Talvi Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 bububibu @talvi pa ne znam, meni se ne čini da je pola stvari. fenomen je razjašnjen, a to je ono što je bitno. zašto je bitno šta će se desiti sa likovima? ostavljeni su nagoveštaji, i oni su poprilično sugestivni. prosto kad gledaš sezonu kao celinu, ima sve, uvod, razradu i zaključak. nešto treba ostaviti i mašti na volju. treba, ali ne mislim da će i 1% gledalaca na svetu sad biti zadovoljno sa time što se ne zna šta je bilo sa Eleven i plus recimo - ima li još tih čudovišta (a sigurno da ima, otuda ona Alien-stajl jaja u upside down-u), i plus ovaj Dale Cooper fazon sa klincem na kraju, ja sam itekako u fazonu da hoću da vidim šta je bilo dalje Quote
metal guru Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 bububibu zli, hladni racionalisto sezona je fino zaokružena, ali zašto ne bi nastavili ako je ostalo dovoljno materijala za nastavak. sam kraj i nagoveštava tako nešto. Quote
Grobodan Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 Sezona je zaokruzena na nacin nekog horora iz 80ih - prica je naizgled gotova, hepiend je tu ali ima nekih sitnica koji obecavaju pritajeno zlo koje se preplice sa epicnoscu i na osnovu cega se moze razviti dalje prica. Samo da ne bude kao i sa tim fransizama - uvek prvi deo najbolji. 3 Quote
Talvi Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 neka bude nagruvano kao Alien 2 i ja se neću buniti Quote
bradilko Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 what grobodan said. treba, ali ne mislim da će i 1% gledalaca na svetu sad biti zadovoljno sa time što se ne zna šta je bilo sa Eleven ovde se potpuno slažem Quote
Talvi Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 http://www.tastefullyoffensive.com/2016/09/the-kids-from-stranger-things-perform.html Quote
ShinigamY Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Dem white nigga ima najharizmaticniju facu ikada u serijama Quote
Talvi Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 http://bloody-disgusting.com/news/3423567/first-look-stranger-things-season-2-teases-halloween-episode/ Quote
Talvi Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 izbačena je cela sezona, Netflix stajl Quote
bradilko Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 pre nedelju dana. odgledao, šta reći, iako sam smatrao da nema potrebe nastavljati seriju posle s01, ipak mi je drago kako je ispala naredna. ko je voleo prvu, obavezna preporuka za drugu. btw, već su najavili još dve... Quote
ShinigamY Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Odlicna nova sezona, nisam stigao da je odgledam do danas, tako da celi dan sa zenom maratoniski odgledali sezonu u cugu, drago mi je sto ce biti jos dve sezone, opasno do jaja zabava 1 1 Quote
Recommended Posts