se nama svideo, to je to, nikakva dublja filozofija. Neko je ciljao na nepotizam ? Neki zajebanti U svakom slucaju, pisati o muzici je kao plesati o arhitekturi sto rece jedan mudar covek, trebalo je biti na koncertu i to je to.
Talvi Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 (edited) pederi, pederi, pa na kraju tema ispade eksplozivnija nego da je vaskrsli GG Allin svirao Edited September 9, 2016 by Talvi
Grobodan Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Pa nije eksplozivna, razmenjujemo misljenja na sasvim fin nacin. 1
In The Flesh Posted September 9, 2016 Report Posted September 9, 2016 Samo da ne dodje Demon Seed i da Grobodanu minus. All hell breaks loose. 1
Recommended Posts