StarbreakeR Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 pevac je vrlo out of the closet nije nikakva tajna. Nama rekao nešto u fazonu "devojka mi rekla..." Možda je svestan sveprisutne tolerancije koja krasi ovdašnji narod. Inače koncert, ju šta ono bi! 1
Captain Spaulding Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Steta sto nije bila pesma Yellow Nights, jako catchy rifovi sa uvoda 1
bradilko Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 (edited) arnor dan>> razneo lik sa harizmom i kvalitetom vokala. Edited September 6, 2016 by bradilko 1
Talvi Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Ne bih rekao da je gej, možda bi pa je l' bi ili ne bi? ba dum tss
Baal Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Ja bi', ionako sam se grlio sa njim posle koncerta
igoraki Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Dobar koncert,a sam na youtubu naleteo na neke mirnije stvari, tako da nisam ni ocekivao da ce biti zuljanja,bas sam imao utisak da im je uzivanje da sviraju, zvuk je ispao ok, ova i ona sitnica ali nemam ozbiljnih zamerki, meni bilo malo ljudi, ali me nonilo razuverio sa izjavom da bi on bio prezadovoljan sa onakvom posetom, jebes posao ako je manje od 100 ljudi ok posecenost 1
azal Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 pa super je 70-80 ljudi ako prvi put sviras u nekoj zemlji istocne evrope i sviras ovakvu muziku a ako pevac nije gej, sto mi dosta tesko da zamislim neko u bendu jeste. mozda basista. znam da dosta slave kad je gej parada na islandu
Angelystor Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 My money(shot) bi pre bio na onog glavnog, gitaristu/klavijaturistu. 1
HUMAN Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Ne bih da zvučim maliciozno, ali meni sve kod ovog benda deluje tako pederski, od imena benda, same muzike, preko članova do merch-a 1 9
Oddball Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 e u pocetku sam se smorio, bubnjar kida, oval lik kmeci u mikrofon, a gitara i bas vrlo izgubljeni ja reko brate sta je bre ovo, a onda su poceli da krljaju i bilo je sasvim super. Smarao sam ih posle da se slikam sa njima i potpisali su mi kartu, vrlo su kul. Kontam da je fazon bio jebiga nemamo materijala za 2h krljanja ali da nadoknadimo tako sto cemo da se zezamo as publikom i tako to. 1 6
23/16 Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Odlično bilo i u NS. Malo su se raspali na See Hell, Angst otprasili bolje nego u Spaniji. 1
Јарослав Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Ne bih da ali od ovoga se bukvalno rak dobija
HUMAN Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Pa šta, trebao sam po kratkom postupku, derposi su, ćao-zdravo? No to homophobia... i ostala sranja!!! 6
Јарослав Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 pa kad si već to krenuo da kažeš, kaži kako treba
Captain Spaulding Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 (edited) Samo delic atmosfere (klip je zapravo slow mo na telefonu) Inace pokidali su http://www.youtube.com/watch?v=3Su_c8PAxgw Edited September 6, 2016 by Captain Spaulding 1
Chicken Little 420 Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Odlicno bilo u NS-u, fin zvuk, bend razvalio, jbg, live je live, a ovi momci bas kidaju uzivaju u tome. Iako je bio poslednji cert na turneji, mislim da su otprasili za sve pare. Poseta, takva, kakva je, lepo Azal rece. Firchie radio svetla, bubnjaru bio rodjus No, bili su zadovoljni, vidi se to, takodje se i oseti da nisu nikakav fejk, jednostavno se vidi. Bar su ljudi kupovali merch Jos jednom, vrlo smo zadovoljni! Pozdrav za brata Grobodana!
Angelystor Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 A kod nas gitaristi rođendan bio. Sad se već razmišljam da im to nije fora :haha: Pa šta, trebao sam po kratkom postupku, derposi su, ćao-zdravo? No to homophobia... i ostala sranja!!! Pa i ti si naporan, pa te trpimo. Tolerancija na sve strane. 4
Captain Spaulding Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Odlicno bilo u NS-u, fin zvuk, bend razvalio, jbg, live je live, a ovi momci bas kidaju uzivaju u tome. Iako je bio poslednji cert na turneji, mislim da su otprasili za sve pare. Poseta, takva, kakva je, lepo Azal rece. Firchie radio svetla, bubnjaru bio rodjus No, bili su zadovoljni, vidi se to, takodje se i oseti da nisu nikakav fejk, jednostavno se vidi. Bar su ljudi kupovali merch Jos jednom, vrlo smo zadovoljni! Pozdrav za brata Grobodana! Zar nije Zagreb poslednji, danas?
Chicken Little 420 Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 Pa, vidim na plakatu da jeste, mozda nisam dobro razumeo, ali kao da rece da je ovo poslednji gig, idemo kuci
soul wandering Posted September 7, 2016 Report Posted September 7, 2016 je l vam rekao dobro vece zagreb?
Recommended Posts