Jump to content

Recommended Posts

Posted

bububibu :haha:

@talvi pa ne znam, meni se ne čini da je pola stvari. fenomen je razjašnjen, a to je ono što je bitno. zašto je bitno šta će se desiti sa likovima? ostavljeni su nagoveštaji, i oni su poprilično sugestivni.

prosto kad gledaš sezonu kao celinu, ima sve, uvod, razradu i zaključak. nešto treba ostaviti i mašti na volju.

treba, ali ne mislim da će i 1% gledalaca na svetu sad biti zadovoljno sa time što se ne zna šta je bilo sa Eleven :haha: i plus recimo - ima li još tih čudovišta (a sigurno da ima, otuda ona Alien-stajl jaja u upside down-u), i plus ovaj Dale Cooper fazon sa klincem na kraju, ja sam itekako u fazonu da hoću da vidim šta je bilo dalje :D

Posted

Sezona je zaokruzena na nacin nekog horora iz 80ih - prica je naizgled gotova, hepiend je tu ali ima nekih sitnica koji obecavaju pritajeno zlo koje se preplice sa epicnoscu i na osnovu cega se moze razviti dalje prica.

Samo da ne bude kao i sa tim fransizama - uvek prvi deo najbolji.

• Upvote 3
Posted

what grobodan said.

treba, ali ne mislim da će i 1% gledalaca na svetu sad biti zadovoljno sa time što se ne zna šta je bilo sa Eleven :haha:

ovde se potpuno slažem :haha:

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 8 months later...
Posted

pre nedelju dana.

odgledao, šta reći, iako sam smatrao da nema potrebe nastavljati seriju posle s01, ipak mi je drago kako je ispala naredna. ko je voleo prvu, obavezna preporuka za drugu. btw, već su najavili još dve...

Posted

Odlicna nova sezona, nisam stigao da je odgledam do danas, tako da celi dan sa zenom maratoniski odgledali sezonu u cugu, drago mi je sto ce biti jos dve sezone, opasno do jaja zabava :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 3 years later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...