kuruz Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 ti si generator glupih postova na temama o entry bendovima 7 2
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Jesi to od danas počeo da otkrivaš generatore? 1
Grobodan Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Od metala se slusa thrash, death i veliki heavy bendovi koji su postojali kad je pocinjao da se slusa metal. Od nemetala Faith no More, eventualno Alice in Chains. Za hardcore naravno Biohazard. Promene koje su dobre u metalu su Demanufacture i Burn my Eyes. Ostalo sve ikad je neiskreno i smece. 4 4
kuruz Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Jesi to od danas počeo da otkrivaš generatore? da
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Od metala se slusa thrash, death i veliki heavy bendovi koji su postojali kad je pocinjao da se slusa metal. Od nemetala Faith no More, eventualno Alice in Chains. Za hardcore naravno Biohazard. Promene koje su dobre u metalu su Demanufacture i Burn my Eyes. Ostalo sve ikad je neiskreno i smece. Pa čoveče ti kao u šolju da si mi gledao, mogao bi da proveriš i moju wc šolju, upravo sam istovario nešto nalik većini tvojih omiljenih bendova i izvodjača naravno, poznato je da si uveliko u šabanija fazonu! 1 1
truliandedzombileš! Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Pihhh, ja se nadao barem arajzu, iner selfu, teritori.. zaista ćeš da ideš da slušaš Roots? pa zar taj album nije ubio treš metal? Munspel >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 2 3
Fapril ethereal Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Nije tres nego thrash I Nirvana ga je ubila a ne roots 1 1 1
truliandedzombileš! Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 ubio ga je jare da se ne lažemo
vudun Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Istina. Ali mene ne zanimaju novi albumi. Samo hocu da cujem Roots. Dugujem to klincu koji se lozio kada je album izasao. A koliko ti to klinac ima sada, 20 godina? 1 2
Grobodan Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Pa čoveče ti kao u šolju da si mi gledao, mogao bi da proveriš i moju wc šolju, upravo sam istovario nešto nalik većini tvojih omiljenih bendova i izvodjača naravno, poznato je da si uveliko u šabanija fazonu! Da pogodim, dok si to radio bio si u maskirnim pantalonama i Cannibal Corpse majici. ubio ga je jare da se ne lažemo Jare je samo jebo mame glamerima. 2 2
lemmy sixx Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Dok sada odasilje signal sa repetitora. 2
vudun Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Ma to je pedofilčina jedna strašna, neko će stvarno da mu zavrne muda.
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Da pogodim, dok si to radio bio si u maskirnim pantalonama i Cannibal Corpse majici. Pa jbg mi srbi smo poznati po uniformisanju, neko kenja u CC majci, a neko u opancima i sa šajkačom na glavi, dok sluša Gardijane
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 zaista ćeš da ideš da slušaš Roots? pa zar taj album nije ubio treš metal? Thrash (imaj poštovaaaanja) je ubijen ranije, kao što neko već reče, ali moglo bi se kazati da ga je Roots dokusurio.. hahaha, ali ipak, imao je on i svojih pozitivnih strana, kao npr što je dobar deo jedne (moje) generacije, tada tinejdžera navukao na metal, jer je stvarno bio mega popularan, o njemu se pisalo u svim tin. magazinima, a dosta se vrteo na radiju, pa čak i na TV kanalima. Tako da, iako nisam fan pravca koji je usledio zahvaljujući njemu i nekim drugim izdanjima, naravno da ću posetiti ovaj dogadjaj isključivo nostalgije radi! Kad se samo setim koliko smo vrteli Roots na časovima crtanja i slikanja, ekskurzijama, ma nije mogla da prodje nijedna žurka bez njega. Lepi dani, jbg.
lemmy sixx Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Dok sa Slobom ne overis nastup Marine Viskovic u paklu Loznice, nisi nista uradio. Jbg brt. Poyyy!
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 oli bačit neku dobru foru već jednom jbg nije svaki dan tako inspirativan, vidimo se na Metaliki, možda do tada i ti ubodeš po koju dobru..
Јарослав Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Gardijani >>>>>>>>>>>>>>> CC e metalčići moji, Sloba bloger je za vas metalni titan, veličina kakvu za pet života ne biste mogli da dostignete
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Dok sa Slobom ne overis nastup Marine Viskovic u paklu Loznice, nisi nista uradio. Jbg brt. Poyyy! Verujem da je ludilo..
Talvi Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 kvalitetna tema otprilike koliko će i svirka da bude
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Gardijani >>>>>>>>>>>>>>> CC e metalčići moji, Sloba bloger je za vas metalni titan, veličina kakvu za pet života ne biste mogli da dostignete Ma ti i Sloba ste veći i od samoga metala, uzdigli ste se do nemerljivih veličina pop-folk ikona!
hanley Posted October 3, 2016 Author Report Posted October 3, 2016 Mislim da ce odsvirati i Territory i jos poneku pesmu iz starijeg opusa...Ukusi su razliciti, za mene Sepultura ne postoji od kako je Max otisao, ali opet kazem, to je samo moje misljenje...
Grobodan Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Pa jbg mi srbi smo poznati po uniformisanju, neko kenja u CC majci, a neko u opancima i sa šajkačom na glavi, dok sluša Gardijane Pravi metal i jeste ruralan.
Recommended Posts