Mr.Murray Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 (edited) Za sada ima 2 sezone. Po istinitom događaju o Pablu Escobaru. Serija je savršena, baš drži pažnju i tera na JOŠ. Sve preporuke. Edited September 29, 2016 by Face Of Melinda Quote
bo88gdan Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 Moj mladjani komsija je veliki fan serije toliki da je poceo spid da prodaje 5 Quote
ShinigamY Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 Odlicna serija, ali ako hocete prave informacije o Pablu, onda gledajte http://www.imdb.com/title/tt2187850/ - tacnije, detaljnije, realnije U Narcos ima dosta i izmisljenih stvari, ali opet, serija drzi paznju, jebe kevu. Quote
Мајор Гашпар Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 Прва сезона одлична, друга ми је за длаку слабија (додуше, нисам још комплетирао целу). Quote
SkullKrusheR Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 videćeš kad dođe do poslednje 2-3 epizode da nije slabija. Quote
Chicken Little 420 Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Odlicna serija, ali ako hocete prave informacije o Pablu, onda gledajte http://www.imdb.com/title/tt2187850/ - tacnije, detaljnije, realnije U Narcos ima dosta i izmisljenih stvari, ali opet, serija drzi paznju, jebe kevu. gde ovo skinuti? koliko ima epizoda, sezona? sturo je nesto s informacijama Quote
ShinigamY Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 MADRE DE DIOS, QUE ESTA PASANDO AQUI, CARALHO Quote
Oak Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 PLOMO O PLATA, MARICON PENDEJO HIJO DE PUTA! Quote
bradilko Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 ali kad krenu da ređaju psovke, ko srbi Quote
ShinigamY Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Sa mnom rade dvojica kolumbijaca, portugalac i brazilac, i na pauzi kad igramo stoni fudbal, znate koje su to psovke Ja poceo da psujem zajedno sa njima na spanskom, ne zna se ko je gori, mislim da imaju jos gore psovke nego mi Quote
bo88gdan Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Sjajna serija sad skidam drugu sezonu Yo soy Pablo Emilio Escobar Gaviria Quote
bo88gdan Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 auuu ode i druga sezona sjajna serija Quote
imaginos Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 nadam se da nece usrati. tesko je naci lika koji moze da vuce seriju napred kao sto je bio ovaj u prvom i drugom delu. Quote
ShinigamY Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 Na pola sezone sam, i moram da priznam da je odlicno kao i prethodne dve, drzi paznju non stop. Quote
Srlandand Posted September 12, 2017 Report Posted September 12, 2017 Uhvatio sinoć da gledam, baš je navlakuša, gledao celu noć jedva na posao stigao Quote
bo88gdan Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 https://www.rt.com/usa/403578-narcos-location-scout-shot-dead/ Quote
VoivodBG Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 (edited) The brother of the late Pablo Escobar has sent a chilling message to Netflix after a ‘Narcos‘ location scout was shot dead – urging them to ‘hire hitmen’ as security. Earlier this month, the 37-year-old Carlos Muñoz Portal was scouting locations for season four of the popular Netflix series, before his bullet-riddled body and car were found in a remote area near the borders of Hidalgo state, a hugely violent area of the country. Now in a new interview with The Hollywood Reporter, 71-year-old Roberto De Jesus Escobar Gaviria (formerly known as the ‘chief of hitmen’), has strongly spoken against Netflix returning the film in the area without his permission. “I don’t want Netflix or any other film production company to film any movies in Medellin or Colombia that relates to me or my brother Pablo without authorization from Escobar Inc,” he said. “It is very dangerous. Especially without our blessing. This is my country.” Read more at http://www.nme.com/n...VqIsrxplvEIa.99 Edited September 20, 2017 by VoivodBG Quote
Recommended Posts